NEDERLANDS GROOTSTE SPECIALIST IN LEASING VAN BEDRIJFSWAGENS
ALL-INCLUSIVE LEASEN, ZONDER ZORGEN !
Header BedrijfswagenLeasing

Lease een bedrijfswagen van fiat

Fiat Doblò

Fiat Doblò
vanaf slechts € 279,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Fiat bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Fiat Doblò vanaf slechts € 279,- per maand.

Offerte aanvragen
Fiat Fiorino

Fiat Fiorino
vanaf slechts € 299,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Fiat bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Fiat Fiorino vanaf slechts € 299,- per maand.

Offerte aanvragen
Fiat Scudo

Fiat Scudo
vanaf slechts € 349,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Fiat bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Fiat Scudo vanaf slechts € 349,- per maand.

Offerte aanvragen
Fiat Ducato L1H1

Fiat Ducato L1H1
vanaf slechts € 419,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Fiat bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Fiat Ducato L1H1 vanaf slechts € 419,- per maand.

Offerte aanvragen
Fiat Talento

Fiat Talento
vanaf slechts € 399,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Fiat bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Fiat Talento vanaf slechts € 399,- per maand.

Offerte aanvragen
Fiat Ducato L2H2

Fiat Ducato L2H2
vanaf slechts € 479,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Fiat bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Fiat Ducato L2H2 vanaf slechts € 479,- per maand.

Offerte aanvragen


Fiat bedrijfswagens operationeel leasen

Het automerk Fiat werd in 1899 in Turijn in Italië opgericht. Vandaag de dag is Fiat uitgegroeid tot een waar concern met een groot en divers aanbod aan diverse modellen en formaten personen- én bedrijfsauto’s. Het bedrijf is een van de meest innovatieve automerken van het moment, met enorm veel patenten voor onder andere de distrubutieriem, directe diesel-inspuiting, schakelen zonder koppelingspedaal en de dubbele bovenliggende nokkenas. Nog altijd een bedrijf dat voortdurend veelbelovende ontwikkelingen op de markt brengt. Een automerk dat niet mag missen uit het aanbod van Bedrijfswagenleasing.nl. Fiat bedrijfswagens leasen – van compact tot medium of zelfs groot model - doet u dus hier!. Lees meer ...

Fiat lease bij Bedrijfswagenleasing.nl

Bedrijfswagenleasing.nl biedt de volgende Fiat modellen aan ter lease:

Fiat Doblo 1.3 Multijet (compact model)

De Fiat Doblò wordt al sinds 2000 geproduceerd in zowel Turkije, Brazilië als Noord-Korea en is een dynamische en veelzijdige bedrijfswagen die beschikt over veel ruimte. Deze bedrijfswagen bewijst dus al geruime tijd haar nut en kracht, die dan ook niet voor niets in 2006 werd bekroond met de prijs ‘International Van Of The Year’. Deze compacte bedrijfswagen is van alle gemakken voorzien. Als bestuurder stelt u het voertuig precies in zoals u dat zelf prettig vindt: van het stoel tot het stuur, alles is verstelbaar. De extra’s maken deze auto een luxe om in te rijden: van voicecontrol tot hoogwaardig audiosysteem, BlueTooth telefoon, I-pod aansluiting en start-stopsysteem. Een zeer zuinige auto, met praktische bergruimte en een uitgekiende techniek: het maakt deze Fiat tot een absoluut slimme keuze en een indrukwekkende wagen waarop met trots uw bedrijfsnaam kan prijken. U leaset een Fiat Doblò 1.3 Multijet al vanaf slechts € 279,- per maand bij Bedrijfswagenleasing.nl, vraag hier uw offerte op maat aan.

Fiat Scudo 1.6 Multijet (compact model)

Met de lease van een Fiat Scudo krijgt u beschikking over een klein model bedrijfswagen die samen met de Citroën Jumpy en Peugeot Expert gebouwd werd. De eerste generatie Scudo werd gebouwd van 1995 tot 2007 met een laadvermogen van 900 KG. In 2007 begon Fiat (samen met Citroën en Peugeot) met de productie van de nieuwe generatie Fiat Scudo, die nu over nog meer innovatieve technieken beschikt en is ontwikkeld tot een nog praktische bedrijfswagen. In- en uitladen gebeurt in een handomdraai dankzij de brede schuifdeur, de twee openslaande achterdeuren en de praktische laaddrempel. De laadruimte is rechthoekig, ruim en altijd functioneel dankzij bijvoorbeeld de sjorhaken op de laadvloer, de plafondlamp en de tunnel tegen het dak. En tot slot is er uiteraard aan het comfort van de bestuurder gedacht. Ongeacht het gewicht en de verdeling van de lading zit u als bestuurder op een constante rijhoogte. Een slimme bedrijfswagen dus, van alle gemakken voorzien. U leaset een Fiat Scudo 1.6 Multijet al vanaf slechts € 349,00 per maand, vraag hier uw offerte op maat aan.

Fiat Ducato 2.3 JTD L1H1 (medium model)

Voor de ondernemers die de mogelijkheid nodig hebben tot het vervoeren van veel of groot materiaal, is de Fiat Ducato leasen altijd een slimme keuze. Deze bestelwagen heeft niet alleen een royaal laadvolume en -vermogen, maar is tevens ontworpen om manschappen te vervoeren. De dubbel rij stoelen zorgt ervoor dat er maar liefst zeven personen in deze wagen passen. Elke centimeter ruimte is volledig te benutten voor het laden van goederen en die laadruimte is zeer toegankelijk dankzij de brede schuifdeur aan de zijkant en de twee openslaande deuren aan de achterkant van de wagen. Daarnaast biedt het systeem van deze Fiat bedrijfswagen de mogelijkheid om in stilstand van de wagen de laadvloer omhoog of omlaag te brengen. En tot slot is er uiteraard gedacht aan het comfort van u als bestuurder. Een innovatieve achteras met automatische niveauregeling zorgt voor een constante rijhoogte, ongeacht het gewicht en de verdeling van de lading, wat niet alleen het rijcomfort, maar ook de veiligheid ten goede komt! Interesse in deze wagen? U leaset de Fiat Ducato JTD al vanaf slechts € 419,00 per maand, vraag hier uw offerte op maat aan.

Fiat Ducato 2.3 JTD L2H2 (groot model)

Ondernemers die behoefte hebben aan het vervoeren van veel volume, kiezen voor het leasen van de betrouwbare Fiat Ducato L2H2. Dit type Fiat bedrijfswagen is het grote broertje van de L1H1 variant en is tevens van alle gemakken voorzien wat betreft laadruimte, praktische inrichting, personenvervoer en technische snufjes, alleen dan allemaal nét een tikje groter. Wat is er dan groter of ruimer? Onder andere het nuttig laadvermogen, de maximaal toelaatbare belasting en tevens beschikt de wagen over een versterkte wielophanging. Bedrijfswagenleasing.nl biedt u tevens de mogelijkheid om naast de standaardopties (o.a. airco, Bluetooth, elektrische ramen, vloer- & zijwandbetimmering) ook te kiezen voor bijvoorbeeld all season banden, imperiaal en belettering van de bedrijfswagen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! U leaset de Fiat Ducato 2.3 JTD L2H2 al vanaf slechts vanaf € 479,00 per maand, vraag hier uw offerte op maat aan!

Een Fiat bestelauto leaset u altijd all-inclusive!

Iedere bedrijfsauto die bij Bedrijfswagenleasing.nl wordt geleaset komt met een all-inclusive pakket. Dit heeft als doel om u te ontzorgen, zodat u enkel hoeft te rijden. Onze all-inclusive service zit bij de vaste prijs per maand inbegrepen. Onze extra’s:

  • Allriskverzekering met Europadekking én inzittendenverzekering
  • Volledig onderhoud van de Fiat bedrijfswagen, inclusief reparatie en bandenslijtage
  • Volledig onderhoud van de Fiat bedrijfswagen, inclusief reparatie en bandenslijtage
  • En tot slot: bij onderhoud of pech altijd direct vervangend vervoer, inclusief gratis haal- en brengservice!

Vraag direct een offerte op maat aan

Iedereen is bij Bedrijfswagenleasing.nl welkom. Van ZZP’er tot multinational. Wij bieden voor iedere wens een passend contract, van shortlease tot langlopend leasecontract. Wat past bij uw bedrijf? U mag van ons 100% eerlijk advies verwachten. Kom gerust eens de mogelijkheden bespreken. Neem contact op voor meer informatie en advies of vraag direct een offerte op maat aan. Graag tot ziens!

Klantbeoordelingen

Feedback / reviews
© BedrijfswagenLeasing.nl. Alle rechten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn op basis van 72 maanden / 10.000 km, exclusief btw en basis uitvoeringen.