Gegarandeerd de laagste prijs Ook voor starter en ZZP'er Direct uit voorraad leverbaar Vragen? Bel ons: 088 - 700 1899

Renault Kangoo Express lease Direct leverbaar

Looptijd

 
Kilometer
per jaar
 
Per maand
(vanaf)

Renault Kangoo Express lease Direct leverbaar

Over deze bedrijfswagen

De Franse automaker Renault heeft de Kangoo sinds 1997 in productie. De Renault Kangoo is de opvolger van de Renault Express, welke geproduceerd werd tussen 1986 en 1999. De Renault Kangoo lease wordt gebouwd in Noord-Frankrijk. Nadat de Kangoo zo'n 2.2 miljoen keer verkocht was, presenteerde Renault op de IAA in 2007 een nieuwe versie van de Kangoo. De Kangoo heeft bovendien een score van 4 van de 5 sterren in de Euro NCAP veiligheids test; de auto kan dus met recht als 'veilig' bestempeld worden.

Bij Bedrijfswagenleasing.nl least u al een Renault Kangoo vanaf € 299,- per maand. U kunt zelf kiezen om te leasen of shortleasen. Beide vormen hebben hun eigen voordelen. Bij de 'traditionele' lease moet u denken aan contracten vanaf 36 maanden. Shortlease kan al van 1 tot 24 maanden.

Shortlease een Renault Kangoo

Shortlease is bij ons ook echt korte termijn lease, of tenminste, wanneer u dat wenst. Een shortlease begint altijd vanaf 1 maand. U bepaalt zelf de minimale looptijd en kunt er daarna voor kiezen de bedrijfsauto (tegen dezelfde voorwaarden) te blijven rijden of per maand op te zeggen. Juist onze shortlease oplossingen zijn perfect geschikt wanneer uw mobiliteitsbehoefte variëert, dit omdat onze shortlease contracten per maand opzegbaar zijn. Het is dus aan u of u de lease echt kort houdt (2 maanden) in de vorm van een shortlease of ervoor kiest de bestelauto langer te blijven rijden. Wanneer u nu al weet dat u de bedrijfswagen langer dan 36 maanden nodig gaat hebben is het verstandig te kiezen voor de lease van een Kangoo. Mocht u twijfelen over wat het beste bij uw wensen past, neem dan contact op met een van onze accountmanagers, zij staan u graag te woord.

Een Renault Kangoo leasen

Leasen kan bij BedrijfswagenLeasing vanaf 36 maanden; dit in tegenstelling tot shortlease welke van 2 tot 24 maanden is. U weet dus zeker dat u altijd een representatieve bedrijfsauto rijdt. Ook wanneer u aanvullende accessoires wenst zoals bijvoorbeeld een imperiaal, trekhaak of andere accessoire helpen wij u daar graag bij. Neem contact op met een van onze accountmanagers, zij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

De voordelen van leasen of shortleasen via BedrijfswagenLeasing

Leasen en shortleasen via BedrijfswagenLeasing is altijd een verstandige keuze. U bent bij ons namelijk zeker van de beste prijzen en meest volledige service. Onze prijzen liggen zelfs tot wel 20% lager dan die bij collega leasebedrijven. Wij kunnen onze prijzen laag houden doordat wij inkoop, afschrijving en onderhoud in eigen beheer regelen. Van de kosten die wij besparen, laten we u graag profiteren! Behalve dat wij een laagste prijsgarantie hanteren, zijn onze lease en shortleases namelijk all inclusive. Dit wil zeggen dat wij u alles uit handen nemen. U hoeft zich geen zorgen te maken over afschrijving, wegenbelasting, verzekering, bandenslijtage en onderhoud. Al deze zaken zijn standaard inbegrepen. Bovendien komen wij in het geval van onderhoud de bedrijfsauto bij u op locatie halen en voorzien u dan direct van vervangend vervoer. Zodra het onderhoud voltooid is, brengen wij uw auto na het onderhoud ook weer terug bij u op locatie. Ook pech onderweg in Europa zit standaard inbegrepen in het leasecontract.

Lease of shortlease de Kangoo

Bedrijfswagenleasing.nl verzorgt complete (all inclusive) korte termijn shortlease en 'traditionele lease' voor de Renault Kangoo, al vanaf € 299,- per maand. De Renault Kangoo is de kleinste Renault bedrijfswagen die u kunt leasen. Bij behoefte aan meer volume en inhoud kunt u natuurlijk ook de Renault Trafic leasen. De grootste Renault bestelwagen die u bij Bedrijfswagenleasing.nl kunt leasen is de Renault Master.

Standaard inbegrepen

Wij leveren onze bedrijfswagens standaard met bovenstaande opties. De prijs is gebaseerd op de standaard uitvoering.

Vanaf
p/m
Óók voor starters & ZZP'ers Bedrijfswagens direct leverbaar De laagste prijsgarantie
Stel uw lease samen


STAP 1: Stel uw lease samen

Welke lease past bij mij?

Looptijd


Jaarkilometrage


Transmissie

STAP 2: Uitvoering & extra's

STAP 3: Uw gegevens