Gegarandeerd de laagste prijs Ook voor starter en ZZP'er Direct uit voorraad leverbaar Vragen? Bel ons: 088 - 700 1899

Renault Master lease Direct leverbaar

Looptijd

 
Kilometer
per jaar
 
Per maand
(vanaf)

Renault Master lease Direct leverbaar

Over deze bedrijfswagen

De Renault Master is de grootste bedrijfswagen van Renault. Al sinds 1980 is de Renault Master in productie en vanaf 2010 zijn we toe aan de derde generatie van deze bestelwagen, zo-ook van de Opel Movano en Nissan NV400 welke met zijn 3en het ontwerp van de bestelwagen delen. Hoewel de Master totaal is herzien, valt die op het eerste gezicht vooral op aan de voorkant welke een totaal nieuwe uitstraling heeft gekregen. Deze uitstraling past beter bij modellen zoals we ze vandaag de dag van de band zien rollen; het ontwerp sluit perfect aan bij dit decennium.

Uiteraard kunt u bij Bedrijfswagenleasing.nl de Renault Master leasen van 2 tot 60 maanden. De Renault Master is een van grotere bedrijfswagens die u kunt leasen en vanaf slechts € 499,- per maand. De variant Renault Master L2H2 (met lengte 2, hoogte 2) valt in categorie D en is geschikt wanneer u nog meer wilt vervoeren dan mogelijk is met de standaard grote Renault Master.

Voor een gevestigde ondernemer die regelmatig nieuwe werknemers aanneemt, is de Renault Master shortlease (van 2 tot 24 maanden) een goede oplossing om een (tijdelijk) mobiliteitsprobleem op te lossen. Mocht er na de proeftijd geen langdurige verbintenis overeengekomen zijn, dan zit u niet met extra kosten, omdat de Renault Master shortlease per maand op te zeggen is. Bovendien is Bedrijfswagenleasing.nl goedkoper dan huren en is de Renault Master lease tot 20% goedkoper dan bij traditionele leasemaatschappijen. Dit prijsverschil kunnen wij bewerkstelligen doordat wij inkoop, verkoop, onderhoud en afschrijving in eigen beheer regelen. De besparing op hoge kosten voor externe (dure) partijen, daarvan laten wij u graag meeprofiteren!

Anderzijds kan een lease (vanaf 36 maanden) ook een goede oplossing zijn, wanneer u nu al goed zicht heeft op uw mobiliteitsbehoefte. Omdat u de lease namelijk direct voor 36 maanden vast zet is het mogelijk het contract tegen uiterst scherp tarief aan te bieden.

Alle voordelen van leasen en shortleasen

Shortleasen of leasen bij BedrijfswagenLeasing betekent dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken, wij nemen u alle bedrijfswagen gerelateerde zaken uit handen. U hoeft dus alleen maar te profiteren van de lusten, wij nemen u de lasten uit handen. Zo krijgt u bijvoorbeeld gratis haal en brengservice bij onderhoud, wat wil zeggen dat wij in geval van onderhoud de bestelwagen bij u op locatie komen halen en daar ook weer terugbrengen. Tussentijds voorzien wij u dan direct van vervangend vervoer, zodat u niet zonder vervoer komt te zitten.

Behalve haal en brengservice bij onderhoud, is ook het onderhoud zelf inbegrepen bij de leaseprijs. Daarnaast zijn standaard inbegrepepen; rente en afschrijving, verzekering (allrisk), wegenbelasting, inzittendenverzekering en pech onderweg (in Europa). Met een lease of shortlease van BedrijfwagenLeasing kunt u onbezorgd uw bestelauto rijden.

Standaard inbegrepen

Wij leveren onze bedrijfswagens standaard met bovenstaande opties. De prijs is gebaseerd op de standaard uitvoering.

Vanaf
p/m
Óók voor starters & ZZP'ers Bedrijfswagens direct leverbaar De laagste prijsgarantie
Stel uw lease samen


STAP 1: Stel uw lease samen

Welke lease past bij mij?

Looptijd


Jaarkilometrage


Transmissie

STAP 2: Uitvoering & extra's

STAP 3: Uw gegevens