Gegarandeerd de laagste prijs Ook voor starter en ZZP'er Direct uit voorraad leverbaar Vragen? Bel ons: 088 - 700 1899

Renault Trafic lease Direct leverbaar

Looptijd

 
Kilometer
per jaar
 
Per maand
(vanaf)

Renault Trafic lease Direct leverbaar

Over deze bedrijfswagen

Het model van de Renault Trafic is een veel geziene bestelwagen in Nederland, hoewel we hem niet alleen rond zien rijden als de Renault Trafic. De Trafic is namelijk ontwikkeld samen Opel en Nissan. General Motors maakt deze bestelauto als Opel Vivaro en ook Nissan verkoopt hem als de Nissan Primastar. De Primastar wordt gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. In de samenwerking met het Japanse Nissan worden deze modellen gebouwd in Barcelona.

Leasen en shortleasen kan bij BedrijfswagenLeasing

Lease en shortlease zijn 2 verschillende mogelijkheden om uw lease in te kleden. Bij shortlease gaan wij uit van kortlopende leasecontracten (van 2 tot 24 maanden). Bij het 'traditionele' leasen gaat het om contracten vanaf 36 maanden. Beide vormen hebben hun eigen voordelen.

De Trafic vanaf 36 maanden leasen

Wanneer u reeds zicht heeft op uw mobiliteitsbehoefte en weet dat u voor 36 maanden of langer een bestelwagen kunt gebruiken, is het verstandig te kiezen voor een langlopende (traditionele) lease. Tevens liggen de gemiddelde prijzen van onze traditionele lease contracten lager dan die van een shortleasecontract, doordat u besluit de lease voor langere tijd vast te leggen. Standaard geldt namelijk dat hoe langer u least, hoe goedkoper het wordt.

Kiezen voor shortleasen van 2 tot 24 maanden

Shortleasen is ideaal wanneer u of uw werknemers veel op projectbasis werken of u geen optimaal zicht heeft op uw toekomstige mobiliteitsbehoefte. Bij een shortlease contract is het namelijk mogelijk om na de minimaal afgesproken vaste periode, het contract per maand op te zeggen. De kleinste minimale shortlease periode is 2 maanden. Zet u uw lease dus voor 2 maanden vast, dan kunt u het contract daarna per maand opzeggen maar er tevens voor kiezen de bedrijfswagen te blijven rijden. Wel geldt, hoe langer u least, u goedkoper het wordt. Zet u de minimale periode vast op 6 maanden, dan kunt u de bedrijfswagen shortlease pas daarna per maand opzeggen. Ook voor shortlease geldt dat, hoe langer u least, hoe goedkoper het wordt.

Onze lease en shortlease contracten kennen alleen maar voordelen

De Trafic kunt u zowel leasen als shortleasen via BedrijfswagenLeasing en is leverbaar als enkele- en dubbele cabine. Zo is er voor ieder wat wils. Tevens profiteert u van vele voordelen bij BedrijfswagenLeasing Zo bieden wij bijvoorbeeld gratis haal en brengservice bij onderhoud. Dit houdt in dat wij de auto - in het geval van onderhoud - bij u op locatie komen halen, u dan direct voorzien in vervangend vervoer en wanneer het onderhoud voltooid is, uw bedrijfsauto weer op locatie terugbrengen. Zo hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over onderhoud en zit u tevens nooit zonder vervoer. Ook wanneer u dit reeds erg complete pakket wilt aanvullen met bijvoorbeeld een trekhaak of imperiaal kunt u contact opnemen met onze leaseadviseurs. Zij kijken samen met u graag (geheel vrijblijvend) naar de mogelijkheden.

Tevens zitten bij al onze (short)leasecontracten standaard inbegrepen: rente en afschrijving, verzekering (allrisk), afschrijving, wegenbelasting, pech onderweg (in Europa!) en inzittendenverzekering. Bovenop onze reeds scherpe prijs, bieden wij bovendien een laagste prijsgarantie. Vindt u elders een gelijkwaardige lease die goedkoper is dan die van ons - en kiest u toch voor BedrijfswagenLeasing - dan krijgt u van ons één maand leasen gratis en passen wij gedurende het contract de looptijd aan.

Standaard inbegrepen

Wij leveren onze bedrijfswagens standaard met bovenstaande opties. De prijs is gebaseerd op de standaard uitvoering.

Vanaf
p/m
Óók voor starters & ZZP'ers Bedrijfswagens direct leverbaar De laagste prijsgarantie
Stel uw lease samen


STAP 1: Stel uw lease samen

Welke lease past bij mij?

Looptijd


Jaarkilometrage


Transmissie

STAP 2: Uitvoering & extra's

STAP 3: Uw gegevens