Starterslease

Shortlease Volkswagen Transporter L2H1
Vanaf 729,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Nieuw!
Nu leverbaar
Shortlease Renault Trafic L2H1
Vanaf 579,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
Shortlease Peugeot e-Expert personenbus
Vanaf 1.229,- p/mnd
Personenbus
Elektrisch

Bedrijfswagen leasen: starter

Een bedrijfswagen leasen is voor starters niet altijd even gemakkelijk. U heeft veel praktische zaken te regelen en u wilt zich graag aan uw budget houden. Ook op onverwachte hoge werkplaats rekeningen of rekeningen voor onderhoud, APK of nieuwe banden zit u niet te wachten. Leasen is dan natuurlijk de oplossing. In 1 vast maandbedrag zijn alle kosten voor de leaseauto verwerkt.

Het leasen van een bedrijfsauto is voor de starter soms een opgave. Veel traditionele leasemaatschappijen vragen om jaarcijfers, accountantsverklaringen of andere financiële stukken, waarmee ze uw kredietwaardigheid gaan beoordelen. Dat kost een hoop tijd en een hoop uitzoek en regelwerk.

Bij Bedrijfswagenleasing denken we hier helemaal anders over. Het moet namelijk voor zowel kleine als grote bedrijven makkelijk en simpel zijn om een bedrijfswagen te leasen. Bij ons hoeft u geen financiële stukken aan te leveren. Elk bedrijf, starter, ZZP’er of MKB’er is bij ons van harte welkom.

 

Shortlease voor starters

De behoefte aan één of meerdere bedrijfswagens is voor de starter soms onvermijdelijk. U moet uw klanten bezoeken, materiaal ophalen of juist afleveren, en ’s avonds weer naar huis. Een moderne representatieve bedrijfswagen is een must.

Wat wij vaak bij starters tegenkomen is dat veel leasemaatschappijen deze afwijzen. Daar zijn dan een aantal redenen voor; het ontbreken van jaarcijfers zijn, men vindt het bedrijf is nog te jong, of de bank wil geen risico’s wil nemen met het verstrekken van financieringen. In dit geval is shortlease de oplossing. Wij hebben namelijk geen jaarcijfers of andere bijzondere gegevens nodig. We beoordelen uw situatie persoonlijk, en de meeste starters helpen we vlug op weg.

 

De voordelen van shortlease voor een starter

U hoeft bij ons geen langlopende verplichting aan te gaan. Leasen kan al vanaf 1 maand, en is daarna per maand opzegbaar. U loopt dus weinig risico. U kunt uw contract na de overeengekomen looptijd per maand opzeggen. Wilt u uw auto upgraden of uw wagenpark uitbreiden? Natuurlijk behoort dat tot de mogelijkheden. We werken met een voorraad van minimaal 300 bedrijfswagens die we snel kunnen leveren. Bij ons dus geen levertijden van enkele maanden!

 

Voor u alle voordelen nog even op een rijtje:

  • Geen uitgebreide kredietcheck voor starters
  • Shortlease na de eerste maand dagelijks opzegbaar
  • Gratis vervangend vervoer bij schade, pech of onderhoud
  • Geen onnodige boeteclausules of beëindigingskosten
  • Leasen met een negatieve BKR codering is voor ons meestal geen probleem

 

Starters bij Bedrijfswagenleasing

Als startende ondernemer zoekt u een betrouwbare partner op het gebied van mobiliteit. We bieden flexibele leasecontracten met heldere voorwaarden. We zijn transparant in onze communicatie en te verwachten kosten.

Ook service is belangrijk. U kunt bij Bedrijfswagenleasing in ieder geval rekenen op:

  • Veelal direct leverbare bedrijfsauto’s dankzij ons uitstekende inkoopbeleid
  • Shortlease is all-inclusive, dus inclusief All Risk verzekering, wegenbelasting, onderhoud, schadeherstel en 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer wanneer dit nodig is
  • Haal- en brengservice bij onderhoud, pech of schade
  • Inkoopservice van uw huidige bedrijfswagen (indien gewenst)

We denken graag met u mee! Wilt u meer informatie over shortlease of over de verschillende bedrijfswagens? Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. We raden u aan om contact op te nemen met één van onze shortlease experts.

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Bedrijfswagenleasing
Welkom bij Bedrijfswagenleasing. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?