NEDERLANDS GROOTSTE SPECIALIST IN LEASING VAN BEDRIJFSWAGENS
ALL-INCLUSIVE LEASEN, ZONDER ZORGEN !
Header BedrijfswagenLeasing

Lease een bedrijfswagen van dacia

Dacia Dokker Van

Dacia Dokker Van
vanaf slechts € 279,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Dacia bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Dacia Dokker Van vanaf slechts € 279,- per maand.

Offerte aanvragen


Dacia bedrijfswagen operational leasen

Het Roemeense automerk Dacia werd opgericht in 1952. In eerste instantie richtte het bedrijf zich op het fabriceren van onderdelen voor vrachtwagens. Ruim vijftien jaar later rolde de eerste personenwagen van de band, waarbij het merk gebruik maakte van specialisten en onderdelen van het Franse merk Renault. In 1999 werd Dacia dan ook officieel eigendom van de Renault Groep. Hoewel het merk onder de vleugels van deze Franse fabrikant opereert, produceert Dacia haar modellen onder haar eigen naam. Een Dacia bedrijfswagen staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding, praktische inrichting, eenvoudig onderhoud en betrouwbaarheid. Bij Bedrijfswagenleasing.nl kunt u terecht voor all-inclusive Dacia lease! Lees meer ...

Dacia lease bij Bedrijfswagenleasing.nl

Bedrijfswagenleasing.nl biedt het volgende Dacia model aan ter lease:

Dacia Dokker Van 1.5 DCi

De robuuste Dacia Dokker Van 1.5 DCi is een echte uitblinker op het gebied van betrouwbaarheid en kwaliteit. Deze trouwe Dacia bedrijfswagen presteert onder de meest slechte weersomstandigheden en ook het interieur is van alle gemakken voorzien. Ergonomie staat hoog in het vaandel: het lezen van de informatie op het dashboard kost weinig moeite, de bedieningsknoppen zijn eenvoudig te gebruiken en de stoelen zijn zo optimaal mogelijk ontworpen. Een laadvermogen van 750 kg en het laadvolume van 3,3 m3 maakt het mogelijk om uw materiaal veilig en zonder problemen te vervoeren. Van grote tot kleine klussen en van korte tot lange afstanden: deze Dacia is geschikt voor iedere professional. U leaset een Dacia Dokker Van 1.5 DCi al vanaf slechts 279,00 per maand. Benieuwd naar alle standaard en/of extra inbegrepen opties? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan!

Uw Dacia leasen is altijd all-inclusive!

Bij Bedrijfswagenleasing leaset u altijd all-inclusive. Wij ontzorgen u hiermee van A tot Z, zodat u enkel hoeft te rijden. Voor een vast bedrag per maand bent u verzekerd van:

  • Allriskverzekering met Europadekking, inclusief Inzittendenverzekering.
  • Volledig onderhoud van het voertuig, gratis haal- en brengservice en direct vervangend vervoer tijdens de onderhoudsbeurt
  • Wegenbelasting, rente en afschrijving inbegrepen
  • Pechhulp in binnen- en buitenland en direct vervangend vervoer bij schade en pech op de weg

Vraag een offerte op maat aan

Een Dacia leasen? Dan profiteert u niet alleen van een all-inclusive prijs, u profiteert ook van een totaalservice. Van shortlease tot langlopende leasecontracten: Bedrijfswagenleasing.nl helpt u graag bij uw mobiliteitsvraagstuk. We gaan samen op zoek naar het vervoersmiddel dat het beste bij u past en bepalen het meest geschikte leasecontract. Wilt u meer weten? Onze adviseurs zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 088 – 700 18 99. We zitten voor u klaar op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. Tot uw dienst!

Klantbeoordelingen

Feedback / reviews
© BedrijfswagenLeasing.nl. Alle rechten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn op basis van 72 maanden / 10.000 km, exclusief btw en basis uitvoeringen.