Bedrijfswagen leasen zonder aanbetaling

Een bedrijfswagen leasen zonder aanbetaling doen, kan dat? Jazeker, er zijn diverse mogelijkheden om een bedrijfswagen of bestelbus te leasen zonder dat u hier vooraf geld voor moet inleggen dat u nooit meer retour ontvangt. Als eigenaar van een klein bedrijf is het vaak lastig een bestelbus te kopen, maar waarschijnlijk heeft u deze wel nodig om uw werk uit te voeren. Daarna denkt u er over om een bedrijfswagen te leasen, maar u wilt niet met onverwachte kosten opgezadeld worden. Lees dan snel verder voor meer informatie over het leasen van een bedrijfswagen zonder aanbetaling.

Bedrijfswagen leasen zonder aanbetaling: de voordelen

Een bestelbus is in vele gevallen onmisbaar, maar kost ook geld. Als zzp’er of kleine ondernemer heeft u niet altijd de financiële mogelijkheden om een bedrijfswagen te kopen of een grote aanbetaling te doen bij een leasemaatschappij. U wilt uiteraard uw goede liquiditeitspositie behouden en geen financiële risico’s lopen. De voordelen van een bedrijfswagen leasen zonder aanbetaling zijn dan zeer interessant:

 • U hoeft niet aan bepaalde voorwaarden te voldoen.
  Wanneer u een bestelbus gaat kopen of leasen, moet u voldoen aan diverse voorwaarden, zoals bijvoorbeeld het doen van een aanbetaling. Bij Bedrijfswagenleasing is dat niet nodig en wordt het leasen van een bedrijfswagen een stuk eenvoudiger.

 • U loopt geen onnodig risico
  Een flinke aanbetaling of het kopen van een bus is een aardige hap uit het zakelijke budget van een zzp’er of kleine ondernemer. Hiermee kan uw liquiditeitspositie in gevaar komen. Met het leasen zonder aanbetaling loopt u geen risico. U betaalt een borg, maar krijgt deze na afloop van het leasecontract weer terug.

 • U betaalt altijd de laagste prijs
  Een compacte bestelauto least u al vanaf € 279 per maand. Naast de maandelijkse leasekosten betaalt u eenmalig een kleine borgsom. Deze borg is afhankelijk van de grootte en opties van de bedrijfswagen, maar ligt altijd tussen de 800 en 1500 euro. U ontvangt dit bedrag terug na afloop van het contract.

Volledige ontzorging en een ruime keus

U hoeft geen aanbetaling te doen om een bedrijfswagen of bestelbus te leasen. Daarnaast zijn er nog tal van voordelen om een zakelijk voertuig te leasen via Bedrijfswagenleasing.nl. Enkele voordelen zijn:

 • Totaalservice
  U zit niet te wachten op een berg extra papieren, u wilt uw onderhoud goed geregeld hebben en bij schade hoopt u dezelfde dag nog verder te kunnen. Wij vinden het vanzelfsprekend om dit voor u te regelen, zodat u zich bezig kunt houden met uw werk.

 • Ruime keuze
  Met het uitgebreide wagenpark van bedrijfswagenleasing.nl heeft u een ruime keuze in bestelbussen. Daarnaast zijn er diverse extra opties mogelijk waarmee u de bedrijfswagen naar uw wensen aanpast.

 • Snel en flexibel
  Onze grote voorraad zorgt ervoor dat u uw bus zeer snel voor de deur heeft staan en de verschillende contractvormen bieden u flexibiliteit wanneer u dat nodig heeft.
Terug naar de kennisbank