Zakelijke shortlease bedrijfswagens

Shortlease Opel Movano L2H2
Vanaf 689,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Direct rijden!
Shortlease Opel Vivaro L3H1
Vanaf 649,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Direct rijden!
Shortlease Ford Transit L2H2
Vanaf 699,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Direct rijden!
Shortlease Opel Vivaro-e Dubbele Cabine
Vanaf 895,- p/mnd
Dubbele cabine
Nieuw!

Shortlease Zakelijk: ideale oplossing voor ondernemers

Een uitgebreid wagenpark vraagt om uitgebreide aandacht. Indien uw bedrijf meerdere voertuigen heeft rijden is er al vaak iemand nodig die alle zaken daaromheen regelt. Het loont vaak niet om daar een functionaris voor aan te nemen, en daarom is een slimme oplossing daarvoor een uitkomst.  Als ondernemer of als wagenparkbeheerder bent u op zoek naar een betrouwbare partner. Bedrijfswagenleasing ondersteunt u graag in het beheer van de verschillende bedrijfswagens binnen uw onderneming.

 

Voordelen voor het wagenparkbeheer met Bedrijfswagenleasing:

  • Totaalservice bij afname van drie of meer bedrijfswagens in één lease contract
  • Onze contracten zijn All Inclusive
  • Voorkom stilstand in uw wagenpark, bij ons kunt u contracten wel per maand beëindigen
  • De kosten voor onderhoud, reparatie en schadeherstel zijn inbegrepen
  • Tussentijds upgraden is altijd mogelijk
 

De voordelen van shortlease voor wagenparkbeheerders

Als uw bedrijf te maken heeft met veel verschillende opdrachten waarbij telkens één of meerdere bedrijfswagens nodig zijn, dan denkt u al snel aan het huren van een geschikt vervoersmiddel. Huren kan op korte termijn een aantal voordelen opleveren, maar in de meeste gevallen is een shortlease een veel betere keuze. Shortlease lost het probleem van bedrijfswagens leasen op. U zit namelijk niet vast aan een lang contract. Bij Bedrijfswagenleasing kunnen wagenparkbeheerders via het shortlease contract eenvoudig hun wagenparkbeheer optimaliseren. We delen ook graag onze “Best Practices” met u. Op deze manier kunt u nog efficiënter te werk gaan. Als wagenparkbeheerder heeft u de taak om het wagenpark zo effectief en efficiënt mogelijk te organiseren. Een verantwoordelijke taak waarin we u graag helpen.

 

Flexibiliteit om de kosten laag te houden

Het is belangrijk om goed inzicht te hebben in de kosten die u voor het wagenpark moet maken. Het voordeel van shortlease bij Bedrijfswagenleasing is dat u bij de afname van een totaal wagenpark met één leasecontract werkt. Binnen dit contract zijn er weer mogelijkheden om uw kosten te minimaliseren. We helpen graag mee om kosten te besparen op het wagenpark. We zijn hierin transparant en geven u duidelijk inzicht in de huidige kosten en te verwachten kosten.

Binnen een bedrijf zijn er medewerkers met korte, tijdelijke of lange contracten. Ook kunnen bepaalde opdrachten voor de lange termijn zijn of eenmalig. Het zijn allemaal factoren waarmee een wagenparkbeheerder rekening moet houden.

Om dit onder controle te houden heeft u behoefte aan de flexibiliteit van shortlease. Het inwisselen, uitbreiden of terugbrengen van bedrijfswagens uit het wagenpark kan maandelijks. Zo kunt u perfect inspelen op het verloop van personeel of het wisselen van opdrachten. Bij Bedrijfswagenleasing heeft u één vast contactpersoon waarmee u dit allemaal kunt regelen. Voor u is het simpel schakelen, voor ons is het een gebruikelijke opdracht uitvoeren.

Wilt u meer weten over het optimaal beheren van uw wagenpark? Bent u op zoek naar een flexibele lease partner? Dan helpen we u bij Bedrijfswagenleasing graag verder. Neem contact met onze specialisten op voor vrijblijvend advies.

Met vriendelijke groet,

Harrold van de Ven

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?