Levering in heel Nederland

Uw bedrijfswagen geleverd in heel Nederland op locatie

Heeft u niet de mogelijkheid on uw nieuwe bedrijfswagen op te halen bij ons op locatie? Geen probleem, met onze afleverservice zorgen wij dat uw nieuwe bedrijfswagen wordt afgeleverd op locatie naar keuze.

Waar andere leasemaatschappijen zelden of nooit bedrijfswagens uit voorraad leveren, levert Bedrijfswagenleasing wel direct uit voorraad. Wij streven enaar om de bedrijfswagen binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. 


Afleverafspraak

Zodra het voertuig klaar is voor aflevering ontvangt u bericht. Een van onze adviseurs neemt contact met u op om een afleverafspraak met je te maken.  Met de adviseur spreek je vervolgens de gewenste datum, tijd en locatie af.

 

Bevestiging van de afspraak 

Is de afspraak ingepland met de adviseur? Dan krijgt u een bevestigingsmail met daarin de afspraak en afleverdatum.


Direct op voorraad.  

Wij kopen de bedrijfswagens bij de importeurs in met de door u gewenste opties, zodat 90% van onze klanten zich kan vinden in de uitvoering. Denk dan aan de volgende opties: wit, maar ook metallic lak, schakel maar ook automaat, trekhaak, 3 persoons, betimmering. Maar ook schuifdeur rechts, airco, bluetooth, elektrische ramen en centrale vergrendeling. Bij alle bedrijfswagens staan alle opties exact vermeld, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Met meer dan 25 jaar ervaring weten wij exact wat u aan opties wilt, vandaar dat we de bedrijfswagens op voorraad ‘’durven’’ te zetten. Andere leasemaatschappijen werken niet uit voorraad zodat zij u alleen maar ‘’op bestelling’’ willen leveren. Gevolg : langer dan een half jaar wachten.

Of u nu 1 maand of 60 maanden wenst te leasen: het maakt ons niet uit, wij leveren datgene wat u wilt. Uiteraard geldt wel: hoe langer u leaset, des te goedkoper de leaseprijs.

Alle bedrijfswagens worden full operational geleverd. U hoeft alleen nog maar te tanken. 

Wat zit er in de operational lease:

  • Onderhoud
  • Allrisk verzekering
  • Motorijtuigenbelasting
  • Afschrijving
  • Vervangend vervoer

Snelle acceptatie, laagste prijsgarantie en levering in heel Nederland

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?