ZZP Shortlease auto's

Shortlease Ford Transit Custom Dubbele Cabine
Vanaf 649,- p/mnd
Dubbele cabine
Nieuw!
Nu leverbaar
Shortlease Mercedes Benz Vito Dubbele Cabine
Vanaf 659,- p/mnd
Dubbele cabine
6 pers.
Shortlease Opel Combo L2H1
Vanaf 549,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Nieuw!
Nu leverbaar
Shortlease Ford Transit L2H2
Vanaf 629,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Nieuw!
Nu leverbaar

Bedrijfswagen leasen: ZZP

Bij Bedrijfswagenleasing helpen we veel ZZP’ers aan een bedrijfswagen. Voor deze groep zelfstandigen is een shortlease zeer gunstig en vaak de beste optie. Dit komt met name door de flexibiliteit die een ZZP’er zoekt. Het lease contract is dan namelijk maandelijks opzegbaar. Flexibel werk vraagt om een flexibel leasecontract. U kunt uw leasecontract simpel aanpassen aan andere omstandigheden. Nieuw project en een grotere bestelwagen nodig? Dat is nu makkelijk op te lossen. U kunt uw contract eenvoudig aanpassen.

 

Waarom kunt u als ZZP’er het beste kiezen voor Bedrijfswagenleasing?

  • Onze Shortlease is per maand opzegbaar
  • Uw bedrijfswagen kunt u inwisselen of upgraden
  • U hoeft geen cijfers of stukken aan te leveren
  • Geniet van full operational shortlease, geen zorgen over onderhoud
  • Inclusief vervangend vervoer, u blijft dus altijd mobiel
  • All risk verzekerd door heel Europa inclusief een inzittenden verzekering
  • 24/7 pechhulp in heel Europa
  • Rente, afschrijving en houderschapsbelasting zijn inclusief
  • Laagste prijsgarantie dankzij ons uitstekende inkoopbeleid
 

Shortlease voor ZZP’ers

Bedrijfswagenleasing is de zakelijke partner voor het MKB, de starter, maar ook zeker voor de ZZP’er. Veel ZZP’ers ondervinden moeilijkheden bij het afsluiten van een leasecontract. De traditionele en bureaucratische werkwijze van de meest leasemaatschappijen maken het de ZZP’er lastig. Het afsluiten van een langlopend leasecontract is niet zonder risico, en daarom volgt een uitgebreide kredietcheck. Wij doen dat anders. Bij Bedrijfswagenleasing kijken we alleen naar uw persoonlijke situatie, een negatieve BKR codering is vaak ook geen probleem. Wij kunnen dit doen dankzij het concept van shortlease, waarbij er voor beide partijen geen enkel risico is bij het afsluiten van het contract. Langdurige contracten zijn niet ideaal voor ZZP’ers, je wilt snel inspelen op nieuwe kansen en mogelijkheden. Het is niet meer van deze tijd om dan een vast, langlopend contract af te sluiten. De veranderende markt, nieuwe regels van de overheid en nieuwe technologie vragen om vrijheid. De mogelijkheid om nieuwe keuzes te maken. Shortlease biedt hierin de perfecte oplossing.

 

De ZZP’er bij Bedrijfswagenleasing

Net begonnen of al jarenlang ervaring? Voor elke ZZP’er vinden we een passende bedrijfswagen. Een representatieve bedrijfswagen kan belangrijk zijn om uw onderneming goed op de kaart te zetten. Bij Bedrijfswagenleasing heeft u een ruime keuze uit bedrijfsauto’s. Onze voorraad bedrijfswagens en personenauto’s bestaat uit meer dan 300 varianten. Dankzij deze voorraad kunnen we u vaak binnen enkele dagen op weg helpen met een nieuwe bedrijfswagen. Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten. We willen graag met u meedenken en zoeken naar een oplossing. Elke hardwerkende ZZP’er verdient een uitstekende service.

 

Meer weten over wat wij voor ZZP’ers kunnen bieden? Hebben we uw interesse in shortlease gewekt? Onze specialisten staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, neem dan ook zeker contact met ons op.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?