Gegarandeerd de laagste prijs Ook voor starter en ZZP'er Direct uit voorraad leverbaar Vragen? Bel ons: 088 - 700 1899

Opel Combo lease Direct leverbaar

Looptijd

 
Kilometer
per jaar
 
Per maand
(vanaf)

Opel Combo lease Direct leverbaar

Over deze bedrijfswagen

Wilt u een Opel Combo leasen of shortleasen? Dan bent u bij BedrijfswagenLeasing aan het goede adres. De Opel Combo die u kunt leasen, combineert voordelen als comfort van een personenauto met de kracht en het laadvermogen van een bestelwagen. De Opel Combo is een bestelwagen die sinds 1985 op de Nederlandse weg te vinden is en werd destijds gebaseerd op de Kadett E. Opel herzag de Combo in 1994 waarbij ze deze baseerden op de Corsa B. In 2002 zag de opvolger van de Combo uit '94 het licht. Met deze opvolger haalde Opel - bijna direct nadat gestart werd met de productie - de tweede plaats in de verkiezing "Van Of The Year". De laatste variant Combo welke door Opel zelf werd gebouwd (in Portugal en later Spanje) werd geproduceerd tot 2011 en is nog steeds een van de meest populaire bedrijfswagens in Europa. Vanaf 2012 is Opel 'zijn Combo' gaan inkopen bij Fiat - in de vorm van de Fiat Doblo, waarbij Opel alleen de grille en badge heeft vervangen voor een eigen variant. Deze variant heeft een laadruimte van 3,4 tot 4,2m3 en een laadvermogen van 1000 kilo.

De Opel Combo is een ideale bestelauto, zowel wanneer u kiest voor een shortlease (van 1 tot 24 maanden) als ook wanneer u zou kiezen voor een 'traditionele lease' van 36 maanden of langer. De Opel Combo wordt evenals onze andere operational lease auto's all inclusive aan u geleverd. U kunt dus direct met de bestelwagen op weg en hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud, verzekering, belasting, rente en afschrijving. Al deze zaken zijn inbegrepen in de gunstige maandprijs. Vergeet overigens niet onze gratis haal en brengservice bij onderhoud, ook deze zit standaard inbegrepen in de prijs. Wanneer wij de auto voor onderhoud komen halen, voorzien wij u tussentijds direct van een leenauto. U komt dus nooit zonder vervoer te zitten - zeker niet wanneer u weet dat u ook bij pech direct van vervangend vervoer wordt voorzien (dus niet pas na 24 uur!), en dat in HEEL Europa!

Leasen bij BedrijfswagenLeasing is vaak goedkoper dan bij reguliere leasemaatschappijen omdat wij service als onderhoud en reparatie in eigen beheer uitvoeren.

Lease of shortlease een Opel Combo

De Opel Combo kunt u zowel op basis van lease als op basis van shortlease van ons leasen. Werkt u op projectbasis of heeft u een variërend aantal werknemers in dienst die mobiliteit vereisen, dan is shortleasen een uitgelezen optie. Weet u op voorhand dat u de auto langer nodig gaat hebben, kies dan voor een lease vanaf 36 maanden waardoor de prijzen op dat moment nog gunstiger worden.

Of u nu kiest voor een lease of shortlease, u kunt altijd profiteren van onze laagste prijsgarantie. Vindt u elders een gelijkwaardige lease voor een lager bedrag en kiest u toch om bij ons te leasen, dan krijgt u van ons 1 maand (short)leasen gratis.

Prijzen Opel Combo Lease

U kunt bij Bedrijfswagenleasing.nl al een Opel Combo leasen voor € 299,- per maand. Deze prijs is een all-inclusive prijs. Als ondernemer zit u dus niet met bijkomende andere kosten. Bij interesse in het leasen van een Opel Combo kunt u via het offerteformulier contact opnemen.

Standaard inbegrepen

Wij leveren onze bedrijfswagens standaard met bovenstaande opties. De prijs is gebaseerd op de standaard uitvoering.

Vanaf
p/m
Óók voor starters & ZZP'ers Bedrijfswagens direct leverbaar De laagste prijsgarantie
Stel uw lease samen


STAP 1: Stel uw lease samen

Welke lease past bij mij?

Looptijd


Jaarkilometrage


Transmissie

STAP 2: Uitvoering & extra's

STAP 3: Uw gegevens