NEDERLANDS GROOTSTE SPECIALIST IN LEASING VAN BEDRIJFSWAGENS
ALL-INCLUSIVE LEASEN, ZONDER ZORGEN !
Header BedrijfswagenLeasing

Lease een bedrijfswagen van renault

Renault Kangoo

Renault Kangoo
vanaf slechts € 299,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Renault bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Renault Kangoo vanaf slechts € 299,- per maand.

Offerte aanvragen
Renault Trafic L1H1

Renault Trafic L1H1
vanaf slechts € 399,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Renault bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Renault Trafic L1H1 vanaf slechts € 399,- per maand.

Offerte aanvragen
Renault Master L1H1

Renault Master L1H1
vanaf slechts € 419,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Renault bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Renault Master L1H1 vanaf slechts € 419,- per maand.

Offerte aanvragen
Renault Master L2H2

Renault Master L2H2
vanaf slechts € 479,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Renault bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Renault Master L2H2 vanaf slechts € 479,- per maand.

Offerte aanvragen


Renault bedrijfswagens operationeel leasen

In 1898 ontwierp de jonge Fransman Louis Renault zijn eerste vierwielig motorvoertuig. Een advocaat, die zo onder indruk was van de wagen, bestelde meteen eenzelfde voertuig voor zichzelf. De belangstelling voor de voertuigen van Louis Renault groeide en een jaar later startte hij samen met zijn broers zijn eigen automobielfabriek op. Inmiddels produceert het Franse automerk niet alleen personenauto’s, maar ook trucks, vliegtuigmotoren, tractoren en niet te vergeten: Renault bedrijfswagens. U vindt deze wagens in diverse uitvoeringen, waardoor er altijd wel een model te vinden is dat aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten. Bedrijfswagenleasing.nl biedt u Renault bedrijfswagens in de categorieën: compact, medium en groot. Uiteraard geldt voor alle modellen een all-inclusive leaseprijs! Lees meer ...

Renault lease bij Bedrijfswagenleasing.nl

Bedrijfswagenleasing.nl biedt de volgende Renault modellen aan ter lease:

Renault Kangoo 1.5 dCi

De veelzijdige Kangoo is al vanaf 1997 in productie en wordt continu vernieuwd. Niet voor niets staat dit model dan ook bekend als trouwe bedrijfswagen, geschikt voor allerhande klussen. Het laadvermogen van ruim 600 kg, de dubbele achterdeur en een schuifdeur aan de zijkant maken praktisch laden en lossen mogelijk. Dankzij de slimme opbergruimtes en diverse indelingsmogelijkheden in het interieur richt u zelf uw mobiele kantoor in. Want wanneer u lange afstanden rijdt, is comfort uiterst belangrijk! U leaset een Renault Kangoo 1.5 dCi al vanaf € 299,00 per maand! Benieuwd naar alle standaard en extra opties? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op maat aan.

Renault Trafic 1.6 dCi

De Renault Trafic is een veel geziene bestelwagen op de Nederlandse, maar ook op de buitenlandse wegen. Het laadvermogen van ruim 1100 kg, de praktische kubusvormige laadruimte en een laadvolume van 5,3 m3 maken deze auto uiterst geschikt voor de zwaardere klussen. Deze bedrijfswagen is zó ontworpen, dat deze gemakkelijk is aan te passen aan uw eisen. Dankzij de vele standaard en extra opties richt u de wagen precies in zoals u wenst. Uiteraard bepaalt u ook zelf de ideale rijpositie dankzij de comfortabele en ergonomische kuipstoelen. U leaset een Renault Trafic 1.6 dCi L1H1 al vanaf slechts €399,00 per maand. Wilt u van deze wagen hét visitekaartje van uw bedrijf maken? Vraag dan eenvoudig een offerte op maat aan.

Renault Master 2.3 dCi L1H1 en Renault Master 2.3 dCi L2H2

Het toppunt van professionaliteit: met een Renault Master komt u altijd goed voor de dag. Het model is voorzien van talrijke opbergruimtes, ergonomische bedieningen en talloze mogelijkheden voor het ombouwen van de wagen tot mobiel kantoor. Het voertuig is volledig uitgerust voor een zwaarbeladen vracht: optrekken was nog nooit zo eenvoudig én u houdt goed grip op de weg. De Renault Master 2.3 dCi L1H1 heeft een laadvermogen van 900 kg en de Renault Master 2.3 dCi L1H2 kent een laadvermogen van ruim 1600 kg. Nog meer ruimte nodig? Beide modellen kunnen een aanhanger trekken van 2000 kg. U leaset een Renault Master 2.3 dCi L1H1 al vanaf € 419,00 per maand. Gaat u voor het grootste model? De L2H2 uitvoering leaset u al voor een bedrag vanaf € 479,00 per maand.

Renault bedrijfswagen lease: altijd all-inclusive!

Direct schakelen en snel rijden: dat is waar Bedrijfswagenleasing.nl voor staat. U volledig ontzorgen, dat is ons doel. Daarom leaset u alle Renault bedrijfswagens altijd all-inclusive. Voor een vast bedrag per maand profiteert u van een complete service:

  • Allriskverzekering met Europadekking inclusief inzittendenverzekering
  • Direct vervangend vervoer tijdens onderhoud, schade en pech op de weg
  • Volledig onderhoud van uw bedrijfswagen, inclusief bandenslijtage en reparatie
  • Pechhulp in zowel binnen- als buitenland
  • En tot slot: wegenbelasting, afschrijving en rente wordt door ons geregeld!

Neem contact op voor een offerte of advies

Of u nu op zoek bent naar een langlopend leasecontract of shortlease: Bedrijfswagenleasing.nl is u graag van dienst. Samen met u gaan we op zoek naar de bedrijfswagen die aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten en het bijpassende leasecontract. Heeft u al voor ogen welk model en contract bij u past? Vraag dan direct een offerte op maat aan. Wilt u spreken met een van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 088 - 700 1899. Wij zitten voor u klaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. Tot uw dienst!

Klantbeoordelingen

Feedback / reviews
© BedrijfswagenLeasing.nl. Alle rechten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn op basis van 72 maanden / 10.000 km, exclusief btw en basis uitvoeringen.