Zzp'er bedrijfswagen leasen

Als zzp’er of ondernemer is uw bedrijfswagen of bestelbus het belangrijkste werkkapitaal voor uw bedrijf. Want zolang u onderweg bent, bent u aan het ondernemen en kunt u klaarstaan voor uw klanten. Bovendien is uw bedrijfsauto uw visitekaartje en zorgt deze ervoor dat u uw spullen kunt vervoeren of op elke locatie efficiënt kunt werken. Een goede lease oplossing is dus geen luxe, maar noodzaak! Wij van Bedrijfswagenleasing.nl snappen dat als geen ander.

Bent u eerder afgewezen voor het leasen van een bedrijfswagen?

Hebt u als zzp’er eerder een bus of bedrijfsauto gekocht of geleasd? Of het geprobeerd? Dan heeft u wellicht te maken gehad met de volgende tegenslagen toen u in aanmerking wilde komen voor leasing:

 • Uw onderneming is te jong om een leasecontract voor een bedrijfswagen af te sluiten.
 • Uw bedrijfsresultaat is te beperkt om geaccepteerd te worden door de leasemaatschappij.
 • U heeft onvoldoende liquide middelen of kunt te weinig vrijmaken voor een grote aanbetaling.
 • Uw eigen bank maakt het leasen van een bedrijfswagen door allerlei regeltjes en lange procedures erg ingewikkeld of onaantrekkelijk.
 • De kosten voor een leasecontract zijn onredelijk hoog en dus te risicovol voor u.

Kies voor de laagste prijs in operational lease én voor volledige ontzorging

Vergeet het indienen van eindeloze rapportages, cijfers en verklaringen. En het verdoen van uw tijd terwijl u eigenlijk gewoon aan het werk wilt zijn. Bij Bedrijfswagenleasing.nl bent u juist als zzp’er aan het juiste adres voor de perfecte zakelijke leaseoplossing. Lees hier alles over de voordelen die wij u te bieden hebben.

Wanneer u als zzp’er een bus of bedrijfswagen via Bedrijfswagenleasing.nl least, bieden wij u de volgende voordelen:

 • Flexibiliteit
  Uw onderneming is te jong om een leasecontract voor een bedrijfswagen af te sluiten.
 • Snelheid
  Na akkoord leveren wij uw bedrijfswagen razendsnel af, binnen wel 1 werkdag. Dat kunnen wij omdat we een grote voorraad beschikbaar hebben. U kunt hem ophalen, maar bezorgen kan ook.
 • Ontzorging
  Van het afleveren op locatie tot het uitvoeren van reparaties en het direct aanbieden van vervangend vervoer bij pech: het is voor ons allemaal vanzelfsprekend. Ook voor onderhoud halen we uw bedrijfswagen op en brengen wij hem terug. Ondertussen krijgt u vervangend vervoer. Ook administratief ontzorgen we. Maandelijks krijgt u slechts één gespecificeerde factuur, bestaande uit leasekosten, wegenbelasting en verzekering. Het enige dat u hoeft te doen, is zelf de brandstof te betalen. Of als u het wenst, kunt u ook dat via ons regelen.
 • Persoonlijk advies
  Wij nodigen u uit om al uw vragen te stellen. Telefonisch, per e-mail of op afspraak tijdens een bezoek aan een van onze locaties in Geldrop of Oss. Ondanks dat we in Brabant gevestigd zijn, leveren we in heel Nederland.
 • Laagste-prijs-garantie
  Bij Bedrijfswagenleasing.nl zult u nooit geconfronteerd worden met torenhoge afsluitkosten of andere zekerheden. Zonder een beroep op uw liquiditeit te doen, kunt u de weg op. We vragen enkel een borg. En ook uw maandelijkse kosten voor de bedrijfsbus zijn lager dan bij welke leasemaatschappij ook. Die garantie geven we. Al € 279,- per maand kunt u zorgeloos de weg op.

Meer informatie

Klinken al deze voordelen voor leasing u goed in de oren? Selecteer dan hier de bedrijfswagen van uw keuze inclusief de gewenste opties. Binnen maximaal 4 uren ontvangt u de offerte in uw mailbox.