Bedrijfswagen leasen: 4 redenen om vandaag te starten
Bedrijfswagen leasen: 4 redenen om vandaag te starten

Bedrijfswagen leasen: 4 redenen om vandaag te starten

Mobiliteit is voor veel ondernemingen een belangrijk onderdeel van de dagelijkse gang van zaken. Of je nu als ZZP’er werkt en alleen voor jezelf opzoek bent naar een bestelwagen of dat je meerdere medewerkers in dienst hebt die veel onderweg zijn. Wat de reden ook is, een bedrijfswagen is praktisch en bovendien fiscaal vaak aantrekkelijker dan een privé auto. Maar waarom zou je een bedrijfswagen leasen? Hier zijn een aantal goede redenen voor die wij in deze blog hebben uitgelegd. 

Geen grote investering

Een bedrijfswagen is een flinke investering, maar niet als je leaset. In plaats van in een keer een groot bedrag uit te geven, betaal je een maandelijks bedrag en bespaar je daarmee de hoge initiële aanschafkosten. Bovendien rijd je weg in een bedrijfsbus die je graag wilt. Je bent niet afhankelijk van wat je op dat moment in je portemonnee hebt. 

Meer eigen vermogen

Bij het leasen van een bedrijfswagen blijft de leasemaatschappij formeel de eigenaar van het voertuig. Het voordeel hiervan is dat er geen auto op de balans komt te staan. Dat betekent dat de verhouding tussen jouw eigen vermogen en het vreemde, geleende vermogen in je onderneming gunstig is. 

De voordelen van Operational lease

Operational lease heeft als belangrijk voordeel dat je je niet bezig hoeft te houden met verzekeringen, motorrijtuigenbelasting, onderhoud, administratieve zaken en dergelijke. Hier is de leasemaatschappij allemaal verantwoordelijk voor. Alle kosten zijn in het leasecontract inbegrepen:

  • Rente en afschrijving
  • Onderhoudskosten
  • Reparatiekosten
  • Verzekeringen
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Service bij pech of schade

Geen risico op financiële tegenvallers 

We hebben het hierboven al kort benoemd. Een van de grootste voordelen van een bedrijfswagen leasen is dat je geen zorgen hebt over bepaalde kosten. Denk daarbij aan onderhoudskosten en andere onvoorziene kosten aan je bedrijfswagen. Alle kosten zijn in het leasecontract inbegrepen, u betaald een vast maandbedrag per maand, ideaal! 

Ook pechhulp zit bij het leasecontract inbegrepen en is nog een zorg minder. Als je langs de weg komt te staan, wordt alles voor je geregeld.

 

Heb je interesse in het leasen van een bedrijfswagen? Wil je alle voordelen van een nieuwe bedrijfswagen, maar niks van de zorgen? Ontdek dan ons volledig aanbod of neem direct contact met ons op.

Categorieën
Shortlease Volkswagen e-Crafter
Shortlease Volkswagen e-Crafter
Vanaf 1.099,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Elektrisch
Shortlease Opel Vivaro-e
Shortlease Opel Vivaro-e
Vanaf 849,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Direct rijden!
Elektrisch
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?