Operational shortlease bedrijfswagens

Shortlease Peugeot Partner L1H1
Vanaf 489,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Direct rijden!
Shortlease Renault Trafic Dubbele Cabine
Vanaf 629,- p/mnd
Dubbele cabine
6 pers.
Shortlease Opel Vivaro L3H1
Vanaf 649,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Direct rijden!
Shortlease Opel Vivaro L2H1 9-Persoonsbus
Vanaf 1.095,- p/mnd
Personenbus
9 pers.

Full operational shortlease voor bedrijfswagens

Shortlease is de perfecte oplossing voor alle zakelijke rijders die niet vast willen zitten aan lange termijn contracten. Voor een behoefte aan mobiliteit kiezen veel mensen nog voor het huren van een bedrijfswagen. Dit is niet voordeliger en bovendien profiteert u niet van alle voordelen van normaal leasen. Shortleasen houdt in dat u kunt leasen op korte termijn. Dit is interessant voor u als zakelijke rijder vanwege de flexibiliteit die u daardoor heeft. De automarkt heeft te maken met veel trends en ontwikkelingen. Als zakelijke rijder wilt u kunnen inspelen op deze trends. Een leasecontract afsluiten van 36 maanden of langer is echt niet meer van deze tijd. We krijgen te maken met nieuwe wetten en regelgevingen in het kader van bijvoorbeeld uitstoot en brandstof. Met een shortlease bent u altijd in de mogelijkheid om u aan te passen en zo altijd te kunnen kiezen voor de voordeligste optie.

 

Bij Bedrijfswagenleasing zijn we geïnteresseerd in de behoefte in mobiliteit van ZZP’ers, starters, MKB’ers en andere zakelijke rijders. Dit houdt in dat u misschien vaak projectmatig werkt. Een korte termijn lease is interessant voor zakelijke rijders, omdat het geen risico’s met zich mee brengt. Een contract kunt u bij Bedrijfswagenleasing na één maand al dagelijks opzeggen. Uw behoefte aan mobiliteit kan hierdoor flexibel zijn. Dit werkt prettig voor iedereen binnen uw bedrijf en er worden geen risico’s genomen. Ook wordt er leegstand voorkomen als uw bedrijf beschikt over een wagenpark aan bedrijfswagens. Graag vertellen we u meer over de werking van shortlease en alle bijkomende voordelen.

 

Waarom is shortlease de beste keuze?

Vaak zien we dat particulier leasen en zakelijk leasen allebei op lange termijn gaat. U zit dus vast aan het contract, ongeacht de veranderingen die misschien gaan spelen in de automarkt of bij u op het werk. Leasen op korte termijn gaat op basis van dezelfde voorwaarden als een full operational lease. Het grote voordeel bij Bedrijfswagenleasing is dat u met flexibele leasecontracten kunt werken.

 

Het verschil tussen shortlease en andere vormen van lease is dat u niet vastzit aan een lang contract. Met een korte termijn lease kunt u perfect inspelen op de veranderingen in de automarkt. Daarnaast is shortlease voor bedrijven zeer interessant, omdat het altijd stilstand in het wagenpark voorkomt. Heeft u of één van uw personeelsleden behoefte aan een andere of betere auto? Dat is geen enkel probleem bij Bedrijfswagenleasing. Dat u geen lang contract heeft is eigenlijk het enige verschil, want shortlease is ook altijd full-operational.

 

Shortlease is inclusief:

 • Afschrijving bedrijfswagen, rente en houderschapsbelasting
 • Volledig onderhoud
 • WA + Casco (allrisk) met EU dekking
 • Pechhulp, zowel in Nederland als in het buitenland
 • Inzittenden verzekering
 • Vervangend vervoer bij schade en onderhoud als de reparatie langer dan 24 uur duurt
 • Gratis breng- en haalservice bij schade of onderhoud

 

De voordelen van Bedrijfswagenleasing

Bedrijfswagenleasing is geschikt voor elke zakelijke rijder of wagenparkbeheerder die op zoek is naar een transparante en eerlijke leasemaatschappij. Naast het feit dat u profiteert van de mogelijkheid tot dagelijks opzeggen heeft shortleasen nog meer voordelen waar we u graag over vertellen.

 

Scherpe prijzen dankzij ons scherpe inkoopbeleid

De gedachte die u waarschijnlijk te binnen schiet is dat shortleasen veel duurder zou moeten zijn dan full operational lease, occasion lease of andere leasevormen met lange contracten. Dit is in het algemeen waar, maar dit geldt niet voor Bedrijfswagenleasing. Wij kopen namelijk bedrijfswagens voor u in tegen scherpe prijzen. Deze prijzen berekenen we uiteraard door naar onze klanten. U profiteert dus van scherpe prijzen en zit niet vast aan een lang contract. Dit is een belangrijk voordeel om te kiezen voor Bedrijfswagenleasing.

 

Negatieve BKR is voor ons meestal geen probleem

Als zakelijke rijder kunt u te maken hebben met een negatieve BKR-codering. Waar veel andere leasemaatschappijen in tekort schieten is dat ze geen eerlijke controle uitvoeren. Wij vinden namelijk dat externe kredietbeoordelaars te snel een negatief advies geven. Daarom hebben wij ons personeel gespecialiseerd om uw situatie te kunnen beoordelen. Onze ervaring is dat we met 80% van de aanvragers met een negatieve BKR alsnog een shortlease contract aangaan. Dit is dus absoluut geen belemmering om een offerte aan te vragen. Wij gaan er vanuit dat u zelf als ondernemer weet wat u wel of niet financieel ter beschikking kunt stellen voor mobiliteit. U zult immers toch moeten ondernemen.

 

Veel mogelijkheden voor tussentijdse promoties

U kunt uw shortlease na de eerste maand per dag opzeggen. Dit houdt uiteraard ook in dat u kunt wisselen van auto. Misschien verandert voor u als ZZP’er wel uw behoefte in mobiliteit. Ook kan het zijn dat u meerdere personeelsleden voorziet van een bedrijfsauto. In dat geval kan er sprake zijn van tussentijdse promotie of verloop. Ons eigen wagenpark bestaat constant uit ongeveer 300 voertuigen. Dat is genoeg keuze voor u of uw personeel om te wisselen van auto.

 

De nieuwe WLTP geldt meestal niet voor onze lease auto’s

De WLTP is een nieuwe meetprocedure voor de uitstoot van auto’s. Met de WLTP wordt er een realistischere berekening gemaakt van de CO2-uitstoot, brandstofverbruik en uitstoot van andere schadelijke stoffen. Dit is natuurlijk zeer positief in het kader van duurzaamheid, maar niet zo gunstig voor leaserijders. In het algemeen zal gelden dat de CO2-uitstoot hoger uitvalt waardoor de BPM stijgt, dit heeft ook weer invloed op uw bijtelling. Wij kopen veelal bedrijfswagens van een half jaar tot een jaar oud in. Hierdoor vallen onze leasewagens meestal niet onder dit nieuwe regime.

 

De nieuwe IFRS voor leasen geldt niet voor onze lease auto’s en bedrijfswagens
De IFRS is een boekhoudkundige standaard. De regelgeving van de IFRS wat betreft het leasen van goederen, waaronder ook auto’s, is per 1 januari 2019 veranderd. Vanaf dan moet u een lease contract met een looptijd van meer dan 12 maanden vermelden op de balans. Dit heeft natuurlijk negatieve gevolgen voor de financiële ratio’s. U begrijpt waarschijnlijk het voordeel van shortlease in combinatie met deze nieuwe regelgeving al. Met een shortlease contract hoeft u als bedrijf geen rekening te houden met deze regels, omdat er geen looptijd van meer dan 12 maanden is. Daarnaast kunt u elk jaar een andere bedrijfswagen kiezen.

 

Shortlease premium

Als u de keuze heeft gemaakt voor een auto komt deze rechtstreeks uit ons wagenpark. Het kan zo zijn dat u graag extra opties wilt, zoals bijvoorbeeld een mobiel kantoor of speciale laadruimte. In dat geval kunt u kiezen voor shortlease premium. Wij kunnen dan de bedrijfswagen zoals u deze wenst inkopen. De eis is in dit geval wel dat u bereid moet zijn om een contract voor minimaal zes maanden aan te gaan. Omdat u zelf de bedrijfsauto samenstelt verwachten wij dat dit geen probleem is.

 

Brandstof van de toekomst, waar gaan we heen?

De technologie van automotoren ontwikkelt zich continu. Zo is elektrisch rijden de laatste jaren erg interessant geworden voor zakelijke rijders. Met de ontwikkeling van nieuwe brandstof, zoals bijvoorbeeld waterstof is dit geen garantie voor de toekomst. Zo is elektrisch rijden op dit moment financieel aantrekkelijk, maar dit geeft geen garantie voor de toekomst. Ook hier zal de bijtelling gaan stijgen. Met een shortlease contract kunt u meegaan met de tijd en u aanpassen aan de ontwikkelingen die gaan spelen. Een contract aangaan van 36 maanden of langer aangaan is niet meer van deze tijd.

 

Ons aanbod

Wij bieden bedrijfswagens aan van tenminste de volgende merken bedrijfswagens:

 • Fiat
 • Ford
 • Hyundai
 • Iveco
 • Mercedes-Benz
 • Nissan
 • Opel
 • Peugeot
 • Renault
 • Volkswagen
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?