Pechhulp

Vraagt u zich ook wel eens af wat er gebeurt als u pech heeft onderweg met een leasewagen? Wat gebeurt er wanneer ik pech krijg? Beperkt de pechhulp zich alleen tot Nederland of de Benelux of ben ik overal verzekerd van pechhulp? Wat wordt er allemaal verstaan onder pech? Kortom, wat houdt pechhulp bij een bedrijfswagen in?

 

Voor pechhulp hebben wij gekozen voor een professionele hulpdienst die over vakkundig personeel en materiaal beschikt voor de beste hulp bij pech. Deze pechdienst staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om u weer op weg te helpen in zowel binnenland als buitenland.

 

Pech onderweg

Heeft u pech onderweg? Dit is natuurlijk erg vervelend, maar dit overkomt de beste. Het makkelijke aan het leasen van een bedrijfswagen is dat alles geregeld is. Pechhulp wordt dus door heel Europa geboden, zowel dag als nacht.

 

Professionele hulpverleners staan continue klaar om u weer zo snel mogelijk te laten rijden. Dit gebeurt door plaatselijke reparatie of door het inzetten van vervangend vervoer. Let wel op dat deze hulpdienst kenteken gebonden is. Dat wil zeggen dat uw bedrijfswagen verzekerd is, maar niet dat u met ander vervoer gegarandeerd bent van een pechdienst. Dit wil echter wel zeggen dat alle medewerkers die gebruik maken van de bedrijfswagen recht hebben op dezelfde pechhulp.

 

Voordelen van pechhulp

Wij werken samen met de pechhulp van Allianz. De voordelen van deze pechhulp zijn onder andere dat Allianz een erg betrouwbare partij is. Ze hebben miljoenen klanten, waarvan ze een gedeelte dagelijks weer de weg op krijgen.

 

Een ander groot voordeel is dat uw pechhulp in heel Europa gedekt is. Dus of u nu pech onderweg naar uw werk in Amsterdam krijgt of dat u pech onderweg heeft als u in Zwitserland materialen op gaat halen. Dit maakt geen verschil. U neemt in beide gevallen contact op met de alarmcentrale en zij zijn zo snel mogelijk ter plaatse.

 

Nog een ander groot voordeel van de pechservice die wij hebben inbegrepen bij al onze bedrijfswagens is het vervangend vervoer. Het komt wel eens voor dat verder rijden na pech geen optie is. Toch moet u uw weg vervolgen. In dit geval zorgt de pechhulp voor vervangend vervoer. Uw bestelwagen wordt naar de berger gebracht, waar er voor u voor vervangend vervoer gezorgd wordt. Vervolgens wordt uw bestelwagen naar ons gebracht voor reparatie. Wij kijken meteen wat de schade is en hoe lang het ongeveer duurt om uw bestelwagen te repareren. Als het nodig is krijgt u bij ons vervangend vervoer. Dit is echter afhankelijk van de geschatte tijdsduur voor de reparatie.

 

Bestelwagen met all-in service

Zo ziet u: een bestelwagen leasen bij ons heeft vele voordelen. U rijdt all-inclusief: compleet en flexibel. Van All-risk verzekering met Europa dekking tot volledig onderhoud van de bestelwagen en van wegenbelasting tot en met pechhulp met direct vervangend vervoer.

 

Heeft u nog vragen met betrekking tot de pechhulp? Wilt u meer weten over de voorwaarden? Neem dan telefonisch contact op met een van onze deskundige adviseurs. Zij leggen alles uit omtrent pech onderweg met een van onze bedrijfswagens.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?