NEDERLANDS GROOTSTE SPECIALIST IN LEASING VAN BEDRIJFSWAGENS
ALL-INCLUSIVE LEASEN, ZONDER ZORGEN !
Header BedrijfswagenLeasing

Lease een bedrijfswagen van ford

Ford Transit Connect

Ford Transit Connect
vanaf slechts € 299,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Ford bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Ford Transit Connect vanaf slechts € 299,- per maand.

Offerte aanvragen
Ford Transit Custom

Ford Transit Custom
vanaf slechts € 419,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Ford bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Ford Transit Custom vanaf slechts € 419,- per maand.

Offerte aanvragen
Ford Transit L2H2

Ford Transit L2H2
vanaf slechts € 479,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Ford bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Ford Transit L2H2 vanaf slechts € 479,- per maand.

Offerte aanvragen


Ford bedrijfswagens operationeel leasen

Overweegt u een nieuwe Ford bedrijfswagen te kopen of te leasen? Dan heeft u op het eerste gezicht keuze uit veel verschillende leasemaatschappijen. Maar dat heeft ook zo zijn nadelen. Ziet u door de bomen het bos nog wel? Of vindt u het erg vervelend dat u als zelfstandig ondernemer of zzp’er ontzettend veel bedrijfsgegevens moet overleggen om in aanmerking te komen voor het leasen van een Ford bedrijfsauto? Bij Bedrijfswagenleasing.nl laten we u zien dat het ook anders kan! Lees meer ...

Om te beginnen: naar welke Ford bedrijfswagen bent u op zoek?

Zonder twijfel is de Transit de meest bekende bedrijfswagen van Ford. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er slechts één type is. Integendeel. De Transit is beter te omschrijven als een familie dan als een type bedrijfswagen. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden. Dit zijn de populairste modellen:

Ford Transit Connect

Dit model van de Amerikaanse autofabrikant is al jaren een van de bestsellers op de markt. Deze bedrijfsbus is compact en veelzijdig tegelijk. Hij heeft een laadvermogen van ongeveer 1000 kilo en heeft laadruimte vanaf 3 kubieke meter. Niet alleen is er ruim plek voor de bestuurder, een tweede passagier neemt u met minstens zoveel comfort mee. Deze bus is bij uitstek geschikt voor het vervoeren van kleinere goederen of gereedschappen voor compactere klussen en werkzaamheden.

Ford Transit Custom

Deze Ford bedrijfswagen is de middelmaat uit de Transit serie. Maar middelmatig qua prestaties is hij zeker niet! Reken op flink wat power, veel laadvermogen en energiezuinigheid die tot een mooie besparing leidt. Diverse slimme technologieën zorgen ervoor dat u veilig rijdt en dus altijd zorgeloos de weg op kunt.

Ford Transit L2H2

Het grootste model met een krachtige motor, veel laadvermogen en tal van innovaties waarmee u verzekerd bent van veilig en zuinig rijden. Bent u op zoek naar dit model Ford bedrijfswagen? Bij Bedrijfswagenleasing.nl slaagt u gegarandeerd voor de scherpste prijs.

Naast deze Transitmodellen zijn er nog meer mogelijkheden, zo is er de Ford Ranger, een SUV. Deze maakt niet standaard onderdeel uit van ons aanbod in bedrijfsauto’s. Desondanks nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Alles over Ford bedrijfswagens

Slechte bedrijfswagens bestaan niet meer en dus kunt u bij elk merk bedrijfswagens een geschikte bus vinden om te leasen. Maar ongetwijfeld heeft u toch een goede reden om specifiek een Ford te kiezen. Dat is heel logisch, want al sinds het ontstaan van dit merk in 1903 staat het Amerikaanse Ford symbool voor kwaliteit en degelijkheid. En niet te vergeten, een smaakvol design. Dus rijdt u graag een Ford bedrijfsauto en wilt u er nu eentje gaan leasen? Doe het dan bij Bedrijfswagenleasing.nl. Wij vertellen u graag over de voordelen:

De voordelen van een bedrijfsbus leasen bij Bedrijfswagenleasing.nl:

 • U bent altijd verzekerd van de laagste prijs.
 • Bij ons geeft u niet te maken met een aanbetaling. Uw cashflow komt dus niet in het gedrang.
 • Acceptatie gaat bij ons eenvoudig en vooral ook sneller dan bij verreweg de meeste leasemaatschappijen. Ook voor jonge ondernemingen, starters en zzp’ers hebben wij een passend antwoord.
 • We ontzorgen u volledig, van verzekering tot onderhoud, schadeafhandeling en indien nodig, vervangend vervoer. U heeft nergens omkijken naar en kunt zich richten op uw werk.
 • Onze organisatie is snel en flexibel. Want wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk mobiliteit voor u is! Door onze grote voorraad bedrijfswagens en het kleine team, kunnen we snel schakelen.
 • U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende merken bedrijfswagens. Van Opel tot Mercedes, Ford, Citroën, Fiat en Dacia.

 • Direct offerte aanvragen

  Meer informatie

  De voordelen zijn groot en ons aanbod Ford bedrijfswagens is uitgebreid. Hebben we u enthousiast gemaakt? Selecteer dan hier uw gewenste bestelwagen en eventuele extra opties hier. Binnen 4 kantooruren zit de offerte in uw mailbox.

  Andere gebruikers schreven reviews over onze zakelijke leasemogelijkheden, zodat u nog meer overtuigd kan raken van onze mogelijkheden. Lees de reviews hieronder.

  Klantbeoordelingen

  Feedback / reviews
  © BedrijfswagenLeasing.nl. Alle rechten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn op basis van 72 maanden / 10.000 km, exclusief btw en basis uitvoeringen.