Het is erg vervelend wanneer u schade heeft aan uw auto. Houd in het geval van schade aan uw auto rekening met onderstaande zaken.

 • Schakel politie in bij letselschade, grotere schade of schade waarvan tegenpartij onbekend is.
 • Noteer namen, adressen en telefoonnummers van getuigen.
 • Heeft u direct hulp nodig of kunt u door de schade niet verder rijden? Neem direct contact met ons op via +31 (0)88 700 1899.
 • Neem zo spoedig mogelijk contact op met de BedrijfswagenLeasing om reparatie en eventueel vervangend vervoer te regelen
 • Stuur binnen 24 uur een aan beide zijden volledig ingevuld en ondertekend Europees schadeformulier eventueel aangevuld met relevante zaken zoals foto’s naar BedrijfswagenLeasing. Dit kan via schade@bedrijfswagenleasing.nl.

Directe hulpverlening

Heeft u direct hulp nodig of kunt u door de schade niet verder rijden? Neem direct contact met ons op via +31 (0)88 700 1899. Tijdens kantoortijden zijn de medewerkers van BedrijfswagenLeasing u van dienst, buiten deze tijden wordt er hulp verleend door de BedrijfswagenLeasing alarmcentrale. De alarmcentrale schakelt de hulpdiensten in en zorgt eventueel voor vervangende mobiliteit. Dit geldt voor schadegevallen in binnen- en buitenland.

Schade met tegenpartij

Heeft u schade aan de leaseauto waarbij een tegenpartij bij betrokken is? We verzoeken u dan de volgende stappen te nemen:

 1. Vul samen met de tegenpartij het schadeformulier in. Dit kan via het traditionele Europees Schadeformulier, maar u kunt ook gebruik maken van de Schade App voor iOSof Android smartphones. Vergeet niet de achterzijde van het formulier in te vullen.
 2. Maak foto’s van de schade en de plaats van het ongeval.
 3. Noteer eventueel gegevens van getuigen.
 4. Meld de schade indien mogelijk direct telefonisch bij BedrijfswagenLeasing (+31 (0)88 700 1899). Indien dit niet mogelijk is, verzoeken wij u de schade binnen 24 uur te melden. Tevens ontvangen wij graag een ingescande versie van het schadeaangifteformulier en/of foto’s van de schade in schade@bedrijfswagenleasing.nl
 5. Na melding van de schade wordt indien nodig contact met u opgenomen om de schade te laten herstellen.

Schade zonder tegenpartij

Heeft u schade aan de leaseauto zonder dat er een tegenpartij bij betrokken is? We verzoeken u dan de volgende stappen te nemen:

 1. Meld de schade binnen 24 uur na het ontstaan of ontdekken van de schade. Dit kan online door het formulier éénzijdige schade melden in te vullen. Stuur eventuele foto’s per mail o.v.v. het kenteken naar schade@bedrijfswagenleasing.nl. U kunt de schade ook telefonisch aan ons doorgeven, bel hiervoor tijdens kantoortijden +31 (0)88 700 1899.
 2. Na melding van de schade wordt indien nodig contact met u opgenomen om de schade te laten herstellen.