Top 3 bedrijfswagens installatietechniek

Bij het leasen van een bedrijfswagen zijn er tal van zaken waar u rekening mee wilt houden. Natuurlijk de maandelijkse kosten, maar ook bijvoorbeeld de grootte van de laadruimte en het aantal zitplaatsen is van belang. Heeft u veel ruimte nodig om goederen te vervoeren? En moet u vaak in-en uit de laadruimte stappen? Dan is een bedrijfswagen waarin u achterin kunt staan een uitkomst. Of heeft u alleen wat ruimte nodig voor uw gereedschap?

Wij hebben een Top 3 per branche gemaakt. We beginnen met de top 3 bedrijfswagens in de installatie-en elektrotechniek.

Kies de juiste bedrijfswagen uit onze top 3

De juiste bedrijfswagen is als goed gereedschap, daarmee kan je iets moois maken! Installateurs en elektromonteurs vervoeren zowel lange (denk aan elektrabuis of een ladder) als kleinere materialen. (Handgereedschap, inbouwdozen en draad) Het werkt snel en prettig als deze onder handbereik staan en goed vast te zetten zijn. Omdat dit type klant ook vaak in de stad te vinden is, is de hoogte van de bedrijfswagen ook van belang. Hij moet immers ook in een parkeergarage passen.

We hebben voor dit type onderneming de top 3 van meest bestelde bedrijfswagens samengesteld. Hieronder de top in de installatie-en elektrotechniek:

  • Opel Vivaro
  • Mercedes Sprinter
  • Ford Transit Connect

Opel Vivaro (categorie medium)

De Opel Vivaro 1.6 CDTI is de TOP bedrijfswagen in de installatie-en elektrotechniek en staat ook al geruime tijd op nr. 1. De Opel Vivaro is een middelgrote bestelwagen, die ook met een dubbele cabine verkrijgbaar is. Deze moderne en representatieve bedrijfswagen van Opel laat bij uw klanten gegarandeerd een professionele indruk achter. Het leasen van een Opel Vivaro kan bij ons al vanaf € 379,- per maand. En dat All-Inclusive!

Mercedes Sprinter 9 (categorie groot)

Op nummer 2 in onze top 3 bedrijfswagens staat de Mercedes Sprinter L2H2 210 CDI. Deze Premium bedrijfswagen heeft naast een professioneel voorkomen een degelijke en betrouwbare historie. De Mercedes-Benz Sprinter is bij ons standaard in de verlengde uitvoering en ook met dubbele cabine verkrijgbaar, waarbij u ook standaard profiteert van de meest volledige lease variant.

Ford Transit Connect (categorie compact)

De Ford Transit Connect staat op de 3e plaats in de top 3 bedrijfswagens die installatie- en elektromonteurs het meest leasen. De grote smaakmaker in het segment van de compacte bedrijfswagen, is de Ford Transit Connect. Deze is leverbaar met zowel een normale (L1) als met een lange (L2) wielbasis. Wij adviseren altijd de L2, meer ruimte om te ondernemen! Leasen kan al voor slechts € 419,- per maand. U profiteert dan standaard van alle voordelen die een full operational lease biedt!

Bedrijfswageninrichting voor monteurs

Belangrijk bij bedrijfswagens in de installatie- en elektrotechniek is dat de inrichting van de bestelwagen naar wens en voorkeur in te richten is. Standaard en zonder meerprijs zijn al onze bedrijfswagens al voorzien van een antislip betonplex laadvloer met sjorogen, een lat-om-lat betimmering aan de zijkanten en portierbescherming voor de schuifdeur en achterdeuren of achterklep.

Uiteraard zijn er legio mogelijkheden om de inrichting naar eigen smaak en voorkeur in te richten. Denk aan bijvoorbeeld aan een kastensysteem of een ladensysteem. We kunnen samen met U en onze specialisten een ontwerp samenstellen. Lees meer over de inrichting van bedrijfswagens.

Interesse in het leasen van een van onze top 3 bedrijfswagens? Of heeft u al een keuze gemaakt?

Vraag gerust een offerte aan of neem contact op met een van onze adviseurs.

Terug naar de kennisbank