Shortlease met BKR

Shortlease Opel Movano L2H2
Vanaf 639,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Nieuw!
Nu leverbaar
Shortlease Citroën Jumpy L2H1
Vanaf 559,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Shortlease Volkswagen e-Crafter
Vanaf 1.149,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Elektrisch
Shortlease Renault Kangoo Maxi
Vanaf 509,- p/mnd
Gesloten bestelwagen

Bedrijfswagen shortlease met BKR-registratie

Leasen kan bij ons ook terwijl u een BKR-registratie heeft!

 

Bedrijfswagenleasing heeft meer vertrouwen in ondernemers dan andere leasemaatschappijen in Nederland. Onze onderneming heeft een acceptatiebeleid dat in 95% van de gevallen leidt tot een leaseovereenkomst. Of u nu starter, ZZP’er of MKB’er bent!

 

 

Wat is een BKR-registratie?

Een BKR-registratie houdt bij hoeveel leningen u heeft lopen en of u ook op tijd betaalt heeft. Wilt u dus een nieuwe lening aangaan, dan kunnen bedrijven deze gegevens opvragen bij het BKR. Bij vele collega-leasemaatschappijen wordt een financiële check gedaan voordat zij met u het leasecontract afsluiten. Wanneer u een negatieve BKR-registratie heeft, komt u dan niet door de check heen.

 

Positieve BKR-registratie

Komt u uw afspraken altijd na, dan is deze registratie positief: bedrijven weten dat dat u zich aan de afspraak houdt. Deze registratie helpt bedrijven te bepalen of u een te zware financiële verplichting aangaat die jou en het bedrijf in problemen kan brengen.

 

Negatieve BKR-registratie

Heeft u voor een langere periode niet aan uw financiële verplichtingen te voldaan, dan kan een negatieve registratie bij het BKR volgen. Deze negatieve registratie kan in een aantal gevallen impact hebben op je vermogen om nieuwe leningen af te sluiten. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een hypotheek.

 

Is leasen met een negatieve BKR-registratie mogelijk?

Wij als Bedrijfswagenleasing vinden dat we verder moet kijken dan een negatieve BKR-registratie. Bedrijfswagenleasing bekijkt samen met u de mogelijkheden om een leasecontract af te sluiten. Door een shortleasecontract heeft u de flexibiliteit van huur voor de prijs van lease. Wij vinden dat een computer uw kredietwaardigheid niet kan bepalen. Onze adviseurs kijken per situatie wat voor u aantrekkelijk is.

 

Geen BKR-toetsing bij Bedrijfswagenleasing

Heeft u in het verleden betalingsproblemen gehad en daardoor een negatieve BKR-registratie opgelopen? Dan wil dat niet per definitie zeggen dat wij u niet als klant verwelkomen. Organisaties mogen dus niet zomaar een BKR- toetsing uitvoeren voordat ze u een leasecontract aanbieden, maar daar moet u eerst toestemming voor geven. Wij doen nooit een BKR- toetsing en u bent van harte welkom om bij ons een offerte op te vragen met BKR- registratie.

Wij geven u de kans om te kunnen leasen maar maken daarmee wel gebruik van een betalingstermijn van 8- in plaats van 30 dagen. Zonder bedrijfswagen kunt u per slot van rekening niet ondernemen.

 

Ons aanbod van lease bedrijfswagens

Bekijk ons bedrijfswagen aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek zodat u vrijwel direct kunt gaan rijden. Met zo’n 250 bedrijfswagens op voorraad, zit er altijd een model tussen wat aansluit op uw wensen.

 

Alle voordelen op een rijtje

  • Gegarandeerd de laagste prijs
  • Soepel acceptatiebeleid: ook starters en ZZP’ers
  • Bedrijfswagens uit voorraad leverbaar
  • Per maand opzegbaar
  • Eigen acceptatiebeleid
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?