NEDERLANDS GROOTSTE SPECIALIST IN LEASING VAN BEDRIJFSWAGENS
ALL-INCLUSIVE LEASEN, ZONDER ZORGEN !
Header BedrijfswagenLeasing

Lease een bedrijfswagen van mercedes-benz

Mercedes-Benz Citan

Mercedes-Benz Citan
vanaf slechts € 299,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Mercedes-Benz bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Mercedes-Benz Citan vanaf slechts € 299,- per maand.

Offerte aanvragen
Mercedes-Benz Vito Lang

Mercedes-Benz Vito Lang
vanaf slechts € 399,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Mercedes-Benz bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Mercedes-Benz Vito Lang vanaf slechts € 399,- per maand.

Offerte aanvragen
Mercedes-Benz Sprinter L2H2

Mercedes-Benz Sprinter L2H2
vanaf slechts € 519,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Mercedes-Benz bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Mercedes-Benz Sprinter L2H2 vanaf slechts € 519,- per maand.

Offerte aanvragen


Mercedes bedrijfswagens leasen

Wilt u een Mercedes bedrijfswagen leasen en bent u starter of zzp’er? Ook voor u zijn er diverse oplossingen mogelijk. Het Duitse merk kent namelijk bestelwagens in diverse modellen en typen, dus ook u als ondernemer vindt gegarandeerd een geschikte bedrijfswagen. Mercedes-Benz heeft drie bekende types bestelwagens. Elke bedrijfsauto heeft zijn eigen kenmerken, maar allemaal hebben ze de onmiskenbare kwaliteit van een Mercedes. Duitse degelijkheid met een onverwoestbaar karakter! Lees hieronder de belangrijkste kenmerken van de populairste Mercedes bedrijfswagens. Zo kunt u als ondernemer de keuze maken voor de leaseoplossing die het beste bij u past. Lees meer ...

Mercedes lease bij Bedrijfswagenleasing.nl

Bedrijfswagenleasing.nl biedt de volgende Mercedes modellen aan ter lease:

Mercedes-Benz Citan 108 Cdi

Kiest u voor een Mercedes-Benz Citan, dan kiest u voor een compact model. De Citan is een nieuwe bedrijfswagen die in 2012 door Mercedes-Benz is geïntroduceerd. Wanneer u veel in de stad rijdt, is de Citan met zijn compacte formaat een ideale bestelbus. Ook het vervoeren van goederen met een beperkte omvang gaat prima met de Mercedes-Benz Citan. Door zijn strakke en compacte vormgeving is deze kleine bedrijfsauto zeer geliefd bij zzp’ers en ondernemers.

Mercedes-Benz Vito 109 CDI Lang

Wanneer u gaat voor een Mercedes-Benz Vito, dan kiest u voor een veelzijdige bestelwagen. Deze bedrijfswagen is licht, maar biedt u als ondernemer toch de ruimte en veiligheid die u nodig heeft. De Mercedes-Benz Vito is een stuk groter dan de Citan en de bestelbus heeft daardoor veel extra opbergruimte. Door de karakteristieke uitstraling en het rijcomfort van de Vito bent u als ondernemer verzekerd van een perfecte bus die uw bedrijf ook nog eens een verzorgde en betrouwbare uitstraling geeft.

Mercedes-Benz Sprinter L2H2 CDI

Al sinds 1995 is de Sprinter het paradepaardje van Mercedes-Benz. Deze bestelbus heeft nog altijd krachtige eigenschappen die veel andere merken niet kunnen evenaren. De eerste generatie Sprinter werd direct uitgeroepen tot "International Van Of The Year". Dat noemen we dus een succesvolle bedrijfswagen! Door het grote formaat is deze krachtpatser geschikt voor iedere klus of elke uitdaging op het gebied van vervoer. Zelfs het zwaarste werk is op te lossen met een Mercedes-Benz Sprinter en u kunt altijd op deze bestelbus vertrouwen.

Bij ons least u tegen uniek lage prijzen en met interessante voordelen. U kunt kiezen voor zowel shortlease als reguliere lease en in beide gevallen least u all inclusive. Voor één vast maandbedrag worden verzekering, belasting, onderhoud, bandenslijtage, rente en afschrijving geregeld. Vervangend vervoer bij onderhoud zit ook standaard bij het leasecontract inbegrepen.

Voordelen van leasen

Als zzp’er of ondernemer kan het lastig zijn een bedrijfswagen te kopen. De aankoop is een flinke aanslag op uw financiën en u wilt dat risico waarschijnlijk niet lopen. Daarom kiest u voor leasen. Met shortlease contracten tot 12 maanden kunt u al voor een korte periode een bedrijfswagen leasen. Bent u wel zeker van uw zaak, dan least u een bestelwagen voor een langere tijd en ontvangt u uiteraard nog meer voordeel. De voordelen waar iedereen van profiteert bij Bedrijfswagenleasing.nl zijn als volgt:

  • Geen aanbetaling
  • Bij Bedrijfswagenleasing.nl hoeft u geen aanbetaling te doen. Voor een zzp’er of starter is een aanbetaling een flinke hap uit de begroting. Financieel loopt u minder risico, maar u heeft zo wel een bedrijfswagen tot uw beschikking.

  • Altijd de laagste prijs
  • Een Mercedes bedrijfswagen leasen hoeft niet duur te zijn. Omdat wij alles in eigen beheer doen, kunnen we een scherp tarief hanteren voor zzp’ers. Dit is een groot voordeel. Zo kunt u al een Mercedes Citan leasen vanaf € 299,00 per maand.

  • Volledige ontzorging
  • Als ondernemer wilt u zich volledig kunnen richten op uw bedrijf. Dan wilt u niet nog bezig zijn met administratie en geregel. Geen nood, de administratie nemen wij op ons en bij schade heeft u dezelfde dag nog een vervangende auto.

  • Snel en flexibel
  • Heeft u snel een bedrijfswagen nodig? Onze grote voorraad Mercedes bedrijfswagens zorgt ervoor dat we altijd een passende bus gereed hebben staan. Daarnaast zijn wij uitermate flexibel en kunt u met vragen en problemen direct bij ons terecht.


Direct offerte aanvragen

Enthousiast

Het leasen van een Mercedes bedrijfswagen bij Bedrijfswagenleasing.nl kent veel voordelen. U bent waarschijnlijk enthousiast geworden over de mogelijkheden, dus selecteer snel uw favoriete Mercedes bedrijfswagen voor een offerte op maat. Binnen 4 kantooruren ontvangt u een offerte in uw mailbox.

Bent u nog niet helemaal overtuigd? Lees dan onderstaand de reviews van andere gebruikers over de zakelijke lease mogelijkheden.

Klantbeoordelingen

Feedback / reviews
© BedrijfswagenLeasing.nl. Alle rechten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn op basis van 72 maanden / 10.000 km, exclusief btw en basis uitvoeringen.