Klachten

Ondanks dat de klanttevredenheid bij ons ontzettend hoog in het vaandel staat, maken wij soms fouten waar u hinder van ondervindt. Dit is natuurlijk nooit onze bedoeling!

U heeft een klacht over BedrijfswagenLeasing

Het kan gebeuren dat zaken onbewust niet juist verlopen, waardoor u hindert ondervindt. Wij streven immers naar een probleemloze samenwerking, waardoor u met plezier en onbezorgd uw auto kunt rijden, waarna u deze weer zonder problemen kunt inleveren na en deze weer zonder problemen kunt inleveren beëindiging van uw contract. Deze filosofie wordt bijvoorbeeld bevestigd door het feit dat wij in geval van onderhoud de auto bij u komen ophalen en weer terugbrengen zodra het onderhoud voltooid is. Wij willen er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken, van offerte aanvraag tot het tekenen van de overeenkomst en van aflevering van de auto tot inlevering van de leaseauto en ‘afronding van het contract’!

Uw klacht of negatieve ervaring kenbaar maken

Helaas komt het voor dat wij fouten maken waarover u, terecht, uw ongenoegen wilt uiten! Er zijn verschillende manieren om uw klacht of feedback bij ons kenbaar te maken, waarbij contact over uw BedrijfswagenLeasing klacht per e-mail onze voorkeur behoeft. Anderzijds kunt u er voor kiezen uw klacht of negatieve ervaring kenbaar te maken op forums of social media. Uw doel is natuurlijk om tot een oplossing te komen en – hoewel wij zeer ons best doen – kunnen wij niet alle online uitingen monitoren. Dit met mogelijk gevolg dat uw klacht niet door ons gehoord wordt en dat is jammer! Wij komen immers graag tot een voor u passende oplossing en dat kan alleen wanneer uw klacht ons ook daadwerkelijk bereikt.

Wat doe ik met mijn klachten over BedrijfswagenLeasing?

Heeft u een opmerking, klacht of feedback over BedrijfswagenLeasing, haar website, uw contract, uw lease auto, het onderhoud of iets anders aan onze dienstverlening waarover u niet tevreden bent? Dan horen wij dat heel graag van u, zodat wij samen met u het probleem op kunnen lossen. Daar draait het immers om, nietwaar?!

Het heeft onze voorkeur wanneer u uw klacht via e-mail aan ons kenbaar maakt. Dit kan via klachten@bedrijfswagenleasing.nl. Op deze manier kunnen wij ons – voordat wij u contacteren – verdiepen in uw leasedossier en in onze reactie direct met een passende oplossing komen.

Met vriendelijke groet,
Harrold van de Ven