Gegarandeerd de laagste prijs Ook voor starter en ZZP'er Direct uit voorraad leverbaar Vragen? Bel ons: 088 - 700 1899

Peugeot Boxer lease

Looptijd

 
Kilometer
per jaar
 
Per maand
(vanaf)

Peugeot Boxer lease

Over deze bedrijfswagen

De Peugeot Boxer is samen met zijn broers de Citroen Jumper en Fiat Ducato een middelgrote tot grote bestelwagen van de Italiaanse fabrikant Fiat welke samen met PSA (Peugeot / Citroen) is onwikkeld. Om het internationale plaatje compleet te maken, wordt de bedrijfswagen ontwikkeld in Italië.

De Peugeot Boxer is de opvolger van de Peugeot J5 en alsook de andere bedrijfswagens, gebaseerd op de tweede generatie Fiat Ducato. De J5 verkocht relatief goed in Frankrijk maar door minimaal commercieel succes buiten Frankrijk vele malen slechter. De J5 werd overschaduwd door de Fiat Ducato welke beter en breder was gepositioneerd bij de verschillende Europese dealers.

Waar bedrijfswagenleasing zich in onderscheid

De Peugeot Boxer lease is beschikbaar vanaf € 499,- per maand waarmee deze gemiddeld tot 20% goedkoper is dan bij andere gevestigde leasemaatschappijen. Bedrijfswagenleasing.nl kan de bedrijfswagens tegen een dergelijk scherp tarief aanbieden doordat wij inkoop, verkoop, onderhoud en afschrijving in eigen beheer regelen. Van kosten die wij hierdoor kunnen besparen, laten wij u graag profiteren.

De leaseprijs kan worden gezien als een all-inclusive prijs. Onderhoud, reparatie, verzekering (allrisk) en houderschapsbelasting zijn bij de Peugeot Boxer inbegrepen. Dit evenals gratis haal- en brengservice bij onderhoud waardoor u nooit zonder vervoer komt te zitten. Is uw bestelwagen immers toe aan onderhoud, dan komen wij deze bij u op locatie halen en brengen deze daar ook weer terug. Tussentijds voorzien wij u direct van vervangend vervoer, zodat u direct weer op weg kunt.

Peugeot Boxer shortlease

Het shortleasen van een Peugeot Boxer is goedkoper dan huren. Daarnaast is een grote investering zoals bij kopen dus niet nodig. Bij shortleasen heeft u echter als vorodeel dat u na de minimale afgesproken leasetijd, het contract per maand op kunt zeggen. U kunt er al voorkiezen om te leasen vanaf 1 maand. De Peugeot Boxer shortlease neemt daarmee het risico weg bij de ondernemer. U kunt de shortlease immers precies aanpassen op uw mobiliteitsbehoefte, doordat deze per maand opzegbaar is. Wanneer u dus vooral op projectbasis werkt of uw personeel heeft een variabele mobiliteitsbehoefte, is shortleasen altijd een geschikte oplossing.

Lease een Peugeot Boxer

Bedrijfswagenleasing.nl biedt de Peugeot Boxer als een categorie C lease aan. Dat wil zeggen dat u de bedrijfswagen al vanaf € 499,- per maand kunt leasen. Behalve de standaard inbegrepen zaken als onderhoud, reparatie, belasting en haal- en brengservice, profiteert u bij het leasen vanaf 36 maanden van de Peugeot Boxer ook altijd van de meest gunstige tarieven.

De Peugeot Boxer L2H2 valt bij Bedrijfswagenleasing.nl in categorie D en zit daardoor net een klasse hoger in prijs. Ook deze Boxer least u met alle voordelen van een (short)lease bij BedrijfswagenLeasing. Andere Peugeot bedrijfswagens die beschikbaar zijn voor de lease, zijn de Peugeot Expert en Peugeot Partner. Deze bestelwagens zijn kleiner dan de Peugeot Boxer en zitten daarmee ook in een lagere prijsklasse.

Standaard inbegrepen

Wij leveren onze bedrijfswagens standaard met bovenstaande opties. De prijs is gebaseerd op de standaard uitvoering.

Vanaf
p/m
Óók voor starters & ZZP'ers Bedrijfswagens direct leverbaar De laagste prijsgarantie
Stel uw lease samen


STAP 1: Stel uw lease samen

Welke lease past bij mij?

Looptijd


Jaarkilometrage


Transmissie

STAP 2: Uitvoering & extra's

STAP 3: Uw gegevens