NEDERLANDS GROOTSTE SPECIALIST IN LEASING VAN BEDRIJFSWAGENS
ALL-INCLUSIVE LEASEN, ZONDER ZORGEN !
Header BedrijfswagenLeasing

Lease een bedrijfswagen van citroen

Citroën Berlingo

Citroën Berlingo
vanaf slechts € 279,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Citroën bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Citroën Berlingo vanaf slechts € 279,- per maand.

Offerte aanvragen
Citroën Nemo

Citroën Nemo
vanaf slechts € 299,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Citroën bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Citroën Nemo vanaf slechts € 299,- per maand.

Offerte aanvragen
Citroën Jumpy

Citroën Jumpy
vanaf slechts € 399,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Citroën bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Citroën Jumpy vanaf slechts € 399,- per maand.

Offerte aanvragen
Citroën Jumper L1H1

Citroën Jumper L1H1
vanaf slechts € 419,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Citroën bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Citroën Jumper L1H1 vanaf slechts € 419,- per maand.

Offerte aanvragen
Citroën Jumper L2H2

Citroën Jumper L2H2
vanaf slechts € 479,- per maand

Bij BedrijfswagenLeasing least diverse modellen, zoals bijv. Citroën bestelauto's tegen de meest voordelige voorwaarden. Zo least u een Citroën Jumper L2H2 vanaf slechts € 479,- per maand.

Offerte aanvragen


Citroën bedrijfswagens operationeel leasen

In 1919 wordt in Frankrijk door André Citroën het gelijknamige automerk opgericht. Het merk verwerft al snel naam en faam door haar bijzondere manier van reclame maken en door haar kleine, maar desondanks uiterst sterke en betrouwbare persoonswagens. Citroën heeft altijd een vooruitstrevende rol gespeeld op het gebied van techniek, en daartoe ook vele onderscheidingen en prijzen gewonnen. Ook vandaag de dag nog staat Citroën bekend als een bijzonder sterk merk met een verscheidenheid aan typen en modellen persoons- en bedrijfswagens. Het operationeel leasen van die Citroën bedrijfswagens – compact, medium of groot model– kan zeer voordelig bij Bedrijfswagenleasing.nl! Lees meer ...

Lease de volgende Citroën modellen bij Bedrijfswagenleasing.nl

Bedrijfswagenleasing.nl biedt de volgende Citroën modellen aan ter lease:

Citroën Berlingo 1.6 HDI – 3-persoons (compact model)

Dat Citroën uitblinkt in de ontwikkeling van compacte (bedrijfs)wagens bleek ook maar weer met de totstandkoming van de Berlingo 1.6 HDI. Een moderne, slimme en vooral veelzijdige auto die zal voldoen aan al uw professionele wensen. De Berlingo heeft een maximaal laadvolume van 3.3 m3 en kan op praktische wijze worden ingezet dankzij de openslaande deuren aan de achterkant en de schuifdeuren aan de zijkant. Ook de cabine is multifunctioneel en flexibel ingericht: er is ruimte voor drie personen, maar de stoelen kunnen ook in het geheel weggeklapt worden. Eventueel kan ook alleen de zitting opgeklapt worden ten behoeve van extra laadruimte. Het overzichtelijke dashboard van deze wagen vertoont met de touchscreen tablet functies die zelden in een bedrijfswagen aanwezig zijn. Denk hierbij aan een navigatiesysteem dat rekening houdt met de actuele verkeerssituatie, telefoon en diverse uitgebreide mediafuncties. U leaset een Citroën Berlingo 1.6 HDI al vanaf slechts 279,00 per maand bij Bedrijfswagenleasing.nl, vraag hier uw offerte op maat aan!

Citroën Nemo 1.3 HDI (compact model)

De Citroën Nemo 1.3 HDI is een uiterst geschikte bedrijfswagen voor de ondernemer die veel door de stad rijdt. Met de uiterst compacte lengte van slechts 3,86 m is deze auto heerlijk wendbaar. Het uiterst flexibele interieur zorgt ervoor dat deze slimme bedrijfswagen alsnog een laadvolume heeft van 2,5 m3. De asymmetrische achterdeuren en brede zijschuifdeuren zorgen ervoor dat u de wagen gemakkelijk vollaadt. Tel daarbij op de recordlage waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot, en u heeft uw perfecte compacte bedrijfsauto voor in de stad gevonden! U leaset deze Fiat Citroën Nemo 1.3 HDI al vanaf slechts €279,00 per maand, vraag hier uw offerte op maat aan!

Citroën Jumpy 1.6 HDI (klein model)

Bent u op zoek naar een echt visitekaartje voor uw bedrijf? De Citroën Jumpy 1.6 HDI zou wel eens uw perfecte bedrijfsauto kunnen zijn. Deze wagen heeft een stoer en modern uiterlijk, dat wordt gekenmerkt door chique brede grille op de voorzijde. De ruimte van deze Citroën is zeer functioneel én ergonomisch ingericht. Denk daarbij aan tot 180 graden te openen achterdeuren, schuifdeuren aan de zijkant die breed genoeg zijn voor het laden van pallets en ook een ergonomische bestuurderspositie. Als bestuurder bent u tevens van alle gemakken voorzien dankzij toevoegingen als ABS (anitblokkeersysteem), BAS (noodremassistentie) en ESP (elektronisch stabiliteits programma). Met een laadvolume van max. 7 m3 haalt u met de Citroën Jumpy een expressieve en robuuste bedrijfswagen in huis. U leaset dit model bij Bedrijfswagenleasing.nl al vanaf slechts € 399,00 per maand. Vraag hier uw offerte op maat aan.

Citroën Jumper 2.2 HDi L1H1 (medium model)

Met de Citroën Jumper 2.2 HDI L1H1 lease krijgt u de beschikking over een van de grotere bedrijfswagens met een maximaal toelaatbaar totaalgewicht van maar liefst 3.5 ton. Met deze bedrijfswagen profiteert u niet alleen van een zeer ruim laadvermogen, maar ook van alle kennis van Citroën op het gebied van design, ergonomie (connectiviteit en comfort), veiligheid en exploitatiekosten. Aan werkelijk alles is gedacht: van achteruitrijcamera en stop- en startsysteem om het verbruik in de hand te houden, tot het geavanceerde ‘Hill Descent Control’ die de Citroën helpt bij het afdalen. Met de Citroën Jumper 22 HDi L1H1 kiest u voor een robuuste, veilige en bijna onverwoestbare bedrijfswagen! Bij Bedrijfswagenleasing leaset u deze wagen al vanaf slechts €419,00 per maand, vraag hier uw offerte op maat aan!

Citroën Jumper 2.2 HDi L2H2 (groot model)

Ondernemers die behoefte hebben aan het vervoeren van veel volume, kunnen ook kiezen voor de lease van het ‘grote broertje’ van de Citroën Jumper L1H1, namelijk de Jumper 2.2 HDi L2H2. Van dezelfde professionele kwaliteit en uitgerust met dezelfde technologieën, echter met een groot maximaal laadvolume van een indrukwekkende 11,5 m3. En natuurlijk heeft Citroën ervoor gezorgd dat die grote lading niet ten koste gaat van uw rijgemak. De optimaal ingedeelde cabine en laadruimte bieden u de ideale werkomstandigheden. De geavanceerde rijhulpsystemen van de Jumper L2H2 staan garant voor nog meer gebruiksgemak. U leaset de Citroën Jumper al vanaf slechts € 479,00 per maand. Vraag hier uw offerte op maat aan.

Lease uw Citroën all-inclusive

Operationele lease bij Bedrijfswagenleasing.nl is niet alleen voordelig, maar ook 100% transparant. Bij ons leaset u namelijk altijd all-inclusive. Wat wil dat zeggen? Alle opties inclusief, zonder dat u ooit te maken krijgt met een meerprijs. Wel zo overzichtelijk, wel zo eerlijk. Voor een vaste maandprijs ontvangt u:

  • Een bedrijfswagen van grote kwaliteit, voorzien van alle gemakken.
  • Allriskverzekering met Europa dekking én inzittendenverzekering.
  • Volledig onderhoud van uw Citroën indien nodig. Dat betekent dus: inclusief reparatie en bandenslijtage.
  • Wegenbelasting, rente en afschrijving zijn tevens bij de maandprijs inbegrepen.
  • En tot slot: bij onderhoud of pech altijd direct vervangend vervoer, inclusief gratis haal- en brengservice!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact op of vraag direct uw offerte op maat aan, dan geven wij u graag een eerlijk advies over onze flexibele voorwaarden. ZZP’er of multinational? U bent van harte welkom. Door gezamenlijk uw situatie in kaart te brengen bepalen we het voor u beste contract: shortlease tot 18 maanden of longlease. U kunt op ons rekenen!

Klantbeoordelingen

Feedback / reviews
© BedrijfswagenLeasing.nl. Alle rechten voorbehouden. Getoonde prijzen zijn op basis van 72 maanden / 10.000 km, exclusief btw en basis uitvoeringen.