Inkoopservice

Heeft u een informatief gesprek gehad met één van onze adviseurs, en bent u overtuigd van de voordelen die een flexibel- en all-inclusive shortleasecontract u biedt? Wanneer u nog een eigen bedrijfsauto in uw bezit heeft is, is het vaak moeilijk om hier van af te komen in een kort tijdsbestek. Geen probleem, Bedrijfswagenleasing helpt u hier graag mee. Indien u wenst, ruilen wij uw eigen bedrijfsauto in op het leasecontract. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het onderhoud van uw auto, lange leasecontracten of stilstand.

Vraag een offerte aan en vul ons het inkoopservice formulier in. U ontvangt vervolgens een geheel vrijblijvend voorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit, zodat u uw eigen auto kan ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst samen met één van onze adviseurs.

De aanmelding is geheel vrijblijvend, hierdoor bent u niets verplicht. U kunt uw auto aanmelden op basis van uw kenteken en enkele aanvullende gegevens. Vervolgens ontvangt u van ons een passend aankoopvoorstel.

Algemene informatie

NL

Staat van de auto

ParticulierZakelijk

Aanvullende gegevens


Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en de Servicevoorwaarden zijn van toepassing.