Gegarandeerd de laagste prijs Ook voor starter en ZZP'er Direct uit voorraad leverbaar Vragen? Bel ons: 088 - 700 1899

Meubelbak met laadklep lease

Looptijd

 
Kilometer
per jaar
 
Per maand
(vanaf)

Meubelbak met laadklep lease

Over deze bedrijfswagen

Naast personenbus lease en shortlease en reguliere bedrijfswagens, biedt Bedrijfswagenleasing.nl haar klanten ook de mogelijkheid een meubelbak te leasen. Zo'n bakwagen is een type bedrijfswagen welke een kubus vormige laadbak direct achter de kabine heeft. Er zijn vele soorten bakwagens. Bij BedrijfswagenLeasing kunt u bakwagens met gesloten laadbak leasen. De laadbak van een bakwagen is gemiddeld zo'n 4 meter lang, 2 meter breed en ongeveer 2.20 meter hoog en biedt daardoor meer dan voldoende ruimte om zowel veel als grote vracht te vervoeren. Juist wanneer u op zoek bent naar een bestelauto die veel tegelijkertijd én grote vracht kan vervoeren, biedt een meubelbak de perfecte oplossing. Bovendien is ook de bakwagen (evenals al onze bedrijfswagens) te rijden met een standaard rijbewijs B.

Shortlease of lease een meubelbak

De shortlease van een meubelbak is mogelijk voor iedere ondernemer, zowel gevestigd MKB als startende ZZP'er. Als u een meubelbak wilt leasen, bepaalt u zelf hoe lang u aan de lease wilt vastzitten. U zit dus niet standaard al 36 of 48 maanden vast aan het contract. Die keuze maakt u zelf. Bij BedrijfswagenLeasing zet u zelf de minimale looptijd vast van uw leasecontract, welke mogelijk is vanaf slechts 1 maand. Weet u nu al dat u de bakwagen voor langere tijd nodig gaat hebben, dan kunt u kiezen voor een reguliere lease vanaf 36 maanden. Beide vormen van leasen hebben hun eigen voordelen.

Bij leases vanaf 36 maanden profiteert u van een uiterst voordelig contract omdat geldt dat u hoe langer u least, hoe goedkoper het wordt.

Korte leases (zogenaamde shortlease) hebben natuurlijk hun eigen voordeel. U zit met een shortlease namelijk na de samen afgesproken minimale periode nergens meer aan vast en kunt het contract per maand opzeggen. Het is al mogelijk om deze minimale periode vast te zetten vanaf slechts 1 maand.

Altijd all inclusive

Het leasen van een meubelbak bij Bedrijfswagenleasing.nl kan al vanaf € 749,- (all-in) per maand. Dat is goedkoper dan huren en vereist geen investering zoals bij de aanschaf van een meubelbak wel benodigd is. Bovendien moet u dan zelf navolgende zaken regelen welke u bij het leasen of shortleasen via BedrijfswagenLeasing uit handen worden genomen.

Onze overeenkomsten zijn all-inclusive. All-inclusive houdt in dat zowel reparatie, onderhoud en verzekering als bijv. houderschapsbelasting en pechhulp in Europa zijn inbegrepen bij het (short)leasen van uw meubelbak. Ook zowel meerdere bestuurders als inzittenden zijn standaard meeverzekerd. Wij nemen u graag deze 'randzaken' uit handen, zodat u zich kunt richten op hetgeen waar het als ondernemer om draait; ondernemen.

Waarom BedrijfswagenLeasing haar contracten zo scherp aan kan bieden

BedrijfswagenLeasing is zeer concurrerend in haar prijzen en voorwaarden. Wij kunnen onze contracten dusdanig goedkoop aanbieden omdat wij zowel onderhoud, in- en verkoop en afschrijving in eigen beheer regelen. Hiervoor hoeven wij dus geen exerne dure partijen in te schakelen waardoor wij op deze externe partijen significant kosten kunnen besparen. Van de kosten die wij besparen, laten wij u graag meeprofiteren.

Standaard inbegrepen

Wij leveren onze bedrijfswagens standaard met bovenstaande opties. De prijs is gebaseerd op de standaard uitvoering.

Vanaf
p/m
Óók voor starters & ZZP'ers Bedrijfswagens direct leverbaar De laagste prijsgarantie
Stel uw lease samen


STAP 1: Stel uw lease samen

Welke lease past bij mij?

Looptijd


Jaarkilometrage


Transmissie

STAP 2: Uitvoering & extra's

STAP 3: Uw gegevens