Bedrijfswageninrichting, standaard of op maat?
Bedrijfswageninrichting, standaard of op maat?

Bedrijfswageninrichting, standaard of op maat?

Nadat u de keuze heeft gemaakt voor Bedrijfswagenleasing, is gelijk de volgende vraag: welke inrichting heeft uw bedrijfswagen nodig? We hebben vast met u meegedacht. Want standaard worden al onze bedrijfswagens al voorzien van een Betonplex Antislip laadvloer, de zijwanden werken we af met een lat-om-lat betimmering. Zo blijft de binnenkant van uw auto netjes, en heeft u volop mogelijkheden om uw (kostbare) lading vast te zetten. Ook zijn de achterdeuren of achterklep en de schuifdeur voorzien van beschermingsplaten. Zo verminderen we de kans op schade aan uw auto van binnenuit. Dit leveren we ook nog eens standaard en voor u dus zonder meerprijs. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden de auto naar eigen wens in te richten. Denk bijvoorbeeld aan een kastensysteem of ladeblok. Voor specifieke wensen kunnen we samen met u een plan maken en deze begroten in de offerte.

Behalve de inrichting zijn ook zaken als een imperiaal, trekhaak of sidebars vaak onontbeerlijk. Uiteraard leveren en monteren we deze accessoires ook.

Standaard betimmering op maat

Wij leveren elke bedrijfswagen standaard met betimmering op maat. Vloerplaten en lat-om-lat betimmering worden per auto specifiek ontworpen en gemonteerd. Alles via een professionele bedrijfswagen specialist. Andere zaken die we kunnen leveren:

  • Laadruimtebescherming
  • Electra
  • Laad- en lossystemen
  • Signalering
  • Voertuigaccessoires
  • Track&Trace systemen

Bedrijfswageninrichting naar eigen wens

Met de bedrijfswagens van Bedrijswagenleasing is het natuurlijk ook mogelijk om zelf uw eigen bedrijfswageninrichting te laten maken. Zo maakt u naar eigen inzicht plaats voor uw gereedschap en materialen. Wilt u de inrichting van uw bedrijfswagen op maat laten maken? Heeft u andere vragen over de bedrijfswageninrichting van uw leaseauto? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Categorieën
Shortlease Mercedes Benz Vito L2H2
Shortlease Mercedes Benz Vito L2H2
Vanaf 639,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Nieuw!
Nu leverbaar
Shortlease Fiat Doblo L1H1
Shortlease Fiat Doblo L1H1
Vanaf 499,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Nieuw!
Nu leverbaar
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?