Gegarandeerd de laagste prijs Ook voor starter en ZZP'er Direct uit voorraad leverbaar Vragen? Bel ons: 088 - 700 1899

Volkswagen Caddy lease

Looptijd

 
Kilometer
per jaar
 
Per maand
(vanaf)

Volkswagen Caddy lease

Over deze bedrijfswagen

De Volkswagen Caddy is een bedrijfswagen die ruimte, veiligheid als comfort biedt. De Caddy is al geruime tijd niet meer uit het straatbeeld weg te denken en is bijna het prototype gesloten bestelwagen. De Caddy is een model dat vanaf 1983 geproduceerd wordt. Aanvankelijk was de Caddy bedoeld voor de Amerikaanse markt maar direct in 1983 ook in Europa gelanceerd. In 1995 werd de Caddy II gelanceerd, gebaseerd op hetzelfde platform als de Volkswagen Polo. Deze variant is ook door Seat aangeboden als Seat Inca. In 2004 zette Volkswagen alweer de Caddy III de markt in. Dit model werd qua motor gebaseerd op de Volkswagen Golf. De ombouw en chassis werd gebaseerd op de grote Touran. Vooralsnog de laatste variant van de Golf werd in 2010 gelanceerd.

De Volkswagen Caddy wordt aangeboden als all-inclusive (short)lease. All inclusive wil zeggen dat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Verzekering, onderhoud, reparatie, afschrijving, bandenslijtage en pechhulp zitten allen in de prijs inbegrepen. Deze service kan bedrijfswagenleasing.nl bieden tegen een maandtarief dat tot 20% lager ligt dan prijzen van traditionele leasemaatschappijen. Het verschil zit hem erin dat wij alle lease gerelateerde zaken in eigen beheer uitvoeren; zo regelen wij zelf afschrijving, inkoop en onderhoud. Doordat wij derhalve geen (hoge) kosten hoeven maken voor externe partijen, kunnen we u laten profiteren van onze besparing.

Bedrijfswagenleasing.nl biedt zowel shortlease als 'traditionele' leasecontracten. Beide contracten hebben hun eigen voordelen. Zo heeft shortlease als voordeel dat u deze na de minimaal afgesproken periode per maand op kunt zeggen. De traditionele lease heeft voor u als voordeel dat de kosten per maand op zijn laagst zijn. Leasen is dus goedkoper dan shortlease, maar dient u wel op voorhand de lease voor langere tijd vast te zetten.

Volkswagen Caddy shortlease

In onzekere tijden willen ondernemers liever niet aan lange contracten vastzitten. De Volkswagen Caddy shortlease is per maand opzegbaar en daardoor uiterst geschikt wanneer u een wisselende mobiliteitsbehoefte hebt of uw mobiliteitsbehoefte niet optimaal kunt inschatten. Overigens, ook wanneer u door de crisis economische mindere tijden hebt gekend, kunt u sowieso een vrijblijvende offerte aanvragen. Onze acceptatieafdeling gaat hier namelijk alleszins redelijk mee om.

Lease een Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is een bedrijfswagen uit categorie B wat wil zeggen dat de bestelwagen al beschikbaar is voor lease vanaf € 399,- per maand. Deze prijs is de all-inclusive leaseprijs. Hebt u interesse om de Volkswagen Caddy te leasen? Neem dan vrijblijvend contact op via het offerteformulier of via de contactpagina en u kunt desgewenst snel over een Volkswagen Caddy bedrijfswagen beschikken.

Standaard inbegrepen

Wij leveren onze bedrijfswagens standaard met bovenstaande opties. De prijs is gebaseerd op de standaard uitvoering.

Vanaf
p/m
Óók voor starters & ZZP'ers Bedrijfswagens direct leverbaar De laagste prijsgarantie
Stel uw lease samen


STAP 1: Stel uw lease samen

Welke lease past bij mij?

Looptijd


Jaarkilometrage


Transmissie

STAP 2: Uitvoering & extra's

STAP 3: Uw gegevens