Shortlease bedrijfswagens MKB

Shortlease Mercedes Benz Vito L2H2
Vanaf 669,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Direct rijden!
Shortlease Ford Transit Custom L2H1 Koelwagen
Vanaf 1.069,- p/mnd
Koelwagen
Koelwagen
Shortlease Ford Transit Custom Dubbele Cabine
Vanaf 639,- p/mnd
Dubbele cabine
Direct rijden!

MKB bedrijfswagen leasen

99 % van het totale bedrijfsleven valt onder het MKB. Zij zijn verantwoordelijk voor meer dan 60% van de toegevoegde waarde en maar liefst 70% van de werkgelegenheid. Toch is elk MKB uniek. Elk bedrijf heeft haar eigen wensen en verwachtingen. Bij Bedrijfswagenleasing benaderen we elk bedrijf individueel. We kijken mee met uw wensen en proberen de beste oplossing te bieden.

 

Bent u eigenaar van een MKB? Of beheert u het wagenpark van een MKB? In beide gevallen worden we graag uw leasepartner. Bij Bedrijfswagenleasing kunt u bedrijfswagens leasen op basis van shortlease, al vanaf 1 maand. Een flexibel leasecontract is bij ons altijd All Inclusive en zorgt voor vrijheid. Graag vertellen we u meer over de voordelen voor het MKB.

 

Uw lease partner

Een MKB kiest er al snel voor om het wagenpark niet in eigen beheer te houden. Een betrouwbare partner op het gebied van mobiliteit is hierin gewenst. Een contactpersoon bij Bedrijfswagenleasing is dan het enige wat u nodig heeft. Ontzorgen zit in ons DNA, en shortlease biedt u flexibiliteit.

 

Het MKB kan op Bedrijfswagenleasing vertrouwen. Het maakt voor ons niet uit of u 1 auto nodig heeft of een compleet wagenpark bij ons wil onderbrengen. Bij Bedrijfswagenleasing kunt u rekenen op heldere voorwaarden en snelle levering. Onze voorraad is meestal ruim genoeg om aan uw wensen te voldoen. Mochten er speciale wensen zijn dan luisteren we uiteraard graag mee.

 

Totaalservice bij drie of meer bedrijfswagens

U kunt bij Bedrijfswagenleasing zoveel bedrijfsauto’s leasen als u zelf wilt. Vanaf drie bedrijfswagens bieden we ook een Totaal Pakket aan. U hoeft zich dan niet meer bezig te houden met de administratie van uw voertuigen, u krijgt een enkel contract voor het hele wagenpark. Hoe groter uw bedrijf word, hoe lastiger het wordt om het wagenpark efficiënt te beheren. Wij zijn de specialist, u kunt uw focus houden op wat echt belangrijk is. Onze Totaalservice houdt in dat u een all-in shortlease pakket krijgt waarbij u niet hoeft om te kijken naar reparaties, onderhoud en andere zaken die van toepassing zijn op het beheer van uw bedrijfswagens.

 

MKB shortlease

Als u voor Bedrijfswagenleasing kiest, dan gaat u altijd een leasecontract aan op basis van shortlease. Shortlease is flexibel en flexibiliteit betekent gemak voor onze klanten. Dankzij deze kortlopende contracten hebben we ook geen jaarcijfers en andere financiële stukken nodig. Acceptatie is bij ons zo geregeld. Na de eerste maand kunt u het contract dagelijks opzeggen. Dit betekent ook dat u na de eerste maand uw leasecontract kunt upgraden naar een grotere bedrijfswagen, of in het geval van een totaalservice, het wagenpark kunt uitbreiden of verkleinen. Dit voorkomt leegstand binnen het wagenpark door bijvoorbeeld personeelsverloop of verandering van de behoefte aan mobiliteit. Deze voordelen behouden we graag als onze kernwaarden.

 

Wilt u meer weten over shortleasen met een MKB? Onze zakelijke lease experts kunnen u uitgebreid informeren en denken graag mee met uw wensen. Ons advies is altijd gratis.

 

Neem gerust contact met ons op of kijk alvast op de website en vraag een passende offerte aan.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?