Leasen zonder BKR toetsing

BedrijfswagenLeasing heeft meer vertrouwen in ondernemers dan andere leasemaatschappijen in Nederland.

Door jarenlange ervaring met starters, ZZP’er en het MKB weten wij als geen ander wat er speelt bij ondernemend Nederland.

Heeft u in het verleden betalingsproblemen gehad en daardoor een registratie bij BKR hebben gekregen? Dan wil dat niet per definitie zeggen dat wij u niet als klant verwelkomen. Zonder bedrijfswagen kunt u per slot van rekening niet ondernemen.

Wij gaan niet uit van cijfers maar gebruiken ons gezonde verstand en vragen dat ook van u. Zo dient u er zeker van te zijn dat u de maandelijkse leasekosten kunt dragen. Houd daarbij rekening met een betalingstermijn van 8 in plaats van 30 dagen!

Wij hebben een eigen acceptatie beleid dat in 95% van de gevallen leidt tot een leaseovereenkomst. Of u nu starter, ZZP’er of MKB’er bent.

De keuze is aan u: financial lease of operational lease. Beide leasevormen met eigen voordelen, zodat we u altijd optimaal op weg kunnen helpen.

Bekijk ons bedrijfswagen aanbod en vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij zorgen ervoor dat u volgende week met uw nieuwe leaseauto naar uw klanten kunt. Wij hebben altijd zo'n 100 nieuwe bedrijfswagens op voorraad die we snel kunnen leveren.

Terug naar de kennisbank