NEDERLANDS GROOTSTE SPECIALIST IN LEASING VAN BEDRIJFSWAGENS
ALL-INCLUSIVE LEASEN, ZONDER ZORGEN !
Header BedrijfswagenLeasing

Schadeformulier app

Online schade melden wordt u eenvoudig gemaakt door middel van de schadeformulier app. Deze app vervangt het papieren schadeformulier. Een schademelding doorgeven doet u vanaf nu eenvoudig via de schadeformulier app. Geen schadeformulier downloaden, maar direct doorsturen aan uw leasemaatschappij via een eenvoudige app.

Bedrijfswagenleasing is vanaf nu aangesloten aan de schadeformulier app. Bij een schade maakt u eenvoudig gebruik van de app die u downloadt in de app store van uw smartphone. U opent de app en de schadeformulier app laadt direct de juiste gegevens voor u:

Zodra u het schadeformulier verstuurd via de app krijgen wij deze automatisch binnen. Na het versturen van het formulier maakt u ook eenvoudig een PDF voor uw eigen administratie.

Europees schadeformulier app

Alle Europese verzekeraars zijn aangesloten bij de schadeformulier app. Zo gebruikt u de app ook eenvoudig wanneer u in het buitenland bent, bijvoorbeeld voor zaken. Een ander voordeel in het buitenland is dat de schadeformulier app meertalig is:

In de schadeformulier app wordt alle schade automatisch door beide partijen ingevuld in een algemene taal. Alle schades zijn via deze app door te geven, van een eenzijdig ongeval tot een aanrijding met een camper.

Online schade melden via een app

Online schade melden doet u vanaf nu eenvoudig via de schadeformulier app. De schade app maakt namelijk gebruik van een digitale handtekening, zodat de schademelding ook rechtsgeldig is. De bevestiging van de digitale handtekening via de schadeformulier app werkt via een sms code die vanuit de app gestuurd wordt naar uw telefoon.

Tevens gaat online schade melden eenvoudiger, omdat u direct foto’s aan uw schademelding toevoegt. U hoeft geen tekening meer te maken van de toedracht van de schade. U maakt zelf foto’s van de schade en van de situatie op de weg. Eventueel voegt u een korte omschrijving toe aan de schademelding in de schadeformulier app.

Geschikt voor alle mobiele telefoons

De app is geschikt voor bijna alle mobiele telefoons. Zowel met het besturingssysteem van Apple als met een Android of Windows telefoon meldt u eenvoudig online uw schade. Download de app in uw eigen appstore via onderstaande link:

Een schadeformulier downloaden niet meer nodig? Maar hoe moet ik dan schade melden? Heeft u toch nog vragen met betrekking tot de schadeformulier app? Neem dan telefonisch contact op met een van onze deskundige medewerkers van de schadeafdeling.

Klantbeoordelingen

Feedback / reviews
© BedrijfswagenLeasing.nl. Alle rechten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn op basis van 72 maanden / 10.000 km, exclusief btw en basis uitvoeringen.