NEDERLANDS GROOTSTE SPECIALIST IN LEASING VAN BEDRIJFSWAGENS
ALL-INCLUSIVE LEASEN, ZONDER ZORGEN !
Header BedrijfswagenLeasing

Lease een bedrijfswagen van opel

Opel Combo

Opel Combo
vanaf slechts € 299,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Opel bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Opel Combo vanaf slechts € 299,- per maand.

Offerte aanvragen
Opel Movano

Opel Movano
vanaf slechts € 419,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Opel bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Opel Movano vanaf slechts € 419,- per maand.

Offerte aanvragen
Opel Vivaro L1H1

Opel Vivaro L1H1
vanaf slechts € 399,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Opel bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Opel Vivaro L1H1 vanaf slechts € 399,- per maand.

Offerte aanvragen
Opel Vivaro L2H1

Opel Vivaro L2H1
vanaf slechts € 399,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Opel bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Opel Vivaro L2H1 vanaf slechts € 399,- per maand.

Offerte aanvragen
Opel Movano L2H2

Opel Movano L2H2
vanaf slechts € 479,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Opel bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Opel Movano L2H2 vanaf slechts € 479,- per maand.

Offerte aanvragen


Opel bedrijfswagens leasen

U wilt een Opel bedrijfswagen leasen als zzp’er of starter en bent op zoek naar meer informatie? Dan bent u hier aan het goede adres. Er zijn diverse mogelijkheden om een bestelwagen van Opel te leasen en door de verschillende modellen zit er voor u als ondernemer altijd een passende variant bij. Het Duitse merk is één van de grootste autofabrikanten en staat bekend om haar betrouwbare bedrijfswagens. Bij Bedrijfswagenleasing.nl kiest u uit verschillende modellen een bestelbus die past bij uw onderneming. Bekijk de mogelijkheden en ga voor een compact, medium of groot model. Lees meer ...


Uw Opel leasen bij Bedrijfswagenleasing.nl

Bedrijfswagenleasing.nl biedt de volgende Opel modellen aan ter lease:


Compact model: Opel Combo 1.3 CDTi

Rijdt u vaak in de stad en heeft u niet veel opbergruimte nodig? Kies dan voor een Opel Combo. Binnen het segment van compacte bestelbussen heeft de Opel Combo het grootste laadvermogen. Dit maakt deze bestelwagen een ideale partner voor zzp’ers en ondernemers die wel ruimte willen, maar geen enorme bus nodig hebben. Door innovatieve systemen te gebruiken in de bestelbussen is niet alleen het laadvermogen van de Opel Combo verbeterd, maar ook het rijcomfort. U kiest met de Opel Combo dus voor een betrouwbare en compacte bestelwagen.

Middelgroot model: Opel Vivaro 1.6 CDTi L1H1 en Opel Vivaro 1.6 CDTI L2H1

Als zelfstandig ondernemer heeft u een bestelwagen nodig waar u in elke situatie op moet kunnen rekenen. De Opel Vivaro is een bedrijfswagen die perfect in dit profiel past. De middelgrote bestelbus kan iedere klus klaren door onder andere het flinke laadvermogen. Een lading is niet snel te groot of te zwaar voor deze bestelbus. De veiligheidssystemen zijn up to date en het rijcomfort is zeer hoog. De veelzijdigheid maakt van de Opel Vivaro een topper onder de bestelwagens. Met het krachtige design is deze bestelbus tevens het visitekaartje van uw bedrijf.

Groot model: Opel Movano 2.3 CDTi L1H1 en Opel Movano 2.3 CDTi L2H2

Wanneer u op zoek bent naar een groot model bestelbus, kunt u ook bij Opel terecht. De Opel Movano is een bedrijfswagen die iedere taak aankan. U heeft enorm veel ruimte in zowel de medium als grote variant van dit model Opel. Dit gaat uiteraard niet ten koste van de betrouwbaarheid en het rijcomfort van de wagen. De Opel Movano kent een goede wegligging, waardoor de bestelwagen voelt als een grote auto, terwijl u de opslagruimte van een transporter heeft.

Direct offerte aanvragen

U least al een Opel bedrijfswagen vanaf slechts € 419,00 per maand!. Naast de lage prijs heeft leasen via Bedrijfswagenleasing.nl nog een aantal voordelen voor zzp’ers en startende ondernemers. Met onderstaande argumenten raakt u als ondernemer vast overtuigd en rijdt u binnenkort rond in een Opel Combo, Vivaro of Movano.


Shortlease

Naast de lage prijs, kunt u bij Bedrijfswagenleasing.nl een Opel leasen zonder aanbetaling. U loopt hiermee geen financieel risico en u betaalt slechts een borg bij de start van de contractduur. Die contractduur is aan u: heeft u de auto slechts korte tijd nodig? Al vanaf één maand kunt u een auto leasen via shortlease. Hierdoor hoeft u geen enorme investering te doen, maar heeft u wel de voordelen van een leasecontract. Hoe langer uw shortleasecontract is, hoe lager het maandbedrag. Bij reguliere leasecontracten van langer dan 12 maanden loopt het voordeel nog verder op. Weet u niet goed welke vorm van leasen bij u past? Vraag ons om advies, wij helpen u graag.


Ontzorging

Het onderhoud van een bestelbus is vaak een heet hangijzer voor ondernemers. U kunt immers de bus niet lang missen en bij schade wilt u snel vervangend vervoer. Bij Bedrijfswagenleasing.nl ontzorgen wij u als ondernemer volledig. Bij een gepland onderhoud halen en brengen we de bestelbus en wanneer u onverhoopt tussendoor schade oploopt, regelen wij een andere wagen. Ook de verzekeringen en administratie hoeft u niet zelf te verzorgen. Het enige dat u hoeft te doen is rijden en tanken. Met alle overige randzaken kunt u bij ons terecht.


Nog niet overtuigd?

Bent u nog niet helemaal overtuigd van het gemak en de betrouwbaarheid van een Opel bedrijfswagen? Lees dan hieronder de reviews en ervaringen van eerdere gebruikers

Een Opel bestelwagen leasen biedt u veel voordelen, maar als zzp’er of starter denkt u wel twee keer na voordat u deze beslissing maakt. Bij Bedrijfswagenleasing.nl staan we voor u klaar om eventuele zorgen weg te nemen; we zetten de voordelengraag voor u op een rij!

Klantbeoordelingen

Feedback / reviews
© BedrijfswagenLeasing.nl. Alle rechten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn op basis van 72 maanden / 10.000 km, exclusief btw en basis uitvoeringen.