Gegarandeerd de laagste prijs Ook voor starter en ZZP'er Direct uit voorraad leverbaar Vragen? Bel ons: 088 - 700 1899

Peugeot Partner lease

Looptijd

 
Kilometer
per jaar
 
Per maand
(vanaf)

Peugeot Partner lease

Over deze bedrijfswagen

It's all in the name; de Peugeot Partner is een bedrijfswagen waar u van op aan kunt. De bestelwagen is volledig aangepast aan de eisen van een zakelijke gebruiker. Dat betekent dat de auto u comfort, soliditeit, kwaliteit en rendement biedt. Peugeot heeft de Partner in samenwerking met Citroën ontwikkeld (Citroën zet de Berlingo lease op de markt). De Partner is gebaseerd op hetzelfde platform als de Citroen C4 en de Peugeot 308, met de rijeigenschappen zit 't dus wel goed! De Partner wordt geproduceerd door de Franse autogroep PSA. PSA staat voor Peugeot Société Anonyme; het door Peugeot in 1965 opgerichte autoproductiebedrijf. In 1976 werd Citroën volledig door PSA overgenomen, waar vanuit de 'samenwerking' tussen beide bedrijven is voortgekomen. PSA produceerde in 2013 zo'n 2.85 miljoen Peugeot en Citroën personen- en bestelwagens en biedt werkgelegenheid aan bijna 200.000 werknemers; geen kleine jongen in de autowereld dus. Wilt u zelf de Peugeot Partner leasen? Dat kan bij Bedrijfswagenleasing al vanaf € 299,- per maand.

Leasen en shortleasen

BedrijfswagenLeasing is Nederlands grootste Bedrijfswagen lease en shortlease specialist. Dit betekent dat of u tussen 1 en 24 maanden wilt shortleasen, of nu al weet dat u langer dan 36 maanden wilt leasen, wij u altijd kunnen bedienen met een perfect op uw wensen afgestemd product. Shortlease heeft als voordeel dat u de lease (na de minimale looptijd) per maand kunt opzeggen. Uiteraard denken onze leaseadviseurs graag met u mee, neem dus altijd contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Geen zorgen, all inclusive leasen en shortleasen

BedrijfswagenLeasing neemt u alle zorgen uit handen. U bent goed in uw werk, en wij in het onze. Wij vinden dat u zich alleen bezig hoeft te houden met ondernemen, de 'lasten' van het hebben van een bedrijfsauto moeten u uit handen genomen worden - dat is dan ook wat wij doen. In al onze lease- en shortleasecontracten zit standaard gratis haal- en brengservice bij onderhoud inbegrepen. Wanneer uw bestelwagen onderhoud nodig heeft, komen wij uw bedrijfswagen bij u op locatie ophalen en brengen deze daar ook weer terug. Tussentijds krijgt u direct vervangend vervoer, wat ons betreft zit u zolang uw lease duurt, dus nooit zonder auto. Ook standaard inbegrepen is onze pechhulp met Europaservice- en ook verzekering (allrisk), belasting, afschrijving en rente zijn allen in onze leaseprijs inbegrepen.

Iedere ondernemer is van harte welkom voor een Peugeot Partner lease. Ook starters en ZZP'ers op zoek naar een bestelwagen, kunnen direct een offerte aanvragen. Door zowel onze lease (vanaf 36 maanden) als shortlease producten (2 tot 24 maanden), kunnen wij u in nagenoeg alle gevallen van dienst zijn. De Peugeot Partner korte termijn lease is tot 20% goedkoper dan bij traditionele leasemaatschappijen. Wij geven zelfs een laagste prijsgarantie bij de Peugeot Partner shortlease. Vindt u elders een lease (onder gelijke voorwaarden) die goedkoper uitvalt en kiest u toch voor BedrijfswagenLeasing, dan krijgt u van ons 1 maand leasen gratis én passen wij bovendien het bedrag van onze lease aan gedurende de looptijd van uw contract.

Standaard inbegrepen

Wij leveren onze bedrijfswagens standaard met bovenstaande opties. De prijs is gebaseerd op de standaard uitvoering.

Vanaf
p/m
Óók voor starters & ZZP'ers Bedrijfswagens direct leverbaar De laagste prijsgarantie
Stel uw lease samen


STAP 1: Stel uw lease samen

Welke lease past bij mij?

Looptijd


Jaarkilometrage


Transmissie

STAP 2: Uitvoering & extra's

STAP 3: Uw gegevens