NEDERLANDS GROOTSTE SPECIALIST IN LEASING VAN BEDRIJFSWAGENS
ALL-INCLUSIVE LEASEN, ZONDER ZORGEN !
Header BedrijfswagenLeasing

Een medium bedrijfswagen leasen

All-inclusive lease voor een vast bedrag: voordelig een medium bestelwagen leasen doet u bij Bedrijfswagenleasing.nl.Lees meer

Renault Trafic 1.6 dCi L1H1
3 persoons
vanaf slechts € 399,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least u diverse modellen, zoals bijv. Renault bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Renault Trafic L1H1 vanaf slechts € 399,- per maand.

Offerte aanvragen

Renault Master 2.3 DCI L1H1
3 persoons
vanaf slechts € 419,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least u diverse modellen, zoals bijv. Renault bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Renault Master L1H1 vanaf slechts € 419,- per maand.

Offerte aanvragen
Mercedes-Benz Vito Lang 109 CDI Direct leverbaar Laagste prijsgarantie

Mercedes-Benz Vito Lang 109 CDI
3 persoons
vanaf slechts € 399,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least u diverse modellen, zoals bijv. Mercedes-Benz bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Mercedes-Benz Vito Lang vanaf slechts € 399,- per maand.

Offerte aanvragen
Opel Vivaro 1.6 CDTI L1H1 Direct leverbaar Laagste prijsgarantie

Opel Vivaro 1.6 CDTI L1H1
3 persoons
vanaf slechts € 399,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least u diverse modellen, zoals bijv. Opel bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Opel Vivaro L1H1 vanaf slechts € 399,- per maand.

Offerte aanvragen
TOON MEER RESULTATEN ...

Medium bestelauto leasen

Bent u ondernemer en op zoek naar een bedrijfswagen waar u geen omkijken naar hoeft te hebben? Het antwoord op uw mobiliteitsvraagstuk begint bij het bepalen van uw eisen op het gebied van mobiliteit: wat zijn uw bedrijfsactiviteiten, wat zijn uw wensen op het gebied van comfort en welke leasevorm sluit daar het beste bij aan? Bedrijfswagenleasing.nl helpt u bij dit vraagstuk en voorziet u daarom allereerst van een gedegen advies. Daarnaast profiteert u van een totaalservice: van Allriskverzekering tot pechhulp en van vervangend vervoer tot het volledige onderhoud. Heeft u interesse in een bestelauto leasen? Op deze pagina informeren wij u over de verschillende leasecategorieën van Bedrijfswagenleasing.nl. Kortom, wij helpen u graag op weg!

Kies uit vier leasecategorieën

De ene klus is de andere niet. Wanneer u kiest voor een bestelwagen leasen is het van belang om goed in kaart te brengen aan welke wensen uw voertuig moet voldoen. Afhankelijk van het soort materiaal en de belading die u vervoert bepaalt u bijvoorbeeld de vereiste laadruimte, de gewenste inrichting, de maximale dakbelasting en het gebruikersgemak van de (schuif)deuren. Wanneer u belang hecht aan het milieu kunt u denken aan een voertuig met een zuinige uitstoot en milieubesparende toepassingen aan de motor. Ook wanneer uw voertuig gaat dienen als mobiele werkplaats is het verstandig te bepalen hoe u dit voor u ziet. Om u te kunnen voorzien van die passende bedrijfswagen waar u naar op zoek bent biedt Bedrijfswagenleasing.nl diverse modellen aan in de volgende categorieën:

 • Compacte bedrijfswagens vanaf € 279,00 per maand
 • Medium bedrijfswagens vanaf 399,00per maand
 • Grote bedrijfswagens vanaf 479,00per maand
 • Merkonafhankelijk

  Bedrijfswagenleasing.nl is merkonafhankelijk. Dit betekent dat wij als autonoom opererende leasemaatschappij alle wagens met de hoogste korting kunnen inkopen. U kiest uit een divers aanbod: van Fiat tot Ford, Mercedes tot Citroën en meer. Elke bedrijfswagen die wij aanbieden bevat een duidelijke omschrijving, zodat u een gedegen keuze kunt maken.

  Een ding is zeker: welke bedrijfswagen u ook kiest, alle modellen kunnen precies naar uw wens worden ingericht. Daarnaast kiest u zelf de leasevorm: operational lease, maar ook financial lease. Wenst u informatie over de mogelijkheden op het gebied van financial lease? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

  Bestelwagen leasen? Vraag uw offerte aan

  Heeft u een keuze kunnen? Dan kunt u eenvoudig een offerte op maat aanvragen . U kiest de gewenste looptijd van het leasecontract – van shortlease vanaf 1 maand tot langlopende contracten van 72 maanden – en u krijgt de mogelijkheid diverse extra’s toe te voegen. Binnen 4 uur ontvangt u de offerte in uw mailbox. Prefereert u telefonisch contact of heeft u hulp nodig? Ook dat is mogelijk. Wij staan u graag te woorden op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur via het telefoonnummer 088 – 700 18 18. Uiteraard mag u ons ook een e-mail sturen naar info@bedrijfswagenleasing.nl. Tot uw dienst!

  Klantbeoordelingen

  Feedback / reviews
  © BedrijfswagenLeasing.nl. Alle rechten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn op basis van 72 maanden / 10.000 km, exclusief btw en basis uitvoeringen.