Inkoopservice bij Bedrijfswagenleasing

Heeft u een informatief gesprek gehad met één van onze adviseurs, en bent u overtuigd van de voordelen die een flexibel- en all-inclusive shortleasecontract u biedt? Wanneer u nog een eigen bedrijfsauto in uw bezit heeft is, is het vaak moeilijk om hier van af te komen in een kort tijdsbestek. Geen probleem, Bedrijfswagenleasing helpt u hier graag mee. Indien u wenst, ruilen wij uw eigen bedrijfsauto in op het leasecontract. Met onze inruilservice regelen wij de verkoop van uw auto en krijgt u direct het afgesproken bedrag bij aanvang van het leasecontract. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het onderhoud van uw auto, lange leasecontracten of stilstand.

Vraag een offerte aan en vul ons het inkoopservice formulier in. U ontvangt vervolgens een geheel vrijblijvend voorstel. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan nodigen wij u uit, zodat u uw eigen auto kan ruilen op een gewenste datum. Uiteraard neemt u uw nieuwe leaseauto in ontvangst samen met één van onze adviseurs.

De aanmelding is geheel vrijblijvend, hierdoor bent u niets verplicht. U kunt uw auto aanmelden op basis van uw kenteken en enkele aanvullende gegevens. Vervolgens ontvangt u van ons een passend aankoopvoorstel.