NEDERLANDS GROOTSTE SPECIALIST IN LEASING VAN BEDRIJFSWAGENS
ALL-INCLUSIVE LEASEN, ZONDER ZORGEN !
Header BedrijfswagenLeasing

Operational lease

Een trouwe bedrijfswagen waar u geen omkijken naar heeft: steeds meer ondernemers kiezen voor operational lease. Kiest u voor deze leasevorm bij Bedrijfswagenleasing.nl? Dan profiteert u van een totaalservice: van shortlease contracten vanaf 1 maand, tot langlopende contracten van 72 maanden. En dat all-inclusive: voor één vast bedrag per maand rijdt u de bedrijfswagen die aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten en regelen wij de rest. Van Allriskverzekering tot wegenbelasting, rente en afschrijving. Op deze pagina laten wij u kennismaken met operational lease, benoemen wij alle voordelen van deze leasevorm en vertellen wij wat u van Bedrijfswagenleasing.nl mag verwachten!

Full operational lease: hoe werkt het?

Wanneer u onderneemt bestaat de kans dat uw mobiliteitsvraagstuk geregeld verandert. Bedrijfswagenleasing.nl biedt u daarom de mogelijkheid om gebruik te maken van full operational lease. U rijdt de bedrijfswagen naar keuze en wij zijn verantwoordelijk voor de rest. Ons doel is dan ook om u volledig te ontzorgen: van het financiële plaatje tot de praktische zaken. Alles inclusief. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Financiële voordelen operational lease

Full operational lease biedt diverse financiële voordelen. U kiest zelf de bedrijfswagen die bij u past, zonder deze onderdeel van uw vreemd vermogen te maken. Hierdoor heeft uw bedrijfswagen - in tegenstelling tot financial lease - geen invloed op de balans van uw onderneming. Wanneer u kiest voor een operational lease bedrijfswagen betaalt u een vooraf afgesproken maandelijks bedrag. Mag u als ondernemer BTW verrekenen? Dan zijn uw leasekosten tevens financieel aftrekbaar. De kosten die u normaal gesproken maakt voor onderhoud, schade of pech op de weg worden volledig opgenomen door Bedrijfswagenleasing.nl. Zo behoudt u te allen tijde zicht op uw vervoerskosten.

Praktische voordelen operational lease

Praktisch ontzorgen betekent dat wij alle zaken rondom uw mobiliteit uit handen nemen. Zo regelen wij dat uw bedrijfswagen Allrisk verzekerd is, dragen wij zorg voor het onderhoud, de reparatie (inclusief bandenslijtage) en regelen wij direct vervangend vervoer bij pech op weg en tijdens de onderhoudsbeurt. Breidt uw wagenpark uit of verandert uw mobiliteitsbehoefte? Bedrijfswagenleasing.nl denkt flexibel met u mee. Het enige wat u hoeft te doen is rijden en tanken.

Kies uw operational lease bedrijfswagen op maat

De keuze voor uw bedrijfsauto en bijbehorende leasevorm begint bij een goed advies. Bedrijfswagenleasing.nl ondersteunt u bij uw keuze en biedt een ruim aanbod bedrijfswagens, onderverdeeld in 4 leasecategorieën:

U profiteert altijd van de laagste prijsgarantie. Als autonoom opererende leasemaatschappij zijn wij namelijk merkonafhankelijk, wat maakt dat wij onze bedrijfswagens in grote aantallen met de hoogste korting in kunnen kopen. Uw complete wagenpark in één keer bestellen? Bedrijfswagenleasing.nl is in staat uw gehele wagenpark te beheren.

Vraag uw offerte op maat aan

Kiest u voor operational lease bij Bedrijfswagenleasing.nl, dan kiest u voor compleet én flexibel. U profiteert niet alleen van all-inclusive maandtarieven en flexibele leaseperioden: u bent altijd verzekerd van een bedrijfswagen die aansluit op uw wensen. Onze bedrijfswagens zijn voorzien van vele standaard inbegrepen opties. Vragen uw bedrijfsactiviteiten meer extra's? Dan kijken wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. U vraagt eenvoudig een offerte op maat aan. Heeft u hulp nodig of prefereert u telefonisch contact met een van onze adviseurs? Wij staan u graag te woord op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur via het telefoonnummer 088 - 700 1899 .Tot uw dienst!

Klantbeoordelingen

Feedback / reviews
© BedrijfswagenLeasing.nl. Alle rechten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn op basis van 72 maanden / 10.000 km, exclusief btw en basis uitvoeringen.