NEDERLANDS GROOTSTE SPECIALIST IN LEASING VAN BEDRIJFSWAGENS
ALL-INCLUSIVE LEASEN, ZONDER ZORGEN !
Header BedrijfswagenLeasing

Lease een bedrijfswagen van personenbus

Personenbus 6 persoons

Personenbus 6 persoons
vanaf slechts € 499,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Personenbus bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Personenbus 6 persoons vanaf slechts € 499,- per maand.

Offerte aanvragen
Personenbus 9 persoons

Personenbus 9 persoons
vanaf slechts € 699,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Personenbus bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Personenbus 9 persoons vanaf slechts € 699,- per maand.

Offerte aanvragen


Personenbus leasen

Veel ondernemers hebben een bedrijfswagen waarmee werknemers hun producten, gereedschap of lading kunnen vervoeren. Een bedrijfswagen biedt dan uitkomst. Maar wat nu als u niet op zoek bent naar een voertuig om goederen te vervoeren, maar naar een voertuig om groepen mensen te vervoeren? Het kan zijn dat u regelmatig uw werknemers heen en weer moet rijden. Of wat te denken van het vervoer van gasten of klanten? In dat geval wilt u wellicht een personenbus leasen. Bij Bedrijfswagenleasing.nl bent u – in beide gevallen - aan het juiste adres! Lees meer ...

Shortlease en longlease

Bij Bedrijfswagenleasing.nl kunt u terecht voor de lease van diverse modellen personenbussen tegen de meest voordelige voorwaarden. U heeft de keuze uit een bus voor 6 personen of een bus voor 9 personen. Ook wanneer u verwacht de personenbus voor slechts korte tijd nodig te hebben kunt u terecht bij Bedrijfswagenleasing.nl. U leaset namelijk al vanaf slechts 1 maand. Leasen vanaf 36 maanden is uiteraard ook mogelijk. Door te kiezen voor deze langere vorm van lease, weet u zeker dat de tarieven op zijn scherpst zijn. Immers geldt dat, hoe langer u leaset, hoe goedkoper het wordt. Waar de keuze echter ook op valt, bij Bedrijfswagenleasing.nl huurt u in ieder geval altijd all-inclusive.

Altijd all-inclusive lease van uw personenbus

 • Lease van een topmerk uit de auto-industrie, zoals Mercedes, Opel, Renault, Volkswagen, Fiat, Peugeot en Ford. Uiteraard is uw personenbus van alle gemakken voorzien: van airco tot elektrische ramen en centrale deurvergrendeling. Eventuele extra opties zoals belettering regelen wij ook graag voor u.
 • Wegenbelasting, rente en afschrijving worden door Bedrijfswagenleasing.nl geregeld en zit bij uw maandprijs inbegrepen.
 • Onderhoud wordt voor u uit handen genomen. Wij halen zelf de auto op, zorgen voor vervangend vervoer en komen de personenbus na een beurt weer terugbrengen. Waar en wanneer het u uitkomt.
 • Pech onderweg is al vervelend genoeg. Calamiteiten? Bedrijfswagenleasing.nl regelt uw pechhulp in binnen- en buitenland, zorgt eventueel voor direct vervangend vervoer.
 • Over eventuele schade hoeft u zich geen zorgen te maken, ook uw Allriskverzekering met Europadekking zit bij uw maandprijs inbegrepen, evenals een inzittenden verzekering. Iedereen die met uw personenbus wordt vervoerd (zowel bestuurders als inzittenden) is daarmee verzekerd.

 • Kortom, u heeft geen zorgen over onderhoud, rente en verzekering, afschrijving, wegenbelasting en pech onderweg. Dat is nog eens zorgeloos leasen! Hoe kan Bedrijfswagenleasing.nl deze complete lease verzorgen tegen zulke scherpe tarieven? Dat komt omdat wij alles ‘in huis’ regelen: van inkoop tot onderhoudsafdeling.

  Extra:kiest u voor long lease van uw personenbus (vanaf 36 maanden)? Dan profiteert u ook nog eens van onze winterbanden service, zodat u ook in de koudere maanden veilig de weg op kunt!

  Kom ik aanmerking voor een leasecontract?

  U bent van harte welkom bij Bedrijfswagenleasing.nl. Grote bedrijven, maar ook zzp’ers. Immers begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om als ondernemer mobiel te blijven. Dat vraagt aandacht, dat vraag investering. Wij bekijken graag wat de beste manier is om u van A naar B te brengen. Samen stellen we een flexibel short- of longlease contract op. Bij Bedrijfswagenleasing.nl kunt u rekenen op vervoer dat aansluit op uw bedrijfsactiviteiten!

  Meer weten?

  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het leasen van een personenbus voor uzelf of voor uw bedrijf? Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze leasespecialisten. We bespreken graag uw wensen en brengen naar aanleiding van het gesprek een eerlijk advies uit!

  Klantbeoordelingen

  Feedback / reviews
  © BedrijfswagenLeasing.nl. Alle rechten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn op basis van 72 maanden / 10.000 km, exclusief btw en basis uitvoeringen.