Gegarandeerd de laagste prijs Ook voor starter en ZZP'er Direct uit voorraad leverbaar Vragen? Bel ons: 088 - 700 1899

Personenbus 6 persoons lease

Looptijd

 
Kilometer
per jaar
 
Leaseprijs
per maand

Personenbus 6 persoons lease

Over deze bedrijfswagen

Wanneer u meer dan eens met een groter gezelschap op stap gaat, is een personenbus lease of shortlease een heel goede oplossing. Zo wordt samen reizen een stuk leuker wanneer u behalve samen reizen ook nog eens de kosten kunt drukken doordat iedereen in één 6-persoons personenbus past. Ook voor bijv. wintersport of een lange vakantie biedt het leasen of shortleasen van een personenbus de perfecte uitkomst. U sluit een all inclusive lease of shortlease af en kunt vervolgens onbezorgd op weg; u hoeft zich nergens zorgen om te maken. U kunt zonder zorgen met ons 6 persoons busje op weg.

Shortlease een personenbusje voor 6 personen

Wanneer u de personenbus voor korte tijd nodig gaat hebben, kiest u natuurlijk voor een shortlease. Shortleasen van een personenbus betekent bij BedrijfswagenLeasing dat u kunt leasen vanaf 1 maand. Bij de shortlease contracten van BedrijfswagenLeasing bepaalt u zelf de minimaal gewenste looptijd.

All inclusive lease en shortlease

Zowel de lease als shortlease bij BedrijfswagenLeasing heeft voor u alleen maar voordelen. Zo least u standaard all inclusive en hoeft u zich alleen bezig te houden met het rijden van uw personenbus. De rest wordt u tegen één vast laag bedrag per maand (vanaf € 495,-) uit handen genomen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over onderhoud, rente en verzekering (allrisk), afschrijving, wegenbelasting en pech onderweg. Ook meerdere bestuurders én inzittenden zijn standaard meeverzekerd. Giga compleet tegen uiterst scherp tarief, dat is leasen bij BedrijfswagenLeasing!

Zo ziet u maar; één vast bedrag per maand en uitstekende voorwaarden. Bovendien maakt u zowel in het geval van shortlease als de traditionele lease gratis gebruik van onze haal- en brengservice bij onderhoud. Is uw 6 persoons busje aan onderhoud toe, dan komen wij deze bij u op locatie halen en voorzien u op dat moment direct van vervangend vervoer. Is het onderhoud voltooid, dan komen wij uw personenbus weer bij u op locatie brengen en nemen het vervangend vervoer mee terug. Zo heeft u zelf dus geen omkijken naar onderhoud - ook dat wordt u uit handen genomen.

Bent u overtuigd van de volledigheid van onze lease of shortlease? U kunt altijd contact opnemen met een van onze lease specialisten, zij staan u graag vrijblijvend te woord om te kijken naar de oplossing die het beste geschikt is voor uw wensen.

De vanaf prijzen zijn geldig voor personenbussen welke vooraf vastgelegd worden voor 60 maanden en 10.000 km.

Vanaf
p/m
Óók voor starters & ZZP'ers Bedrijfswagens direct leverbaar De laagste prijsgarantie
Stel uw lease samen


STAP 1: Stel uw lease samen

Welke lease past bij mij?

Looptijd


Jaarkilometrage

STAP 2: Uitvoering & extra's

STAP 3: Uw gegevens