Gegarandeerd de laagste prijs Ook voor starter en ZZP'er Direct uit voorraad leverbaar Vragen? Bel ons: 088 - 700 1899

Volkswagen Transporter lease

Looptijd

 
Kilometer
per jaar
 
Per maand
(vanaf)

Volkswagen Transporter lease

Over deze bedrijfswagen

De Volkswagen Transporter is al sinds 1950 in productie. Aanvankelijk heette dit model de Typ 2. De Typ 1 was de welbekende Volkswagen Kever. Het idee voor de "Transporter" komt van de Nederlandse importeur Ben Pon. Tijdens een van zijn bezoeken aan de Volkswagenfabriek, kwam hij een interne transportwagen tegen die gebaseerd was op de bodemplaat van een kever. Hierop besloot hij schetsen te maken voor een busje. Dit busje zou later uitgroeien tot de Volkswagen Typ 2 welke eigenlijk pas vanaf de Typ 4 - zoals gelanceerd in 1990 - ook de naam Volkswagen Transporter is gaan dragen.

In de loop der tijd is het ontwerp van de bedrijfswagen sterk veranderd, maar de Volkswagen Transporter is onverminderd een veel verkochte bestelwagen gebleven. Bedrijfswagenleasing.nl biedt nu de Volkswagen Transporter lease aan vanaf € 449,- per maand. De Volkswagen Transporter lease biedt u de ruimte te ondernemen, maar is daarnaast ook zeer comfortabel. Met de Volkswagen Transporter lease heeft u de beschikking over de International Van of the Year uit 2004.

Of u nu als gevestigde of startende ondernemer een Volkswagen Transporter wilt (short)leasen, Bedrijfswagenleasing.nl is daarvoor sowieso de juiste partner. Niet alleen zijn de prijzen voor de Volkswagen Transporter lease tot 20% lager dan die van traditionele leasebedrijven. Wanneer u kiest voor een shortlease zijn de contracten bovendien na de samen afgesproken introductieperiode (welke mogelijk is vanaf 1 maand) per maand opzegbaar. Dit gegeven in combinatie met de uitstekende service maakt Bedrijfswagenleasing.nl de ideale partner voor al uw lease en shortlease bestelauto's.

Full operational leasen en shortleasen

Al onze (short)lease contracten worden full-operational aangeboden, zo-ook die van de Volkswagen Transporter. Als ondernemer profiteert u namelijk van de lusten en hoeft u zich geen zorgen te maken over de lasten. Voor één vast laag maandbedrag nemen wij u alles uit handen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over verzekering, onderhoud, reparatie of houderschapsbelasting omdat deze zaken bij de leaseprijs zijn inbegrepen. Tevens zijn meerdere bestuurders én inzittenden standaard meeverzekerd. Bedrijfswagenleasing.nl kan de Volkswagen Transporter voor deze lage prijs te verzorgen omdat het de in- en verkoop, reparatie en het onderhoud aan alle bedrijfswagens in eigen beheer houdt en daarvoor geen dure externe partijen hoeft in te schakelen.

Tevens krijgt u gratis haal en brengservice bij onderhoud bij al onze lease en shortlease wagens. Het maakt dus niet uit of u 2 of 60 maanden least. In het geval van onderhoud komen wij de bestelwagen altijd bij u ophalen en brengen deze daar ook weer terug. Tussentijds krijgt u direct vervangend vervoer van ons. U zit dus NOOIT zonder vervoer.

Volkswagen Transporter shortlease - 2 tot 24 maanden

Een van de aantrekkelijkste voordelen van de Volkswagen Transporter shortlease is de variabele opzegging. U zit bij shortlease niet 18, 24, 36, of 48 maanden vast aan een shortleasecontract vast, maar kunt de Volkswagen Transporter shortlease na de samen afgesproken startperiode per maand opzeggen. Shortlease is vele malen goedkoper dan huren en daardoor zeer interessant als u met een wisselend bestand werknemers werkt, u zit namelijk niet vast aan de bestelauto. Ook wanneer u veel op projectbasis werkt en voor afgebakende perioden een leaseauto nodig heeft, is shortlease ideaal. U kiest zelf voor een korte termijn en bent daardoor erg flexibel, maar mag de bedrijfswagen blijven doorrijden wanneer u deze toch langer nodig blijkt te hebben.

Goed koop lang leasen, vanaf 36 maanden

De Volkswagen Transporter is een categorie D lease wat betekent dat u de bedrijfswagen al kunt leasen vanaf € 449,- per maand. Vergelijkbare bestelwagens zijn bijv. de [autoAlternatief]. Wanneer u kiest voor een lease vanaf 36 maanden weet u zeker dat u kiest voor een lease met geweldig scherp tarief! Bij BedrijfswagenLeasing geldt immers dat, hoe langer u least, hoe goedkoper het wordt.

Andere Volkswagen bedrijfswagens die beschikbaar zijn voor lease, zijn de Volkswagen Caddy en Volkswagen Crafter. Neem bij interesse in het leasen van een Volkswagen Transporter contact op middels het offerteformulier. Wij sturen u dan vrijblijvend onze beste prijs!

Standaard inbegrepen

Wij leveren onze bedrijfswagens standaard met bovenstaande opties. De prijs is gebaseerd op de standaard uitvoering.

Vanaf
p/m
Óók voor starters & ZZP'ers Bedrijfswagens direct leverbaar De laagste prijsgarantie
Stel uw lease samen


STAP 1: Stel uw lease samen

Welke lease past bij mij?

Looptijd


Jaarkilometrage


Transmissie

STAP 2: Uitvoering & extra's

STAP 3: Uw gegevens