NEDERLANDS GROOTSTE SPECIALIST IN LEASING VAN BEDRIJFSWAGENS
ALL-INCLUSIVE LEASEN, ZONDER ZORGEN !
Header BedrijfswagenLeasing

Lease een bedrijfswagen van volkswagen

Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy
vanaf slechts € 349,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Volkswagen bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Volkswagen Caddy vanaf slechts € 349,- per maand.

Offerte aanvragen
Volkswagen Transporter

Volkswagen Transporter
vanaf slechts € 419,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Volkswagen bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Volkswagen Transporter vanaf slechts € 419,- per maand.

Offerte aanvragen
Volkswagen Crafter L2H2

Volkswagen Crafter L2H2
vanaf slechts € 479,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Volkswagen bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Volkswagen Crafter L2H2 vanaf slechts € 479,- per maand.

Offerte aanvragen


Volkswagen bedrijfswagens operationeel leasen

De eerste Volkswagen (afgekort VW) werd geproduceerd in 1940, ontworpen door de Oostenrijkse auto-ingenieur Ferdinand Porsche. Inmiddels is het Duitse automerk niet meer weg te denken op de huidige wegen: twee modellen van het merk behoren zelfs tot de top vijf van de meest verkochte auto’s ter wereld. Volkswagen bedrijfswagens zijn zeer geliefd bij ondernemers uit uiteenlopende branches: van transport en logistiek tot horeca- en detailhandel. Tevens zijn deze wagens uiterst geschikt om te dienen als mobiele werkplaats. Kortom, in welke branche u ook onderneemt: Volkswagen bedrijfswagens zijn precies wat u zoekt in een lease bedrijfsauto. Bedrijfswagenleasing.nl laat u kiezen uit diverse modellen in de categorieën, compact medium en groot. Uiteraard geldt voor de Volkswagen lease een all-inclusive service!Lees meer ...

Volkswagen lease bij Bedrijfswagenleasing.nl

Bedrijfswagenleasing.nl biedt de volgende Volkswagen modellen aan ter lease:

Volkswagen Caddy 1.6 TDI

De eerste Caddy werd geproduceerd in 1983 en nog steeds is deze gesloten bestelwagen niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Niet voor niets is het model zeer geliefd bij vele ondernemers. Deze bedrijfswagen staat bij vakmensen bekend om een vervoersmiddel dat zowel ruimte, als veiligheid en comfort biedt. Het model kent dynamische en strakke lijnen en straalt dankzij een hoogwaardig interieur kwaliteit en betrouwbaarheid uit. De ergonomische stoelen bieden extra ondersteuning tijdens lange ritten en de wagen biedt met een laadvermogen van ruim 700 kg veel ruimte voor het vervoer van materialen. Kies uit standaard en extra opties zoals een tussenwand, airco of vloerbetimmering. Interesse in een Volkswagen leasen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan. U leaset een Volkswagen Caddy 1.6 TDI al voor een all-inclusive maandbedrag van € 349,00 per maand. Altijd de laagste prijsgarantie!

Volkswagen Transporter 2.0 TDI

Ruim 65 jaar geleden rolde de eerste Volkswagen Transporter van de band. Het model staat bekend om zijn rijeigenschappen, verfijnde afwerking en efficiëntie en is daarmee dan ook een bedrijfswagen die uitblinkt in alle opzichten: in 2016 werd de Volkswagen Transporter uitgeroepen tot International Van of the Year. Met een laadvermogen van ruim 900 kg en ruime opbergvlakken is het model uiterst geschikt voor de zwaardere klussen. Kies uit talloze standaard én extra opties zoals vloer- en zijwandbetimmering, elektrische ramen, radio en/of cd-speler, trekhaak of belettering. Wenst u specifieke extra’s? Vraag dan gratis een offerte op maat aan. Bedrijfswagenleasing.nl kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden. U leaset een Volkwagen Transporter 2.0 TDI al voor een all-inclusive prijs vanaf slechts € 419,00 per maand!

Volkswagen Crafter L2H2

Een extra grote bedrijfswagen voor de extra grote klussen: de Volkswagen Crafter L2H2 biedt met een maximale laadruimte van 1300 kg voldoende ruimte voor onder andere (zware) bouwmaterialen en pallets. Ook is het model uiterst geschikt om in te richten als mobiele werkplaats. De stalen laadvloer en praktische dubbele achterdeur maken efficiënt laden en lossen mogelijk. De ergonomische passagiersstoel ondersteunt u tijdens lange ritten en een effectieve isolatie houdt buitengeluiden en geluiden van de motor uit de cabine. Kortom: ontspannen rijden en veilig vervoer van uw materialen gegarandeerd! Benieuwd naar alle standaard en extra opties? Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en lease deze Volkswagen Crafter L2H2 al vanaf slechts € 479,00 per maand!

Kiest u voor Volkswagen? Lease altijd all-inclusive

All-inclusive Volkswagen lease betekent bij Bedrijfswagenleasing.nl ook écht alles inclusief. Wat u voor één vaste prijs per maand zoal van ons mag verwachten:

  • Allriskverzekering met Europadekking inclusief inzittendenverzekering
  • Volledig onderhoud van de bedrijfswagen en vervangend vervoer tijdens de onderhoudsbeurt
  • Pechhulp in binnen- én buitenland en direct vervangend vervoer bij schade of pech op de weg
  • Wegenbelasting, afschrijving en rente voor kosten van Bedrijfswagenleasing.nl

Direct een Volkswagen leasen? Neem contact met ons op

Van shortlease tot langlopende leasecontracten: bij Bedrijfswagenleasing.nl profiteert u altijd van totaalservice. Ons doel is om u optimaal te adviseren en antwoord te geven op uw mobiliteitsvraagstuk. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is uw wensen kenbaar te maken. We helpen u graag bij vinden van het voertuig dat het beste aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten. Wilt u meer informatie over Volkswagen bedrijfswagens lease of een van de andere merken zoals Ford,Opel of Dacia. Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Zij zitten voor u klaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur en zijn bereikbaar via het telefoonnummer 088 - 700 1899. Tot uw dienst!

Klantbeoordelingen

Feedback / reviews
© BedrijfswagenLeasing.nl. Alle rechten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn op basis van 72 maanden / 10.000 km, exclusief btw en basis uitvoeringen.