NEDERLANDS GROOTSTE SPECIALIST IN LEASING VAN BEDRIJFSWAGENS
ALL-INCLUSIVE LEASEN, ZONDER ZORGEN !
Header BedrijfswagenLeasing

Een grote bedrijfswagen leasen

All-inclusive lease voor een vast bedrag per maand: een grote bestelauto leasen doet u bij Bedrijfswagenleasing.nl. Lees meer

Opel Movano 2.3 CDTI L2H2 Direct leverbaar Laagste prijsgarantie

Opel Movano 2.3 CDTI L2H2
3 persoons
vanaf slechts € 479,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least u diverse modellen, zoals bijv. Opel bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Opel Movano L2H2 vanaf slechts € 479,- per maand.

Offerte aanvragen

Renault Master 2.3 DCI L2H2
3 persoons
vanaf slechts € 479,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least u diverse modellen, zoals bijv. Renault bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Renault Master L2H2 vanaf slechts € 479,- per maand.

Offerte aanvragen
Mercedes-Benz Sprinter CDI L2H2 Direct leverbaar Laagste prijsgarantie

Mercedes-Benz Sprinter CDI L2H2
3 persoons
vanaf slechts € 519,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least u diverse modellen, zoals bijv. Mercedes-Benz bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Mercedes-Benz Sprinter L2H2 vanaf slechts € 519,- per maand.

Offerte aanvragen
Ford Transit 2.2 TDCi L2H2 Direct leverbaar Laagste prijsgarantie

Ford Transit 2.2 TDCi L2H2
3 persoons
vanaf slechts € 479,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least u diverse modellen, zoals bijv. Ford bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Ford Transit L2H2 vanaf slechts € 479,- per maand.

Offerte aanvragen
TOON MEER RESULTATEN ...

Grote bestelauto leasen

Als ondernemer bent u regelmatig onderweg. U weet daarom als geen ander hoe belangrijk het is om in het bezit te zijn van een passende bestelwagen. Maar hoe kiest u het voertuig dat bij u past en hoe bepaalt u het meest geschikte leasecontract? Bedrijfswagenleasing.nl biedt in dit geval uitkomst. Wij begrijpen namelijk dat het antwoord op uw mobiliteitsvraagstuk, onze flexibiliteit vereist. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart en kiest u het voertuig dat het beste bij u en uw bedrijfsactiviteiten past. Daarnaast zorgen wij voor de rest: van Allriskverzekering tot vervangend vervoer en van pechhulp tot het volledige onderhoud. Heeft u interesse in een bestelwagen leasen? Maak dan kennis met de verschillende leasecategorieën van Bedrijfswagenleasing!

Kies uit vier leasecategorieën

De ene klus is de andere niet. Wanneer u kiest voor een bestelwagen leasen is het van belang om goed in kaart te brengen aan welke wensen uw voertuig moet voldoen. Afhankelijk van het soort materiaal en de belading die u vervoert bepaalt u bijvoorbeeld de vereiste laadruimte, de gewenste inrichting, de maximale dakbelasting en het gebruikersgemak van de (schuif)deuren. Wanneer u belang hecht aan het milieu kunt u denken aan een voertuig met een zuinige uitstoot en milieubesparende toepassingen aan de motor. Ook wanneer uw voertuig gaat dienen als mobiele werkplaats is het verstandig te bepalen hoe u dit voor u ziet. Om u te kunnen voorzien van die passende bedrijfswagen waar u naar op zoek bent biedt Bedrijfswagenleasing.nl diverse modellen aan in de volgende categorieën:

 • Compacte bedrijfswagens vanaf € 279,00 per maand
 • Medium bedrijfswagens vanaf 399,00per maand
 • Grote bedrijfswagens vanaf 479,00per maand
 • Merkonafhankelijk

  Bedrijfswagenleasing.nl is merkonafhankelijk. Dit betekent dat wij als autonoom opererende leasemaatschappij alle wagens met de hoogste korting kunnen inkopen. U kiest uit een divers aanbod: van Fiat tot Ford, Mercedes tot Citroën en meer. Elke bedrijfswagen die wij aanbieden bevat een duidelijke omschrijving, zodat u een gedegen keuze kunt maken.

  Een ding is zeker: welke bedrijfswagen u ook kiest, alle modellen kunnen precies naar uw wens worden ingericht. Daarnaast kiest u zelf de leasevorm: operational lease, maar ook financial lease. Wenst u informatie over de mogelijkheden op het gebied van financial lease? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

  Bestelwagen leasen? Vraag uw offerte aan

  Heeft u een keuze kunnen? Dan kunt u eenvoudig een offerte op maat aanvragen . U kiest de gewenste looptijd van het leasecontract – van shortlease vanaf 1 maand tot langlopende contracten van 72 maanden – en u krijgt de mogelijkheid diverse extra’s toe te voegen. Binnen 4 uur ontvangt u de offerte in uw mailbox. Prefereert u telefonisch contact of heeft u hulp nodig? Ook dat is mogelijk. Wij staan u graag te woorden op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur via het telefoonnummer 088 – 700 18 18. Uiteraard mag u ons ook een e-mail sturen naar info@bedrijfswagenleasing.nl. Tot uw dienst!

  Klantbeoordelingen

  Feedback / reviews
  © BedrijfswagenLeasing.nl. Alle rechten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn op basis van 72 maanden / 10.000 km, exclusief btw en basis uitvoeringen.