Gegarandeerd de laagste prijs Ook voor starter en ZZP'er Direct uit voorraad leverbaar Vragen? Bel ons: 088 - 700 1899

Peugeot Expert lease

Looptijd

 
Kilometer
per jaar
 
Per maand
(vanaf)

Peugeot Expert lease

Over deze bedrijfswagen

Een Peugeot Expert leasen is kiezen voor een combinatie tussen design en prestaties. De Peugeot Expert kan omschreven worden als een middelgrote bedrijfswagen en het (short)leasen van deze bestelwagen is dan ook een perfecte mogelijkheid voor een ondernemer met behoefte aan laadvermogen en comfort. De Peugeot Expert deelt zijn ontwerp met de Citroën Jumpy en Fiat Scudo. Uiteraard kunt u ook deze leasen of shortleasen bij BedrijfswagenLeasing.

De Peugeot Expert van Bedrijfswagenleasing.nl is een full-operational (short)lease en de prijs kan dus gezien worden als een all-inclusive prijs. Verzekering (allrisk en inzittenden), afschrijving, bandenslijtage, reparatie en onderhoud zijn bij de Peugeot Expert inbegrepen en biedt zodoende alleen de lusten van het autorijden, niet de lasten. Bovendien zijn ook pech onderweg (in heel Europa) en haal- en brengservice standaard bij de prijs inbegrepen. Haal en brengservice is van toepassing bij onderhoud. In het geval dat uw auto toe is aan (periodiek) onderhoud, komen wij de auto namelijk bij u op locatie ophalen, voorzien u dan direct van vervangend vervoer, en brengen de auto ook weer bij u op locatie terug.

Daar komt bij dat u de Peugeot Expert bij Bedrijfswagenleasing.nl tot 20% goedkoper kunt leasen en shortleasen dan bij traditionele leasemaatschappijen. Dit heeft te maken met het feit dat wij alle lease gerelateerde zaken in eigen beheer regelen. Zo hebben wij inkoop, afschrijving en onderhoud in eigen beheer. Doordat wij hierdoor geen kosten hoeven maken voor externe partijen, kunnen wij u laten profiteren van deze besparing.

Peugeot Expert shortlease

De Peugeot Expert shortlease kan omschreven worden als een korte termijn huur. Samen met de accountmanager stelt u een minimale looptijd vast van het contract (die zo kort kan zijn als 1 maand). Na de samen afgesproken minimale huurperiode, is het contract per maand opzegbaar. Maar, u kunt er ook voor kiezen de wagen tegen dezelfde voorwaarden te blijven rijden. Overigens geldt, hoe langer u de shortlease vast zet, hoe goedkoper het wordt. Shortlease betekent voor u dus optimale flexibiliteit. Deze flexibiliteit is optimaal geschikt voor ondernemers met een variërend bestand werknemers die behoefte hebben aan mobiliteit. Met deze Peugeot Expert shortlease heeft u als ondernemer geen risico op stilstand en is er ook geen afkooprisico. Zeer snel na het ondertekenen van het leasecontract kunt u gebruik maken van de Peugeot Expert en u krijgt direct vervangend vervoer bij schade.

Lease een Peugeot Expert

De Peugeot Expert is bij Bedrijfswagenleasing.nl een categorie B lease en dat wil zeggen dat de bestelwagen al vanaf € 499,- per maand beschikbaar is. Onze lease contracten starten bij 36 maanden en hebben als grote voordeel dat het tarief lager ligt dan bij shortlease, omdat u de lease voor langere tijd vast zet. Bovendien weet u zeker dat u de auto tegen een ontzettend scherp tarief krijgt aangeboden. Als u de Peugeot Expert wilt leasen, kunt u via het offerteformulier contact opnemen, waarna een van onze lease experts vrijblijvend contact met u op zal nemen.

Standaard inbegrepen

Wij leveren onze bedrijfswagens standaard met bovenstaande opties. De prijs is gebaseerd op de standaard uitvoering.

Vanaf
p/m
Óók voor starters & ZZP'ers Bedrijfswagens direct leverbaar De laagste prijsgarantie
Stel uw lease samen


STAP 1: Stel uw lease samen

Welke lease past bij mij?

Looptijd


Jaarkilometrage


Transmissie

STAP 2: Uitvoering & extra's

STAP 3: Uw gegevens