NEDERLANDS GROOTSTE SPECIALIST IN LEASING VAN BEDRIJFSWAGENS
ALL-INCLUSIVE LEASEN, ZONDER ZORGEN !
Header BedrijfswagenLeasing

SHORTLEASE - BEDRIJFSWAGENLEASING

Shortlease is een vorm van leasen welke zich bevindt tussen een contract van langer dan 12 maanden en een kortlopende huurovereenkomst. Bij shortlease wordt de vrijheid van een huurcontract gecombineerd met het gunstige tarief van een leasecontract. Bij beide contractvormen (zowel de lang- als de kortlopende variant), profiteert u van dezelfde voordelen. Hoewel shortlease de naam heeft duur te zijn, is dat niet het geval bij onze shortlease oplossingen. U hoeft met een shortlease contract (van 1 tot 12 maanden) namelijk geen langdurige of grote investering te doen. Onze shortleasecontracten zijn vanaf 1 maand inzetbaar en daarna per maand opzegbaar, waardoor deze perfect zijn af te stemmen op uw mobiliteitsbehoefte. Daarbij geldt dat, hoe langer u uw shortlease op voorhand vastzet, hoe lager het maandtarief wordt.

Direct naar bestelauto shortlease overzicht

Uiteraard least u all-inclusive, wat betekent dat wij u alle auto gerelateerde zaken uit handen nemen. Zo zijn de volgende zaken ook bij uw shortlease standaard inbegrepen: all risk verzekering met Europa dekking, reparatie en onderhoud, houderschapsbelasting, rente en afschrijving en direct vervangend vervoer bij schade en onderhoud.

Leasen vanaf 1 maand - en per maand opzegbaar

Bedrijfswagenleasing.nl is een onderdeel van DealerLeasing, een van Nederlands grootste shortlease organisaties. Door te kiezen voor onze korte termijn lease, hoeft u geen langlopend contract aan te gaan. U heeft geen enkel financieel of contractueel risico bij bijvoorbeeld nieuwe werknemers met een mobiliteitsbehoefte in hun proeftijd.

Klantbeoordelingen

Feedback / reviews
© BedrijfswagenLeasing.nl. Alle rechten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn op basis van 72 maanden / 10.000 km, exclusief btw en basis uitvoeringen.