Gegarandeerd de laagste prijs Ook voor starter en ZZP'er Direct uit voorraad leverbaar Vragen? Bel ons: 088 - 700 1899

Volkswagen Crafter lease

Looptijd

 
Kilometer
per jaar
 
Per maand
(vanaf)

Volkswagen Crafter lease

Over deze bedrijfswagen

Wanneer u erover denkt een Volkswagen Crafter te leasen, bent u bij Bedrijfswagenleasing.nl aan het juiste adres. De Crafter is de grootste bestelauto uit de Volkswagen familie, welke is voortgekomen uit een samenwerking met Mercedes. De Mercedes Benz Sprinter is het equivalent van de Crafter welke door Mercedes de weg op wordt gezet. Met de Crafter haalt u een grote alleskunner in huis welke bovendien vele prijzen in de wacht heeft weten te slepen. Zo was dit in 2006 bijv. de "Large Van of the Year" en later dat jaar de "Overall Van of the Year". In 2007 en 2008 won de Crafter wederom 4 prijzen van dezelfde gading. Kiezen voor een Crafter van BedrijfswagenLeasing is dus sowieso een goede keuze. Niet overtuigd? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze accountmanagers. Zij adviseren u graag volledig in het type lease/ shortlease / bestelauto dat het beste past bij uw wensen- en eisenpakket.

Zoals al onze contracten, wordt ook dat van de Crafter all inclusive aangeboden als shortlease (van 2 tot 24 maanden) en als reguliere lease - vanaf 36 maanden. Bovendien wordt het contract natuurlijk aangeboden tegen een meest scherp tarief, dat bovendien tot 20% lager ligt dan dat van reguliere leasebedrijven.

Het feit dat onze leaseprijs tot 20% lager is dan bij gevestigde leasemaatschappijen, maakt de Volkswagen Crafter lease erg aantrekkelijk voor iedere ondernemer. De reden dat wij onze contracten dusdanig scherp kunnen aanbieden komt voort uit het feit dat wij inkoop, verkoop, onderhoud en afschrijving in eigen beheer regelen. Doordat wij hier geen dure externe partijen voor in hoeven schakelen, kunnen wij significant kosten besparen. Van deze besparing laten wij u graag meegenieten!

All-inclusive leasen en shortleasen

BedrijfswagenLeasing heeft als grote voordeel dat wij u alles uit handen nemen ten aanzien van uw bedrijfswagen. Zo beschikt u voor één vast laag bedrag per maand over een contract waarbij de zaken als verzekering (allrisk), afschrijving, wegenbelasting en pech onderweg (Europa) standaard zijn inbegrepen. Ook het onderhoud nemen wij u uit handen. Is uw auto toe aan onderhoud, dan zitten de kosten inbegrepen bij de leaseprijs en komen wij de bedrijfswagen bovendien bij u op locatie halen en brengen deze daar ook weer terug. Direct bij het ophalen krijgt u direct beschikking over vervangend vervoer, zo komt u dus nooit zonder bedrijfswagen te zitten. Als kers op de taart zijn ook extra bestuurders en inzittenden standaard meeverzekerd, bij ons kost dit niets extra terwijl andere leasebedrijven daar vaak extra kosten voor in rekening brengen. Een geweldig compleet pakket voor 1 vast bedrag per maand, daar zegt u toch geen "nee" tegen?

Shortleasen of leasen?

BedrijfswagenLeasing biedt 2 vormen van lease aan. Enerzijds is dit shortlease; uitermate geschikt voor leases van 1 tot 24 maanden. Anderzijds biedt BedrijfswagenLeasing ook meer traditionele contracten aan. Deze contracten lopen vanaf 36 maanden en hebben daarbij hun eigen voordelen.

Kiest u voor een shortlease, dan kiest u voor een contract dat uitermate geschikt is voor MKB en ZZP'ers welke op projectbasiss werken of een wisselende mobiliteitsbehoefte hebben. Stopt een mederwerker met werken of loopt een project ten einde, dan kunt u de shortlease gemakkelijk per maand opzeggen. Bij onze shortleasecontracten geldt namelijk standaard dat u de contracten na de samen afgesproken minimale periode (mogelijk vanaf 1 maand), per maand kunt opzeggen. Wel geldt dat, hoe langer u shortlease, hoe goedkoper het wordt.

Weet u op voorhand dat u uw bedrijfswagen voor langere tijd nodig gaat hebben, dan is het verstandiger te kiezen voor onze traditionele lease. De prijzen van deze reguliere lease liggen nog lager dan die van shortlease doordat u het contract direct voor minimaal 36 maanden vast zet. Ook hier geldt dus weer dat hoe langer u least, hoe goedkoper het wordt.

Standaard inbegrepen

Wij leveren onze bedrijfswagens standaard met bovenstaande opties. De prijs is gebaseerd op de standaard uitvoering.

Vanaf
p/m
Óók voor starters & ZZP'ers Bedrijfswagens direct leverbaar De laagste prijsgarantie
Stel uw lease samen


STAP 1: Stel uw lease samen

Welke lease past bij mij?

Looptijd


Jaarkilometrage


Transmissie

STAP 2: Uitvoering & extra's

STAP 3: Uw gegevens