Gegarandeerd de laagste prijs Ook voor starter en ZZP'er Direct uit voorraad leverbaar Vragen? Bel ons: 088 - 700 1899

Opel Movano lease Direct leverbaar

Looptijd

 
Kilometer
per jaar
 
Per maand
(vanaf)

Opel Movano lease Direct leverbaar

Over deze bedrijfswagen

De Opel Movano staat omschreven als een stoere en krachtige bedrijfswagen welke bij BedrijfswagenLeasing tegen extreem scherp tarief en de meest gunstige voorwaarden zowel geleased als -shortleased kan worden. Opel heeft de Movano in samenwerking met Renault en Nissan ontwikkeld. De 2e generatie Renault Master (welke ontwikkeld wordt vanaf 1997) is eigenlijk gelijk aan de Opel Movano. Sinds de introductie van de bestelwagen in 1997 is de Opel Movano een populaire bedrijfswagen gebleken. Deze bedrijfswagen least u nu al vanaf € 499,- per maand.

Met de vele voordelen van de Opel Movano lease die Bedrijfswagenleasing.nl te bieden heeft, is het leasen van een Opel Movano perfect geschikt voor zowel ZZP'er als MKB. Dankzij ons unieke concept is Bedrijfswagenleasing.nl namelijk in staat om de Opel Movano (short)lease vanaf € 499,- per maand aan te bieden. Ons unieke concept bestaat uit het feit dat wij zowel lease als shortlease oplossingen bieden. Zowel voor starters als wel het MKB, hebben wij dus altijd een geschikte oplossing. Bovendien, of u nu kiest voor een shortlease of lease, deze is altijd tegen de meest gunstige voorwaarden en inclusief onze laagste prijsgarantie.

Het is voor ons mogelijk onze contracten tegen dergelijk scherpe tarieven te leveren omdat wij inkoop, verkoop, reparatie en onderhoud van alle bedrijfswagens in eigen beheer regelen. Van het feit wij geen (hoge) kosten kwijt zijn aan de inzet van externe partijen en daardoor onze kosten laag kunnen houden, laten we u graag profiteren.

Al onze leasecontracten zijn all inclusive. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over onderhoud, afschrijving, (allrisk) verzekering, belasting, rente en afschrijving. Al deze zaken zitten standaard inbegrepen bij het maandtarief - waarvoor tevens onze laagste prijsgarantie geldt.

Leasen van een Opel Movano

Vanaf 36 maanden kunt u de Opel Movano leasen. Leasen is vooral verstandig wanneer u vooraf goed zicht heeft op uw mobiliteitsbehoefte en de lease dus voor langere tijd vast kunt zetten. Bovendien zijn de maand tarieven op hun laagst bij lease contracten omdat standaard geldt hoe langer u leased, hoe goedkoper het wordt.

Opel Movano shortlease

Voor gevestigde ondernemers die met een wisselend aantal werknemers werken, zitten er weinig risico's aan het shortleasen van de Opel Movano. Na de samen afgesproken aanloopperiode is het leasecontract per maand opzegbaar. U kunt al een minimale periode afspreken vanaf slechts 1 maand. Hiermee zijn het risico tot stilstand en afkooprisico vrijwel volledig weggenomen.

Standaard inbegrepen

Wij leveren onze bedrijfswagens standaard met bovenstaande opties. De prijs is gebaseerd op de standaard uitvoering.

Vanaf
p/m
Óók voor starters & ZZP'ers Bedrijfswagens direct leverbaar De laagste prijsgarantie
Stel uw lease samen


STAP 1: Stel uw lease samen

Welke lease past bij mij?

Looptijd


Jaarkilometrage


Transmissie

STAP 2: Uitvoering & extra's

STAP 3: Uw gegevens