NEDERLANDS GROOTSTE SPECIALIST IN LEASING VAN BEDRIJFSWAGENS
ALL-INCLUSIVE LEASEN, ZONDER ZORGEN !
Header BedrijfswagenLeasing

Zzp lease

ZZP'er of starter? Wij helpen je altijd op weg!

BedrijfswagenLeasing.nl spreekt de taal van u als ZZP'er. Geen kleine lettertjes of addertjes onder het gras. Nee, gewoon: een bedrijfswagen inzetten zodat u kunt ondernemen.

Standaard biedt BedrijfswagenLeasing u veel voordelen:

  • Veelal direct leverbaar i.v.m. direct contact met importeurs en dealers.
  • Direct vervangend vervoer bij onderhoud en schade.
  • Gratis haal- en brengservice bij onderhoud en schade.
  • Inkoopservice van uw huidige bedrijfswagen.


DE VOORDELEN ALS JE KIEST VOOR BEDRIJFSWAGENLEASING

 
BedrijfswagenLeasing


Athlon


J&T autolease


Leaseplan


Arval

All risk verzekering
Onderhoud + reparatie
Rente, afschrijving, mrb
           
Wij helpen u altijd op weg
Geen aanbetaling, alleen borg
Veelal uit voorraad leverbaar
Direct vervangend vervoer bij onderhoud / schade
Gratis ophaal service bij onderhoud / schade
Inkoopservice huidige (bedrijfs)auto


Als zelfstandige komt er veel op u af. U werkt voor verschillende opdrachtgevers en wilt uw zaken goed op orde hebben. Zo heeft u frequent contact met klanten en leveranciers en bent u verantwoordelijk voor de boekhouding van uw onderneming. Kortom: genoeg te doen. Bedrijfswagenleasing.nl helpt u graag op weg. Met een passend vervoersmiddel, maar ook met het ontzorgen op het gebied van uw autoverzekering en de wegenbelasting. Met een brede scala aan bedrijfswagens kiest u bij Bedrijfswagenleasing.nl het voertuig dat voldoet aan al uw wensen. Service van A tot Z: van Allriskverzekering tot Zorg voor het onderhoud. Complete én flexibele leasecontracten. Dat is wat u van ons mag verwachten!

Houdt u van zekerheid? Gedurende de looptijd van uw leaseovereenkomst betaalt u een vooraf afgesproken maandelijks bedrag. En dat al vanaf een bedrag van € 279,- all-inclusive per maand! Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Praktisch ontzorgen

Rijden en tanken. Dat zijn de enige twee dingen die u hoeft te doen. Bedrijfswagenleasing.nl neemt alle praktische zaken rondom uw bedrijfsauto uit handen. Zo zorgen wij ervoor dat u volledig verzekerd bent tegen schade, profiteert u van gratis pechhulp en vervangend vervoer bij schade en komen wij uw bestelauto op locatie ophalen voor het periodiek onderhoud. Mocht u onverhoopt te maken krijgen met schade of pech onderweg dan zorgt Bedrijfswagenleasing.nl direct voor vervangend vervoer, ook tijdens het onderhoud. Voor één vast bedrag per maand kunt u all-inclusive uw favoriete bedrijfswagen leasen. Zzp’ers krijgen de keuze uit diverse modellen: zo is er altijd een vervoersmiddel dat aansluit op uw wensen.

Leasen op maat

Wat op dit moment een geschikte bedrijfswagen is, geeft niet direct garantie voor de toekomst. Bedrijfswagenleasing.nl is zich hier bewust van en kijkt daarom samen met u naar de mogelijkheden die het beste aansluiten op uw wensen: zo bieden wij shortlease overeenkomsten met een minimale loopduur vanaf slechts 1 maand, tot leasecontracten van 72 maanden. Bedrijfswagenleasing.nl is merkonafhankelijk, wat maakt dat wij als autonoom opererende leasemaatschappij alle bedrijfswagens met de hoogste korting in kunnen kopen. Wij laten u dan ook graag meeprofiteren van dit voordeel! Ons aanbod bestaat uit diverse modellen en prijsklassen:

Welke vorm van leasing u ook kiest: na afloop van de minimale contractperiode profiteert u van een flexibele opzegtermijn. Wel zo handig!

Vragen over zzp lease? Zo neemt u contact op

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van bedrijfswagen leasen? Zzp’ers vragen eenvoudig een vrijblijvende offerte op maat aan. Dit werkt erg gemakkelijk. U kiest zelf de gewenste categorie en looptijd en wij geven u de mogelijkheid om – naast de standaard inbegrepen opties – te kiezen uit diverse extra’s. Heeft u hulp nodig of prefereert u telefonisch contact? Dat kan uiteraard ook. Wij staan u graag te woord op werkdagen van 08:30 tot 17:00 via het telefoonnummer 088 - 700 1899 . Uiteraard kunt u ons ook een bericht sturen via de website of e-mailen naar info@bedrijfswagenleasing.nl. We staan voor u klaar!

Klantbeoordelingen

Feedback / reviews
© BedrijfswagenLeasing.nl. Alle rechten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn op basis van 72 maanden / 10.000 km, exclusief btw en basis uitvoeringen.