Gegarandeerd de laagste prijs Ook voor starter en ZZP'er Direct uit voorraad leverbaar Vragen? Bel ons: 088 - 700 1899

Mercedes-Benz Sprinter lease Direct leverbaar

Looptijd

 
Kilometer
per jaar
 
Per maand
(vanaf)

Mercedes-Benz Sprinter lease Direct leverbaar

Over deze bedrijfswagen

Een zeer bekende bedrijfswagen is natuurlijk de Mercedes Benz Sprinter welke sinds 1995 geproduceerd wordt en waarvan alweer de 2e generatie geproduceerd wordt. De Sprinter is de opvolger van de Mercedes Benz TN welke in productie is geweest vanaf 1977. De eerste generatie Sprinter werd direct in 1995 al uitgeroepen tot "International Van Of The Year". De tweede generatie Sprinter wordt geproduceerd vanaf 2006 en won zowel in 2007 als 2008 de titel "Van Of The Year". Met recht kan dit dus een succesvolle bedrijfswagen genoemd worden! In 2014 is de 2e generatie qua ontwerp wat herzien waarbij voorbal de grill een wat stijlvollere uitstraling heeft gekregen.

Voor gevestigde ondernemers die te maken hebben met werknemers die in hun proeftijd zitten maar toch behoefte hebben aan mobiliteit, kan het zeer interessant zijn om een Mercedes-Benz Sprinter te shortleasen. Shortlease is immers mogelijk vanaf slechts een paar maanden en na de samen afgesproken minimale looptijd per maand op te zeggen. Weet u nu al dat u de bedrijfswagen voor langere tijd nodig gaat hebben, dan is het verstandig te kiezen voor het leasen (vanaf 36 maanden) van een bedrijfswagen.

Bij Bedrijfswagenleasing.nl kunt u niet alleen heel erg voordelig een Mercedes-Benz Sprinter (short)leasen. De service en aftersales zijn bovendien prima verzorgd. De full-operational Mercedes-Benz Sprinter lease (vanaf € 499,-) is een all-inclusive contract. Zaken als verzekering (allrisk), wegenbelasting, bandenslijtage, afschrijving, reparatie en onderhoud zijn derhalve bij de prijs inbegrepen. Tevens zijn inzittenden standaard meeverzekerd en mag iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs rijden in onze bedrijfswagens, meerdere bestuurders zijn dus standaard inbegrepen. De Sprinter lease kan zo goedkoop aangeboden worden omdat het onderhoud, reparatie, inkoop en verkoop van alle bedrijfswagens door Bedrijfswagenleasing.nl in eigen beheer uitgevoerd wordt en daar geen dure externe partijen voor nodig zijn.

Mercedes-Benz Sprinter shortlease

De standaard shortlease contracten hebben een korte looptijd tot zo'n 24 maanden. Bovendien heeft u als ondernemer dan niet te maken met risico tot stilstand en geen afkooprisico. Met de Mercedes-Benz Sprinter shortlease van Bedrijfswagenleasing.nl heeft u daar geen omkijken naar, omdat het shortleasecontract na de introductieperiode per maand opzegbaar is. Is uw project afgerond of neemt u om wat voor reden dan ook afscheid van een werknemer, dan kunt u de Sprinter shortlease iedere maand opzeggen. Daarnaast zijn onze leases tot 20% goedkoper dan leasen bij traditionele leasemaatschappijen!

Lease een Mercedes-Benz Sprinter

Wanneer u reeds goed zicht hebt op uw mobiliteitsbehoefte voor komende periode, doet u er goed aan te kiezen voor een lease. Waar bij ons geldt dat hoe langer u least of shortlease, hoe goedkoper het wordt, gaat dat uiteraard helemaal op bij onze shortlease contracten vanaf 36 maanden. Behalve dat al onze leases vanaf 36 maanden tegen uiterst schep tarief aangeboden worden en weet u zeker dat u altijd de beschikking heeft over een uiterst representatieve Sprinter shortlease.

Wilt u een Mercedes-Benz Sprinter leasen? Neem dan contact op met Bedrijfswagenleasing.nl voor een vrijblijvende offerte.

Standaard inbegrepen

Wij leveren onze bedrijfswagens standaard met bovenstaande opties. De prijs is gebaseerd op de standaard uitvoering.

Vanaf
p/m
Óók voor starters & ZZP'ers Bedrijfswagens direct leverbaar De laagste prijsgarantie
Stel uw lease samen


STAP 1: Stel uw lease samen

Welke lease past bij mij?

Looptijd


Jaarkilometrage


Transmissie

STAP 2: Uitvoering & extra's

STAP 3: Uw gegevens