Veelgestelde vragen

Algemeen

Operational lease is de meest uitgebreide manier van leasen. Bij operational lease worden alle kosten die gemaakt worden om de bedrijfswagen te gebruiken in de leaseprijs opgenomen. Dit met uitzondering van de brandstof.

Samen met uw adviseur spreekt u een looptijd en kilometrage af. Uw adviseur berekent daarmee uw maandtarief. In dit tarief zijn de kosten voor onderhoud, reparatie, rente, verzekering en afschrijving inbegrepen. Rijdt u meer kilometers dan contractueel afgesproken? Dat is uiteraard geen probleem. Wel worden deze extra gereden kilometers per maand met u afgerekend. Op uw leasecontract staat de prijs meerprijs per kilometer vermeld.

Bedrijfswagenleasing bepaalt de leaseprijzen aan de hand van een aantal factoren: de aanschafwaarde van de leaseauto, de looptijd van het leasecontract, het samen overeengekomen aantal kilometers dat u rijdt per jaar. Wij maken geen onderscheid in klantprofielen, iedereen is bij ons welkom.

De kosten voor brandstof of AdBlue zijn niet inbegrepen in de leaseprijs. De overige kosten zoals de verzekering, onderhoud, reparatie, bandenslijtage, APK, pechhulp, en hulp bij schade wel.

Direct na het behalen van uw rijbewijs kunt u een auto leasen bij Bedrijfswagenleasing.

De minimale leeftijd om een auto te leasen bij Bedrijfswagenleasing is 18 jaar.

Ook starters kunnen bij ons een bedrijfswagen leasen! Een uniek voordeel van Bedrijfswagenleasing is dat wij u zowel een Operational Lease als een Financial Lease kunnen aanbieden. Vraag gerust een offerte aan!

Procedures

Indien u een upgrade zou willen maken van compacte bedrijfswagen naar een luxere bedrijfswagen is dit mogelijk. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact op met een van onze leaseadviseurs op het nummer 088 – 700 1899. U kunt ook gebruik maken van onze website chat voor eventuele vragen hierover.

Na afloop van uw Operational Lease contract dient u de auto weer in te leveren in dezelfde staat waarin u de auto ontvangen heeft.

We ontvangen uw opzegging graag digitaal, dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar opzeggingen@bedrijfswagenleasing.nl. U ontvangt dan van ons een bevestiging met daarin de inleverdatum en inleverlocatie. Het is ook mogelijk om de leaseauto tegen meerprijs op de door u gewenste locatie in Nederland te laten ophalen.

Contract

Samen met u bepalen we de minimale looptijd. Na deze looptijd kunt u de auto indien gewenst gewoon door blijven rijden. Bij alle contracten geldt dat, hoe langer u leaset, hoe lager het maandtarief.

Ja, we spreken van een minimale looptijd. U mag de auto door blijven rijden zolang u wenst.

Bij BedrijfswagenLeasing kunt u eenvoudig uw leasecontract uitbreiden. Wij bieden u pasklare oplossingen aan zoals brandstofpassen, winterbanden, navigatiesystemen en trekhaken. Informeer bij een van onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Indien u kiest voor een operational lease vorm is dit niet kosteloos mogelijk. U kunt uw auto voortijdig terug brengen, maar dient wel de resterende maanden te betalen.

Voor klanten

Zelf aanpassingen doen aan uw bedrijfswagen zijn mogelijk indien u deze van tevoren bespreekt met uw leaseadviseur. U kunt deze bereiken via 088 – 700 1899 of via de chat onderaan de website.

Indien u bij ons leaset ben u verzekerd binnen alle landen die op de groene kaart staan vermeld. U kunt een groene kaart aanvragen door met ons contact op te nemen.

U kunt een brandstofpas aanvragen door contact met ons op te nemen.

Levering

Wij streven ernaar om een leaseauto met 5 tot 10 werkdagen te leveren. Mocht de gewenste leaseauto niet per direct leverbaar zijn, dan voorzien wij u tussentijds van een ‘voorloopauto’.

Ja, tegen een kleine meerprijs kan uw leaseauto tijdens kantooruren op een door u gewenste locatie in Nederland worden afgeleverd.

Onderhoud en schade

Nee, de leasemaatschappij bepaalt waar onderhoud of reparatie wordt uitgevoerd. U kunt bij ons gemakkelijk online een afspraak maken. Gebruik daarvoor dit formulier. Bij eventuele schade kunt u hier een melding maken. Wij helpen u zo snel mogelijk weer op weg. U kunt ons direct bereiken op: 088 700 1899.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?