NEDERLANDS GROOTSTE SPECIALIST IN LEASING VAN BEDRIJFSWAGENS
ALL-INCLUSIVE LEASEN, ZONDER ZORGEN !
Header BedrijfswagenLeasing

Lease een bedrijfswagen van peugeot

Peugeot Partner

Peugeot Partner
vanaf slechts € 279,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Peugeot bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Peugeot Partner vanaf slechts € 279,- per maand.

Offerte aanvragen
Peugeot Bipper

Peugeot Bipper
vanaf slechts € 299,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Peugeot bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Peugeot Bipper vanaf slechts € 299,- per maand.

Offerte aanvragen
Peugeot Expert

Peugeot Expert
vanaf slechts € 379,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Peugeot bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Peugeot Expert vanaf slechts € 379,- per maand.

Offerte aanvragen
Peugeot Boxer L1H1

Peugeot Boxer L1H1
vanaf slechts € 419,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Peugeot bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Peugeot Boxer L1H1 vanaf slechts € 419,- per maand.

Offerte aanvragen
Peugeot Boxer L2H2

Peugeot Boxer L2H2
vanaf slechts € 479,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Peugeot bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Peugeot Boxer L2H2 vanaf slechts € 479,- per maand.

Offerte aanvragen


Peugeot bedrijfswagen leasen

Wanneer u als zzp’er of startende ondernemer een bedrijfswagen van Peugeot wilt leasen, bent u bij Bedrijfswagenleasing.nl aan het juiste adres. Ons wagenpark telt een ruim aanbod bedrijfswagen en bestelbussen van dit Franse automerk. Kies uit diverse modellen de auto die het beste bij u en uw bedrijfsactiviteiten past. Een Peugeot bedrijfswagen kunt u in diverse categorieën en modellen leasen. Zo kiest u het exemplaar dat bij uw onderneming past! Lees meer ...

Peugeot lease bij Bedrijfswagenleasing.nl

Het Franse automerk Peugeot is opgericht in 1896. De auto’s en bedrijfswagens van het merk worden geprezen om hun zuinigheid, comfort en elegante uiterlijk. Innovatieve technologieën zorgen voor een ultieme rijervaring. Kies voor kwaliteit één van de compacte, medium en grote modellen te leasen bij Bedrijfswagenleasing.nl.

Compact model: Peugeot Partner

De Partner is een moderne bedrijfswagen met robuuste uitstraling, volledig aangepast aan de eisen van de zakelijke gebruiker. Comfort en kwaliteit gegarandeerd! Met een flink laadvermogen en genoeg praktische opbergvlakken is deze auto geschikt voor allerhande bedrijfsklussen. Uiteraard is de Peugeot bedrijfswagen van alle gemakken voorzien en kiest u bij Bedrijfswagenleasing.nl eventueel voor imperiaal, trekhaak of belettering.

Compact model: Peugeot Bipper

De Bipper heeft als bedrijfswagen een sympathiek en stoer uiterlijk en is ontworpen om optimaal te presteren in de stad. Deze kleine bestelwagen rijdt zeer voordelig, is vriendelijk voor het milieu en heeft tegelijkertijd een van de grootste laadvolumes in haar klasse (685 kg laadvermogen, 2.5 m3 laadvolume). Daarnaast bevat de auto vele handige opbergruimtes en wanneer u de passagiersstoel neerklapt kan het laadvolume zelfs tot 2.8 m3 vergroot worden! Een compacte wagen dus, eentje die gemakkelijk te parkeren is en perfect gebruikt kan worden voor leveringen. U leaset een Peugeot Bipper 1.3 HDI al vanaf slechts € 299,00 per maand!

Peugeot Expert 1.6 HDI

Ontworpen om optimaal te presteren in de stad, dat is de Bipper. Als bedrijfswagen heeft dit model een sympathiek en stoer uiterlijk. Deze kleine bestelwagen rijdt zeer voordelig, is vriendelijk voor het milieu en heeft tegelijkertijd een van de grootste laadvolumes in haar klasse. Daarnaast bevat de auto vele handige opbergruimtes. Compact, eenvoudig te parkeren en dus perfect voor leveringen.

Medium model: Peugeot Expert

De Expert is efficiënt én multifunctioneel: de bedrijfswagen blinkt uit in minimale CO2-uitstoot, interieurruimte, veiligheid en functionaliteit. Dat ziet u terug in het ontwerp: een lage laaddrempel en een optimaal te gebruiken binnenruimte bijvoorbeeld. Perfecte Peugeot bedrijfswagen voor de startende of zelfstandige ondernemer die op zoek is naar voldoende laadvermogen in combinatie met comfort.

Groot model: Peugeot Boxer

De Boxer is meer dan een transportmiddel voor goederen. De bedrijfswagen komt tegemoet aan al uw wensen en eisen als ondernemer. De laadruimte is voorzien van brede deuren die het in- en uitladen vergemakkelijken en is zo ontworpen dat elke kubieke centimeter kan worden benut. Omdat geen enkel bedrijf hetzelfde is kiest u zelf voor de middelgrote uitvoering of voor het grotere broertje. Beide modellen zijn van alle gemakken voorzien en u kiest bij Bedrijfswagenleasing.nl eventueel voor imperiaal, trekhaak of belettering.

Een Peugeot bedrijfswagen least u bij Bedrijfswagenleasing.nl al € 279,00 per maand!

Direct offerte aanvragen

All-inclusive: onbezorgd een Peugeot bedrijfswagen leasen

Bedrijfswagenleasing.nl heeft als doel om uw zorgen weg te nemen, zodat u enkel hoeft te rijden. Bij ons kunt u daarom altijd all-inclusive leasen. Dat betekent dat wij voor een vaste prijs per maand het volledige onderhoud van uw Peugeot bedrijfswagen verzorgen, inclusief reparatie en bandenslijtage. Uiteraard zorgen wij altijd direct voor vervangend vervoer bij onderhoud, maar ook bij onverhoopte pech. Langs de weg staat u niet lang, met onze gratis haal- en brengservice. Ook heeft u wanneer u uw Peugeot bedrijfswagen ons gaat leasen geen extra kosten aan verzekering of wegenbelasting. De allriskverzekering met Europadekking inclusief inzittendenverzekering en de rente en afschrijving van de wegenbelasting zijn inbegrepen in het maandbedrag.

Vraag direct een offerte op maat aan

Bent u op zoek naar een langlopend leasecontract of heeft u minder zicht op de toekomst en gaat u als zzp’er of starter liever voor shortlease? Of wilt u juist weten welke leasevorm het beste bij u en uw bedrijf past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en advies. Weet u al precies welke Peugeot bedrijfswagen u wilt leasen bij Bedrijfswagenleasing.nl? Dan ontvangt u van ons binnen vier werkuren een duidelijke offerte op maat.

Klantbeoordelingen

Feedback / reviews
© BedrijfswagenLeasing.nl. Alle rechten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn op basis van 72 maanden / 10.000 km, exclusief btw en basis uitvoeringen.