Gegarandeerd de laagste prijs Ook voor starter en ZZP'er Direct uit voorraad leverbaar Vragen? Bel ons: 088 - 700 1899

Mercedes-Benz Citan lease Direct leverbaar

Looptijd

 
Kilometer
per jaar
 
Per maand
(vanaf)

Mercedes-Benz Citan lease Direct leverbaar

Over deze bedrijfswagen

De Mercedes-Benz Citan is een bedrijfswagen die u zowel kunt leasen als shortleasen bij Bedrijfswagenleasing.nl. De Mercedes-Benz Citan is een nieuwe bedrijfswagen welke in 2012 door Mercedes-Benz werd geïntroduceerd. Hij is tot stand gekomen door de samenwerking tussen het duitse merk en het franse merk Renault. De Mercedes-Benz Citan is een enorm succelvolle bestelauto gebleken. Door zijn strakke en compacte vormgeving is deze kleine duitse bedrijfsauto zeer geliefd bij vele ondernemers. Dit is mede te danken aan de Nederlander Betrand Jansen, welke mee heeft getekend aan de Mercedes Citan.

Mercedes-Benz Citan shortlease

Bij BedrijfswagenLeasing kunt u kiezen voor zowel een 'traditionele' lease als voor een shortlease. Onze shortlease heeft voor u als voordeel dat het contract na de door u minimaal gekozen looptijd per maand opzegbaar is. U zit dus nooit langer vast dan dat u zelf wilt. Wanneer u minder flexibiliteit nodig heeft omdat u weet dat u de bedrijfsauto voor langere periode nodig gaat hebben, is het verstandiger te kiezen voor een gewone lease.

Mercedes-Benz Citan lease

Een gewone lease is mogelijk vanaf 36 maanden. Hoewel u hierbij minder flexibiliteit heeft dan bij shortleasen, kent onze 'gewone' lease wel vele andere voordelen. Doordat u het contract namelijk op voorhand voor langere tijd vastzet, kunnen wij u de bedrijfswagen leveren tegen een nog gunstiger tarief.

De voordelen van leasen en shortleasen bij BedrijfswagenLeasing

Bij BedrijfswagenLeasing least en shortleast u all inclusive. Dit wil zeggen dat wij u alle bijkomende zaken van het hebben van een auto, uit handen nemen. U hoeft zich wat ons betreft alleen bezig te houden met het rijden van uw bestelauto en het voeren van uw onderneming.

Voor 1 vast laag maandbedrag, zorgen wij dat verzekering (Allrisk), belasting, onderhoud, bandenslijtage, rente en afschrijving worden geregeld. Ook krijgt u standaard beschikking over 'pech onderweg' met Europa service zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Ook zit vervangend vervoer bij onderhoud standaard bij al onze contracten inbegrepen. Dit betekent dat wij - in het geval van onderhoud - uw bedrijfswagen bij u op komen halen en u direct voorzien van vervangend vervoer. Is het onderhoud klaar, dan komen wij uw bedrijfsauto weer bij u op locatie terugbrengen.

Onze lage prijzen en onze laagste prijs garantie

Wij vinden het niet raar wanneer u zich verwonderd over onze uniek lage prijzen. Deze liggen voor zowel shortlease als lease tot wel 20% lager dan bij collega leasebedrijven. Dit prijsverschil is mogelijk doordat wij onderhoud, afschrijving en inkoop in eigen beheer hebben. Dit bespaart de kosten voor het inschakelen van externe partijen - en van dat voordeel laten wij u graag mee profiteren. Afgezien van het feit dat onze prijzen uniek laag zijn, hanteren wij tevens een laagste prijsgarantie. Hierdoor bent u altijd verzekert van de laagste prijs. Vindt u namelijk elders een lease of shortlease (tegen gelijke voorwaarden), dan krijgt u van ons 1 maand leasen gratis en passen wij de prijs van uw contract gedurende de resterende looptijd aan.

Shortlease of lease een Mercedes-Benz

De Mercedes-Benz Citan valt bij Bedrijfswagenleasing onder de kleinere bestelauto's en is daardoor vanaf € 299,- per maand beschikbaar voor lease en shortlease. Uiteraard is de kleine duitse bestelauto Mercedes-Benz Citan niet de enige bedrijfswagen in zijn categorie en beschikken wij bijvoorbeeld ook over de bekende Mercedes Sprinter, welke u ook standaard all inclusive kunt shortleasen.

Standaard inbegrepen

Wij leveren onze bedrijfswagens standaard met bovenstaande opties. De prijs is gebaseerd op de standaard uitvoering.

Vanaf
p/m
Óók voor starters & ZZP'ers Bedrijfswagens direct leverbaar De laagste prijsgarantie
Stel uw lease samen


STAP 1: Stel uw lease samen

Welke lease past bij mij?

Looptijd


Jaarkilometrage


Transmissie

STAP 2: Uitvoering & extra's

STAP 3: Uw gegevens